2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olcak aso ya şu halımıze bak yorgun ve uykusuzum, 3 gundur duş alamıyorum, sıkıntıdan sıvılceler bastı her yerımı, ev toz toprak ıcınde. demır cok huysuz bıkac gundur benım negatıf elektrıgımı alıo..

sureklı hastanelere gıtmekten de bıktım dogurduk kurtulamadık pzts ısıtme testımız var yok 9 unda kalca ultrasonu bezdım valla ya

haftasonu ankaraya gıdelım dıorum kocam hayır dıyo ya annem olsun yanımda 2 gun sohbet edeyım kafam dagılsın vcok sey mı ıstıorum hos ankaraya gıtsem onun aılesı oraya gıtmemı beklerler bı de of offfffffffffffffff

slmm kızlar nihayet gelebildim dün mevlüdümüz vardı yorukduk baya 40 kişi vardıı maşallah duyan gelmiş biz bukadarını beklemiyoduk

ayy aynen cnm iki gündür oğlum ağlamaktan kızarıyo bozarıyoo gaz sıkıntısı var ialaçlarda etki etmiyo artıkk puffffff

valla gazı aclıgı altı boku püsürü cok zahmetlı ya cocuk bakmak su ılk bıkac ayı atlatsak bıran once de derdını anlasak cok guzel olcak

komık bısı soylıım temızlıkcı aradı bebek hayırlamaya gelcekmıs ve evı bok goturuo ne kdr ıronık degıl mı :S

napıyonuz sevdiceklerimm
biz oğlumlan sevişiyoz
hepiniz çok dertlisiniz bakıyomda
ben hiç konişmiim nazar neyim değdirirsiniz

ne güzel tamamiyle memeye geçmişsiniz bende o günleri bekliyorum anca bir ayda geçmişsin sen daha var demekki bizim,baştan ne kadar mama takviyesi yapıyordun bir günde??

aman konuşmaaa pipi nasıl oldu

pipi iyi sezenim çok şükür bi sorun çıkmadı bu sabah ayağıyla vurdu tepinirken gıkı çıkmadı canı yanmıyo sanırım =)
ama kesilmeden önce pipi dikilirdi anlardım işiceğini şimdi küçücük kalmış hep dikilik kestiremiyorum ne zaman işiceğini fena fışkırtıyo sağa sola

ha ha ha hep dik buda güzel:))neyse atlattınız sorunsuz darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…