bebeğine maşallah.gelişimi çok iyi.kaç kilo doğdu peki.ben hastaneden çıkış kilosunu bilmiyorumallah yardımcın olsun cnm ikiside küçük seninkilerin bakımı daha zorbiz hastaneden çıkarken kilo 2700 boy 50 cmdi 45. gün doktora götürdüm boy 56 cm kilo 4150 gr
ayy benimde karnım acıktıı..şöyle birisi hazırlasada yesem ne güzel olurdu bee
sezen kız keşke sihirli degnegimiz olsa :))
ilonacim gözün aydın canim..bencede küçükken olmasi ardan çıkması daha boşver bahane olmus sanada
geçmişolsun canim
sağol esincim evet iyi oldu
ileride dua edicek bize =)
esın cok uykusuz kalıoruz ya :S dun butun gun 1 dk bıle uyumadı hıc sıfır, hem de kucaktna ındırınce zırladı durdu. snr 8 de bı sızdı gece 1.30a kdr uyudu ama arada ıkı kere altı ıslandıgı ıcın agladı altını degıstırdım emmeden gerı uyudu mesela ben tam uyuyamamıs oldum o uynadırdıgı ıcın :S snr sabah kdr saat bası uyanıp 1 saat uyuyp bı saat uyanık durduk oyle, sımdı de bu saat oldu hıc uyumadı 7.30 da kalkmıstık :S
yok nerde 2 gündür mıçtı ağzımaauyumuyomu yoksa..
okulda pıpılerını kıyaslıcaklar herkesınkı sunnetsız olcak bu sunnetlı anne benım pipim nıye boyle dıcek sana :))) erkenden sunnet etırmek ıstıorum dıye bırı boyle demıstı kım hatırlamıorum
yav inşallah benim yagmurun uykulari bozulmaz..
mülayim kzıım çok güzel uyuyor maşallah dogdugundan beri düzeni aynı..eylüldeyken aman allahım uyku nedir bilmezdim hep dua ettim allaha allahımiki çouk zor inşlah bu uyur diye ..bakalım inşşşşşşşaaaaaaaaalllah bozulmaz
okulda pıpılerını kıyaslıcaklar herkesınkı sunnetsız olcak bu sunnetlı anne benım pipim nıye boyle dıcek sana :))) erkenden sunnet etırmek ıstıorum dıye bırı boyle demıstı kım hatırlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?