yaaaaaaa millet uyumuyor diye dert yanıyor, ben bizimkini uyandıramıyorum. yarım saat uğraştım ama yok, keyfini bozmaya niyeti hiç yok. altını açtım, suratını ıslattım. var mı başka bildiğiniz uyandırma yöntemi?
barays nörüyon bakem sen...
bu arada salı günü k.valdem geliyo, cumaya kadar kalcek....
Selam kızlar...sizleri çoközledim ama kızım izin vermiyor nete girmeme...Nasıl durumlar iyisinizdir inşallah...Kızım 23 günlük oldu...3gün önce annem ve kızımla istanbula geldik...Kpss için tercih yaptım ve pazartesiyi bekliyorum nasipse atanacağım...Kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor antibiyotik iğne vuruluyoruz çok canı yanıyor...
Tabi birde şu FECİ GAZ SANCILARIMIZ var...metsil fayda etmiyor morarıyor kızım ağlarken elim ayağıma dolanıyor yaaaa
NURSEHARVEY VE ZİNCO VEYA BAŞKA BİŞEY KULLANIP FAYDA GÖREN ARKADAŞLAR TAVSİYE BEKLİYORUM LÜTFEN...
Hepinizin Allah yardımcısı olsun...Bbebeklerimize gazsız dertsiz tasasız günler diliyorum...
benim sütümde yetmiyor simdi mama yaptim verdim bu sütler nezaman cogalicak acaba
Kızlar rezene çayı için her gün iki fincan.Hem sizi gevşeticek hem bebeğin gazını alıp sakinleştircek hem de sütü artıracak.Bir de duşa girince göğüslerinize ılık suyla hafif masaj yapın.ama rezene çayını mutlaka için bir de dinlenmek en faydalısı bebek yatar yatmaz yatın uzanın uyumasanız bile.Yorgunken uykusuzken ne yaparsanız yapın süt gelmiyor hem de huzurlu olmaya çalışın kafanızı boşaltın olur mubende süt duası yapıyorum hergün :))) gelecek canım bol sıvı all...mamayı biberonla mı veriyorsun korkuyorum biberona alışmasın diye bende :S
Çok geçmiş olsun canım.Umarım hemen iyileşir güzel gözleri Masal kızımızın. Sen de iyice gerilmişsindir dinlenebiliyor musun bari? İyi misinkızlar günaydın masalımın dün gözünde acayip çapaklanma oldu ve bütün gün keyifsiz bir uyuma halindeydi doktorunu aradım uyanmıyor diye beslenebildiği sürece sorun yok gözüne cay pansumanı dedi banyo yaptıktan sonrada feci ağladı resmen morardı bebeğim onu hiç böyle görmemiştim kesin anlıyamadığımız bir derdivardı şimdi iyiyiz sükürler olsun
kızlar günaydın masalımın dün gözünde acayip çapaklanma oldu ve bütün gün keyifsiz bir uyuma halindeydi doktorunu aradım uyanmıyor diye beslenebildiği sürece sorun yok gözüne cay pansumanı dedi banyo yaptıktan sonrada feci ağladı resmen morardı bebeğim onu hiç böyle görmemiştim kesin anlıyamadığımız bir derdivardı şimdi iyiyiz sükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?