2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün temizliğe gelen salak kadını da hiç beğenmedim, hiç güzel yapmadı temizliği, viledamı da kırdı zati...

Selam kızlar...sizleri çoközledim ama kızım izin vermiyor nete girmeme...Nasıl durumlar iyisinizdir inşallah...Kızım 23 günlük oldu...3gün önce annem ve kızımla istanbula geldik...Kpss için tercih yaptım ve pazartesiyi bekliyorum nasipse atanacağım...Kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor antibiyotik iğne vuruluyoruz çok canı yanıyor...

Tabi birde şu FECİ GAZ SANCILARIMIZ var...metsil fayda etmiyor morarıyor kızım ağlarken elim ayağıma dolanıyor yaaaa

NURSEHARVEY VE ZİNCO VEYA BAŞKA BİŞEY KULLANIP FAYDA GÖREN ARKADAŞLAR TAVSİYE BEKLİYORUM LÜTFEN...

Hepinizin Allah yardımcısı olsun...Bbebeklerimize gazsız dertsiz tasasız günler diliyorum...

benim sütümde yetmiyor simdi mama yaptim verdim bu sütler nezaman cogalicak acaba

oy yıkadık kuzumu ve çok müstehcen fotolar çektik, çok tatlı çıktı kuzum ya...;D

yarın atta gidecek kızım ilk defa, cicilerinide giycek misler gibi, ooohhhhh...yirim ben onu...;D

valla herkesin derdi bir başka burcucum yaaaaa((benim miniğimde sabah 10 da bir uyudu o uyuyuş sarılık felanda geçirmedi çok şükür şu saate kadar toplam 3 saat ancak uyanık kalabilmiştir yaaaa( deli olacam zoraki uyandırıp verebiliyorum sütümü oda biberonla çok uyuduğu için emzirmek mümkün deil ama geceleri uyanıyor acıktığını biliyor en az iki kere kalkıyoruz 2 saat arayla...
ama gündüzleri sürekli uyuması normalmi sizce?? zaten bi doktorda bulamadım şöyle gece gündüz arayıp derdimi anlatacağım..umarım kadım doğum doktorum gibi bir doktorda kızıma bulabilirim..nettede araştırdım ama kimi yerde normalmiş uyuması kimine göre 2 saatte bir uyanması gerekiyormuş kafam karıştı((

canım benim ağlama sen, benim nerdeyse her gün öle, nasıl dayanıyolar ben asıl ona şaşıyorum...:26:

canım ne metsil,ne zinco,ne sub simplex,ne humana rezenesi ne masajlar hiçbiri fayda etmedi.muskat dediler onu bile kullandım çaresizlikten.ama nafile.allah yardımcımız olsun

bence sen internetten ii bi çocuk dr. u araştır size yakın olan cnm, sonra ona götür bebeni, aslında uyuması ii derler ama tabi yinede dr.a bi danışmak gerek...

ben kuzumu yıkarken, karnının üstünü sabunluyorum ve o esnada karnına masaj da yapıyorum, aynı şekilde su dökerkende ovuyorum, kuzum hemen pırtlamaya başlıyo, hatta bazen pırtla birlikte kakasıda fışkırıyo, sizde deneyin isterseniz, benimki baya rahatlıyo öle...

ayva ve kayısı kompostosu, su ve humana still tea iç tatlım çok ii gelio..veeeee tabi bol bol emzirmek lazım...
yarin yapayimda yiyeyim insallah cogalir sütüm
bende süt duası yapıyorum hergün :))) gelecek canım bol sıvı all...mamayı biberonla mı veriyorsun korkuyorum biberona alışmasın diye bende :S

evet canim biberonla veriyorum

banyosu bittikten sonrada vücut sütü var onunla da bi güzel ovuyom karnını, bu masajlar kızıma saatlerce yetiyo valla...

yarin yapayimda yiyeyim insallah cogalir sütüm

evet canim biberonla veriyorum

yap canım bende dün yine iki tencere ayva kompostosu kaynattım bugün baya içtim, hep 2 tencere kaynatıyom zati, toplamda 5-6 litre çıkıyo, 2-3 günde bitiriom, ama humana çayını da içiyorum her gün 3-4 su bardağı, hem gazı azaltıyo hem sütü çoğaltıyomuş...

ben son 4-5 gündür sadece anne sütü veriorum, geçen gün ve bugün aşırı huysuzluk yaptı bi ara, sütüm yetmedi aç kaldı sandım, 60 cc mama yaptım her iki seferde içmedi mamayı, öğürerek geri çıkarttı biberonun memesini...meğer uykusu gelmiş kuzumun sonra sızdı kaldı zati...

baya bi kaka yapıyo, zaten ordan anlaşılıyo sütün yeterli olduğu...

canım gazını çıkarıyo arada ama sancıları bi türlü kesilmiyo nedense.hep ağlıyo ıkınıyo,morarıyo yavrum (

arkadaşların da dediği gibi komposto sütü acayip artıryo.ılık banyo yine aynı şekilde ve de su.
ben de ikizlere henüz mama vermiyorum.elma kompostosu,kayısı ayva ne bulursam kaynatıyorum.bazen karışık bazen de ayrı ayrı.yiyip içtiğime dikkat edersem mamaya gerek kalmıyo.ama dediğim gibi dikkat etmezsem özellikle su içmezsem göğüslerim pelte gibi oluyo,süt müt kalmıyo.

bu arada miniklerimin ikisi de öksürüyo ve hapşuruyolar yaa acayip moralim bozuk.yarın doktora gidicez.ilaç kullanmak istemiyodum şimdiden.pofff

oy kıyamam ben onlara, ikisi birden ilk griplerini mi geçiriolar, çok geçmiş olsun cnm senin işin gerçekten zor ya, biz bi tanesinin gaz sancısıyla baş edemezken, sende iki tane var, Allah yardımcın olsun valla...

Ben 1 haftadır bu banyo yaparken ve sonrasında masaj yapma yöntemini deniyorum ve benim kızımı çok rahatlattığını gördüm cnm, ama bunun yanısıra sab denilen damladan da düzenli olarak kullanıyoruz, 2 günde bir de altını açıyorum ve cıbıldak olarak alt değiştirme bezinin üstüne atıyom yarım saat orda debeleniyo, mıncıklıyorum da biraz ve bölece mıçıyo ve pırtlıyo bizimki, çok rahat oluyo öle..

yani bu benim kızım için bulduğum çözüm ona ii geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…