2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kızım ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmiyor dr. verdiği ilaçta fayda etmedi tam iyi oluyor mama yediği zaman tekrar başlıyor ne yapacağımı şaşırdım

40 çıkarma olayına giriştiniz mi kızlar?Çok saçma ,gereksiz buluyorum.Kaynanam çok meraklı maşallah..Yarın gidecek sonunda, o yüzden karışmıyorum yapıcaz galiba..Gider ayak uyuzluk yapmıyım
Baş başa kalıcaz kuzularla,zaten ben bakıyordum ,kayınvalidem evin işlerini görüyordu,sadece evi bok götürecek biraz o kadar

ha ha ha hep dik buda güzel:))neyse atlattınız sorunsuz darısı başıma

çok şükür valla amiin

arkadaşlar kızım ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmiyor dr. verdiği ilaçta fayda etmedi tam iyi oluyor mama yediği zaman tekrar başlıyor ne yapacağımı şaşırdım

karbonatlı suyu denedinmi canım
Paranox var ya canım,normalde ağrı kesici,uyarmak için onu verdik ama eşime uydum,normalde bu uygulamayı çok yapmamak lazım,bağırsaklar iyiden iyiye tambelleşmesin diye

diloş sünnetten dolayı doktor bizede o fitili verdi ama o kaka yapması için değilki ağrı kesici ateş düşürücü
bizde kaka için bi etki yapmadı 2 gün kullandım ben onu yarım koydum ama ateşi çıkmasın die her ihtimale karşı dedi doktor

İolş sünnet mi oldunuz ,ağlık açısından mıo canım,sen mi erken yaptırdın?Geçmiş olsun kuzuya
Canım sadec uyarsın diye o bölgeyi,derece sokmuştuk daha çnce ben salak gibi onu atmışım

oyyy kim istemez ki acele girip çıkıyorum duşa keyif yapmayı özledim

canım kolik sancısı olabilir gazdan daha uzun sürüyor maalesef

yok süt geldı yok gıttı aman doydu doymadı bu sut muhabbetıınden de bıktım artık valla son raddeye geldım
aynen prop beslerken sormazlar mı anne sütü mü mama mı diye
size ne yahu oğluma bakıyorum işte size neee

slmm kızlar nihayet gelebildim dün mevlüdümüz vardı yorukduk baya 40 kişi vardıı maşallah duyan gelmiş biz bukadarını beklemiyoduk
hayırlı olsun canım bizim 40 salı çıkıyor off ne muhabbet yaa 40
canım nasıl bebişler? ben çok merak ediyorum ikizlerini

ooooo biz bugün tam 53 günlük oldukk

İyiler baraysçım ,sadece arda kakasını düzenli yapamıyor..Hergün olmasa da dün sancılı bir geceydi..Kızımın maşallahı var..Oğlum 8 gün küvezde kalmıştı doğduğunda ama şimdi çok iyiler maşallah,ilk ay 1200 gr almışlardı,3900 gr dılar..Sadece anne sütüyle bu klioya ulaşmalarını isterdim ama malesef sütüm yetmiyor
Senin oğlunda iyi mi annesi

Prop, öyle valla.Yemek ev işi vs olmasa daha raht etcez aslında.Ama evde biri olunca da zor oluyor her türlü zor :S Kocam bana acıdı da seni ankaraya götüreyim diyip duruyor.Ankaradayken ne rahatmışım aslında.Tek işim bebeği emzirmekti o kadar.Olsun biraz daha dayancaz napalım artık.Bizim ev de o kdr dağınık ki halılar koltuklar kusmuk içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…