benim sütümde yetmiyor simdi mama yaptim verdim bu sütler nezaman cogalicak acaba
benim sütümde yetmiyor simdi mama yaptim verdim bu sütler nezaman cogalicak acaba
demın yarım saat hungur hungur agladım demır aglıodu ben aglamaya baslayınca sasırdı suratıma bır bakısı vardı :S saat 20.10 a kdr bugun 1 tek dk bıle uyumadı artık nefes alamıyorum basımın agırısından cocugumun bı derdı olsa eyw resmen uyumadıkca huysuzlastı uyumamak ıcın de dırendı offfffffffffffff
demın yarım saat hungur hungur agladım demır aglıodu ben aglamaya baslayınca sasırdı suratıma bır bakısı vardı :S saat 20.10 a kdr bugun 1 tek dk bıle uyumadı artık nefes alamıyorum basımın agırısından cocugumun bı derdı olsa eyw resmen uyumadıkca huysuzlastı uyumamak ıcın de dırendı offfffffffffffff
Selam kızlar...sizleri çoközledim ama kızım izin vermiyor nete girmeme...Nasıl durumlar iyisinizdir inşallah...Kızım 23 günlük oldu...3gün önce annem ve kızımla istanbula geldik...Kpss için tercih yaptım ve pazartesiyi bekliyorum nasipse atanacağım...Kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor antibiyotik iğne vuruluyoruz çok canı yanıyor...
Tabi birde şu FECİ GAZ SANCILARIMIZ var...metsil fayda etmiyor morarıyor kızım ağlarken elim ayağıma dolanıyor yaaaa
NURSEHARVEY VE ZİNCO VEYA BAŞKA BİŞEY KULLANIP FAYDA GÖREN ARKADAŞLAR TAVSİYE BEKLİYORUM LÜTFEN...
Hepinizin Allah yardımcısı olsun...Bbebeklerimize gazsız dertsiz tasasız günler diliyorum...
valla herkesin derdi bir başka burcucum yaaaaa((benim miniğimde sabah 10 da bir uyudu o uyuyuş sarılık felanda geçirmedi çok şükür şu saate kadar toplam 3 saat ancak uyanık kalabilmiştir yaaaa ( deli olacam zoraki uyandırıp verebiliyorum sütümü oda biberonla çok uyuduğu için emzirmek mümkün deil ama geceleri uyanıyor acıktığını biliyor en az iki kere kalkıyoruz 2 saat arayla...
ama gündüzleri sürekli uyuması normalmi sizce?? zaten bi doktorda bulamadım şöyle gece gündüz arayıp derdimi anlatacağım..umarım kadım doğum doktorum gibi bir doktorda kızıma bulabilirim..nettede araştırdım ama kimi yerde normalmiş uyuması kimine göre 2 saatte bir uyanması gerekiyormuş kafam karıştı((
yarin yapayimda yiyeyim insallah cogalir sütümayva ve kayısı kompostosu, su ve humana still tea iç tatlım çok ii gelio..veeeee tabi bol bol emzirmek lazım...
bende süt duası yapıyorum hergün :))) gelecek canım bol sıvı all...mamayı biberonla mı veriyorsun korkuyorum biberona alışmasın diye bende :S
yarin yapayimda yiyeyim insallah cogalir sütüm
evet canim biberonla veriyorum
ben kuzumu yıkarken, karnının üstünü sabunluyorum ve o esnada karnına masaj da yapıyorum, aynı şekilde su dökerkende ovuyorum, kuzum hemen pırtlamaya başlıyo, hatta bazen pırtla birlikte kakasıda fışkırıyo, sizde deneyin isterseniz, benimki baya rahatlıyo öle...
canım gazını çıkarıyo arada ama sancıları bi türlü kesilmiyo nedense.hep ağlıyo ıkınıyo,morarıyo yavrum(
arkadaşların da dediği gibi komposto sütü acayip artıryo.ılık banyo yine aynı şekilde ve de su.
ben de ikizlere henüz mama vermiyorum.elma kompostosu,kayısı ayva ne bulursam kaynatıyorum.bazen karışık bazen de ayrı ayrı.yiyip içtiğime dikkat edersem mamaya gerek kalmıyo.ama dediğim gibi dikkat etmezsem özellikle su içmezsem göğüslerim pelte gibi oluyo,süt müt kalmıyo.
bu arada miniklerimin ikisi de öksürüyo ve hapşuruyolar yaa acayip moralim bozuk.yarın doktora gidicez.ilaç kullanmak istemiyodum şimdiden.pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?