Naber kızlar? Bizim de oğlumun gazı var,malesef dün fitil koymak zorunda kaldık
arkadaşlar kızım ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmiyor dr. verdiği ilaçta fayda etmedi tam iyi oluyor mama yediği zaman tekrar başlıyor ne yapacağımı şaşırdım
ne fitili cnmm:26:
ben mikostatin kullandım geçti
ha ha ha hep dik buda güzel:))neyse atlattınız sorunsuz darısı başıma
arkadaşlar kızım ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmiyor dr. verdiği ilaçta fayda etmedi tam iyi oluyor mama yediği zaman tekrar başlıyor ne yapacağımı şaşırdım
Paranox var ya canım,normalde ağrı kesici,uyarmak için onu verdik ama eşime uydum,normalde bu uygulamayı çok yapmamak lazım,bağırsaklar iyiden iyiye tambelleşmesin diye
Paranox var ya canım,normalde ağrı kesici,uyarmak için onu verdik ama eşime uydum,normalde bu uygulamayı çok yapmamak lazım,bağırsaklar iyiden iyiye tambelleşmesin diye
Canım bize de onu verdi dr ama fayda etmiyor hangi sıklıkla kullandın ?
Günaydın anneler,
Sabah eşim işe gitmeden duşa girdim suyun altında durdum öylece dakikalarca ne kadar özlemişim rahatça duş almayı.Aslında küveti doldurup aromalı yağlar katıp keyif yapasım var.Üstüne de güzel bir masaj ve ardından mis gibi uyku:)
canım kolik sancısı olabilir gazdan daha uzun sürüyor maalesefkızlar günaydın masalımın dün gözünde acayip çapaklanma oldu ve bütün gün keyifsiz bir uyuma halindeydi doktorunu aradım uyanmıyor diye beslenebildiği sürece sorun yok gözüne cay pansumanı dedi banyo yaptıktan sonrada feci ağladı resmen morardı bebeğim onu hiç böyle görmemiştim kesin anlıyamadığımız bir derdivardı şimdi iyiyiz sükürler olsun
aynen prop beslerken sormazlar mı anne sütü mü mama mı diyeyok süt geldı yok gıttı aman doydu doymadı bu sut muhabbetıınden de bıktım artık valla son raddeye geldım
hayırlı olsun canım bizim 40 salı çıkıyor off ne muhabbet yaa 40slmm kızlar nihayet gelebildim dün mevlüdümüz vardı yorukduk baya 40 kişi vardıı maşallah duyan gelmiş biz bukadarını beklemiyoduk
canım nasıl bebişler? ben çok merak ediyorum ikizlerini40 çıkarma olayına giriştiniz mi kızlar?Çok saçma ,gereksiz buluyorum.Kaynanam çok meraklı maşallah..Yarın gidecek sonunda,o yüzden karışmıyorum yapıcaz galiba..Gider ayak uyuzluk yapmıyım
Baş başa kalıcaz kuzularla,zaten ben bakıyordum ,kayınvalidem evin işlerini görüyordu,sadece evi bok götürecek biraz o kadar
Sezen sizdede mi gaz sorunu......Öfffffff 3 aylık olsalar da geçse artık
ooooo biz bugün tam 53 günlük oldukkoyyy kim istemez ki acele girip çıkıyorum duşakeyif yapmayı özledim
canım kolik sancısı olabilir gazdan daha uzun sürüyor maalesef
aynen prop beslerken sormazlar mı anne sütü mü mama mı diye
size ne yahu oğluma bakıyorum işte size neee
hayırlı olsun canım bizim 40 salı çıkıyor off ne muhabbet yaa 40
canım nasıl bebişler? ben çok merak ediyorum ikizlerini
evet cnmm bu hafta dahada arttı düzeliceğimize gittikçe sapıtıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?