2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilonacim gözün aydın canim..bencede küçükken olmasi ardan çıkması daha boşver bahane olmus sanada
geçmişolsun canim

esın cok uykusuz kalıoruz ya :S dun butun gun 1 dk bıle uyumadı hıc sıfır, hem de kucaktna ındırınce zırladı durdu. snr 8 de bı sızdı gece 1.30a kdr uyudu ama arada ıkı kere altı ıslandıgı ıcın agladı altını degıstırdım emmeden gerı uyudu mesela ben tam uyuyamamıs oldum o uynadırdıgı ıcın :S snr sabah kdr saat bası uyanıp 1 saat uyuyp bı saat uyanık durduk oyle, sımdı de bu saat oldu hıc uyumadı 7.30 da kalkmıstık :S

hııııı demir bey demir beyy noluyooooo:)))
canım epey bi uykusuzugu var anlaşılan yanında falan yatırsan belki kokundan uyur..
bide gece gündüzü bilmiyor da olabilir dicem ama gündüzde uyumuyo..
ama düzene girer canim

he heyyy bu erkekler yapar valla pipilerinimi ölçüyolarmışşş

yav inşallah benim yagmurun uykulari bozulmaz..
mülayim kzıım çok güzel uyuyor maşallah dogdugundan beri düzeni aynı..eylüldeyken aman allahım uyku nedir bilmezdim hep dua ettim allaha allahımiki çouk zor inşlah bu uyur diye ..bakalım inşşşşşşşaaaaaaaaalllah bozulmaz

sus nazar değer valla

kız prop valla kandirmiyom ben eylülde ne çektim
yemin ederim
ama bak şimdi 10 dedimi yatakta sabah 11 e kadar deliksiz uyuyor..2. yada 3.aydan sonra düzene girer gece 2 kere kalkmaya başlar
sonra hiçkalmadan uyur..şimdilik böyle

muhahahahahaha benim oğlum öle terbiyesiz olmiceeekk
bende derim seninki kesildi onların daha yeni kesilcek çok canları acıcak kanlar fışkırcak sende öle de arkadaşlarını korkut
nihahahahaha kötüyüm ben kötüyüm
nan pirop elektrik süpürgesini denesene bi demiri uyutmak için
2 dir dikkat ediyorum annem makinayı çalıştırınca mıkır mıkır uyuyan velet derin uykuya geçiyo hatta biraz önce uyrkene tırnaklarını kesiyim dedim bi rahat durmadı kıpraştı durdu
annem yine makinayı çalıştırdı transa geçti bizimki bende rahat rahat kestim
belkim işe yarar nan

evet ilonaya katılıyorum makina.elektrik süpürgesi bide fön makinası acayip etkili oluyorr..anne karnındaki sese benzetiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…