- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
İyiler baraysçım ,sadece arda kakasını düzenli yapamıyor..Hergün olmasa da dün sancılı bir geceydi..Kızımın maşallahı var..Oğlum 8 gün küvezde kalmıştı doğduğunda ama şimdi çok iyiler maşallah,ilk ay 1200 gr almışlardı,3900 gr dılar..Sadece anne sütüyle bu klioya ulaşmalarını isterdim ama malesef sütüm yetmiyor
Senin oğlunda iyi mi annesi
selam kızlar.nasılsınız.ben evde iki çocuklu bi kadın olarak uğraşmaktan başka bi şey yapmıyorum.hiç popom yere değmiyo hep ayaktayım.
kızlar bebeklerinizi aylık kontrole ve aşıya götürdüğünüzde kilo alımı nasıldı.oğlum sürekli kusuyordu.emer emmez çıkarıyodu.doktorum reflü olabilir dedi.gelişimini takip edecek bide tıbbi amaçlı mama verdikilo alımını az buldu.kilo ve boy gelişimi nasıl sizlerde
Prop, öyle valla.Yemek ev işi vs olmasa daha raht etcez aslında.Ama evde biri olunca da zor oluyor her türlü zor :S Kocam bana acıdı da seni ankaraya götüreyim diyip duruyor.Ankaradayken ne rahatmışım aslında.Tek işim bebeği emzirmekti o kadar.Olsun biraz daha dayancaz napalım artık.Bizim ev de o kdr dağınık ki halılar koltuklar kusmuk içinde.
sezen geçen oğlumun resmini sormuştu profilde albüme koydum
açımmmm ulaannnnnnnnnnnnn... yenı adetımız kucak butun gun kucakta duruo ındırınce basıo cıglıgı kucagımda uyuyo fln bu daha 5 kıloyken her yerım koptu snr nolcak
aman gelmsın esın erkek adam yanı bana bu kdr duskun olursa ılerde sıctık
teşekkür ederim kızlar
hızlı büyüyorlar maaşallah
İolş sünnet mi oldunuz ,ağlık açısından mıo canım,sen mi erken yaptırdın?Geçmiş olsun kuzuya
Canım sadec uyarsın diye o bölgeyi,derece sokmuştuk daha çnce ben salak gibi onu atmışım
valla esın sıyam ıkızları gıbıyız fıtık fln olmus olabılırım :S agrıdan oluyorum belım sırtım kopuyo. bı de mıgrenım de basladı, hamıleken hıc basım agrımıodu sımdı acayıp agrımaya basladı(
kocam benı ankaraya goturmuo ama anam ben gelırım haftasonu dedı se de cıkar yenı yıl alsıverısı fln yaparsın gezersın bı guzel dedı, işşallah hayal olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?