2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maaşallah yerim onları
bizimki de kaka yapamamıştı önceki akşamdan beri sabah baktım az yapmış
bizimki de iyi kolik sancılarımız oluyor akşamları onun harici şükürker olsun iyi

selam kızlar.nasılsınız.ben evde iki çocuklu bi kadın olarak uğraşmaktan başka bi şey yapmıyorum.hiç popom yere değmiyo hep ayaktayım.
kızlar bebeklerinizi aylık kontrole ve aşıya götürdüğünüzde kilo alımı nasıldı.oğlum sürekli kusuyordu.emer emmez çıkarıyodu.doktorum reflü olabilir dedi.gelişimini takip edecek bide tıbbi amaçlı mama verdikilo alımını az buldu.kilo ve boy gelişimi nasıl sizlerde

allah yardımcın olsun cnm ikiside küçük seninkilerin bakımı daha zorbiz hastaneden çıkarken kilo 2700 boy 50 cmdi 45. gün doktora götürdüm boy 56 cm kilo 4150 gr

hepimizin evi öyle sanırım ama ben umursamıyorum oğlum ve ben evden daha değerliyizz

biz hastane çıkışı 2840 gr 50 cm
1 aylıkken 4000 gr 57 cm dik

Son düzenleme:
selam kızlar..hepimiz sıkılmışız anlasılan bende çok sıkıldım evde sıkılı kalmaktan..iki çocukla dışarı çıkmak eziyet oluyor giyin hazırlan onun şuyunu al bunun şuyunu al derken offf..bende evde kalmayı yegledim açıkcasi..
benim minik uyuyor büyük sışarda parkta dedesiyle evimin işlerini hallettim..şimdi fırsat bulmuşken gireyim dedim

kızlar süt olaylarina gelince hiç bişey yapmayın sadece tahin helvası ve boza..fışkırtıyor deneyebilisiniz..
onun dışında benimde yagmurum gazı var ancak altini açınca hemencecik kakasını yapıyor çok iyi geliyor

açımmmm ulaannnnnnnnnnnnn... yenı adetımız kucak butun gun kucakta duruo ındırınce basıo cıglıgı kucagımda uyuyo fln bu daha 5 kıloyken her yerım koptu snr nolcak

valla esın sıyam ıkızları gıbıyız fıtık fln olmus olabılırım :S agrıdan oluyorum belım sırtım kopuyo. bı de mıgrenım de basladı, hamıleken hıc basım agrımıodu sımdı acayıp agrımaya basladı (

kocam benı ankaraya goturmuo ama anam ben gelırım haftasonu dedı se de cıkar yenı yıl alsıverısı fln yaparsın gezersın bı guzel dedı, işşallah hayal olmaz

İolş sünnet mi oldunuz ,ağlık açısından mıo canım,sen mi erken yaptırdın?Geçmiş olsun kuzuya
Canım sadec uyarsın diye o bölgeyi,derece sokmuştuk daha çnce ben salak gibi onu atmışım

sağol canım zorunlu oldu bende zaten istiyodum bahane oldu
uyarmak için kulak çubuğunu zeytin yağına batır öyle dürtükle hafif hafif poposunu

ya sorma prop valla benimde sırtım çok agriyo çünkü sabaha kadar emdigi için açık kalıyor her bir yanım öyle uyuya kalıyorum bide bakıyorumki acayip tutulmuşum
demirin uykuları nasil..eger sen uykunu alamıyosan migren ondanda tazeleyi veriyor..benimde var o lanet olasindan biliyorum mide bulantisi falan dehşet ötesi oluyor..yanında kalan kimse yokmu sen azıcuk bebişi versend euyusan..ne güzel dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…