2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaaaaa millet uyumuyor diye dert yanıyor, ben bizimkini uyandıramıyorum. yarım saat uğraştım ama yok, keyfini bozmaya niyeti hiç yok. altını açtım, suratını ıslattım. var mı başka bildiğiniz uyandırma yöntemi?

en son uyanmıyor diye götürdüğüm doktor ayaklarını tutup topuğuna felan parmağıyla vurarak uyandırdı canım banada bak aynı şekilde yapıp zoraki uyandıracaksın demişti ama kıyamıyorum ben kocam yapıyor kuzumda ağlayarak uyanıyor yaaa((

bu arada kızlar kullandığınız biberon başlığı slikonmu kauçuk mu?? bide şu damaklı damaksız başlık arasında ne fark varki? bugün damaklı başlıklarda aldım yavaş akışlı onlarımı denesem kuzucum hala beni emmemekte inat ediyorya((etkisi olurmu acep?

aşkam 11den şu saate kadar bir dakika durmadı yok süt yok mama gazıydı altıydı susturamadım..çok şükür şimdi elini kolunu kundak yapar gibi sardım koynumda uyuttum umarım uyur kuzum...Allah şu saatte benim gibi kuzucuklarıyla uğraşan anneciklerin yardımcısı olsun kuzucuklarını sağlıcakla uyuttursun...

benim sütümde yetmiyor simdi mama yaptim verdim bu sütler nezaman cogalicak acaba

bende süt duası yapıyorum hergün :))) gelecek canım bol sıvı all...mamayı biberonla mı veriyorsun korkuyorum biberona alışmasın diye bende :S
Kızlar rezene çayı için her gün iki fincan.Hem sizi gevşeticek hem bebeğin gazını alıp sakinleştircek hem de sütü artıracak.Bir de duşa girince göğüslerinize ılık suyla hafif masaj yapın.ama rezene çayını mutlaka için bir de dinlenmek en faydalısı bebek yatar yatmaz yatın uzanın uyumasanız bile.Yorgunken uykusuzken ne yaparsanız yapın süt gelmiyor hem de huzurlu olmaya çalışın kafanızı boşaltın olur mu

Günaydın anneler,
Sabah eşim işe gitmeden duşa girdim suyun altında durdum öylece dakikalarca ne kadar özlemişim rahatça duş almayı.Aslında küveti doldurup aromalı yağlar katıp keyif yapasım var.Üstüne de güzel bir masaj ve ardından mis gibi uyku:)

kızlar günaydın masalımın dün gözünde acayip çapaklanma oldu ve bütün gün keyifsiz bir uyuma halindeydi doktorunu aradım uyanmıyor diye beslenebildiği sürece sorun yok gözüne cay pansumanı dedi banyo yaptıktan sonrada feci ağladı resmen morardı bebeğim onu hiç böyle görmemiştim kesin anlıyamadığımız bir derdivardı şimdi iyiyiz sükürler olsun

Çok geçmiş olsun canım.Umarım hemen iyileşir güzel gözleri Masal kızımızın. Sen de iyice gerilmişsindir dinlenebiliyor musun bari? İyi misin

kızlar günaydın masalımın dün gözünde acayip çapaklanma oldu ve bütün gün keyifsiz bir uyuma halindeydi doktorunu aradım uyanmıyor diye beslenebildiği sürece sorun yok gözüne cay pansumanı dedi banyo yaptıktan sonrada feci ağladı resmen morardı bebeğim onu hiç böyle görmemiştim kesin anlıyamadığımız bir derdivardı şimdi iyiyiz sükürler olsun

ay kiyamam minik prensese cnm benim onlar ole agliyinca dayanamioz valla

slm tatli annisler gunaydin herkese biz 4 ten beri ayaktayiz mizmizlanip duruyoruz dun disari ciktik oglumla kendime ceket alacaktim ama bulamadim duzgun bisi simdiki ceketim dar glio bana haftaya yine cikcam umarim bulabilirim.

esim bugunde calisio isten geldimi oglumu dedesinin yanina goturcez kac gundur niyetlenioruz bi gidemedik. herkes ozlemis oglumu goturiyimde asret gidersinler. dunde banyo yaptirdik oglumu mis gibi kokuyor yaa yirim ben oglumu yirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…