2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavv sizinkilerinde bogazına sütünüz kaçıymu ben nezaman emzirsem kuzugum bir öksürmeyle kendinen geçiyo..genzine kaçıyo yani
en korktugum şeyde bu

yavv sizinkilerinde bogazına sütünüz kaçıymu ben nezaman emzirsem kuzugum bir öksürmeyle kendinen geçiyo..genzine kaçıyo yani
en korktugum şeyde bu

kaçmaz olurmuu
anasını emerken boğulan bebe die tarihe geçiceksin diyorum her seferinde (tövbe yarebbim)

ayy allah koruusn ilonacim
valla bende çok panigimdir bir kaçıyor öksürüyor sonrada benim elim ayagım dolaşıyor..ilk alt ay dikkat etmek gerekiyo..aman allaha emanetler gerçi

ayy allah koruusn ilonacim
valla bende çok panigimdir bir kaçıyor öksürüyor sonrada benim elim ayagım dolaşıyor..ilk alt ay dikkat etmek gerekiyo..aman allaha emanetler gerçi

allah korusun
ben her aklıma geldiğinde diyorum
rabbim sen bana emanet ettin bende sana emanet ediyorum

Son düzenleme:
supurgeyı deneyım eyw :) bı boka yaramaz bızım cocukta ama bakalım bı..

bızımkı de delı gıbı emıo sonra bogazına kacıo bı sakın iç sunu onunden alan mı var dıorum dınlemıo tabı :)

3900 gr doğdu hastaneden çıkışı bilmiyorum.şimdi 45oo bir aylık.bir hafta sonra tekrar bakacak kusmalar gelişimini etkiliyormu diye
sizde de mi kusma sorunu var.bizde 1 haftadır fışkırır tarzda.emdikten sonra dik tutuyoruz artık bakalım nasıl etcek haftaya kıyaslıcak doktor.bizde 3260 doğduk hastaneden 3070le çıktık 1 aydaki kilomuz da 3820.

Camışlar gibi yarım paket makarna yedim pişirip.Ne kadar acıkmışım ya gözüm dönmüştü bir yandan emzirirken bir yandan makarna pişirdim.

emer emmez kusuyo fışkırır tarzda.dik tutuyoruz yine kusuyo.gazını çıkartırken yine kusuyo.doktorumuz reflü olabilir dedi bebklerde oluyormuş ek gıdaya geçince bir yıl içinde düzeliyormuş.bizimkide haftaya kıyaslayacak.gelişimi bi yana korkuyorum her kustuğunda.bazen burnundan geliyor kustuğu süt bide burnu tıkaanıyo.

aynen canım bizimki de reflü maalesef.haftaya kdr gelişme olur umarım.bebeklerin 4te 3ünde reflü olurmuş.benimki emerken de kusuyor sonra kusmuğunu yalıyor dişi recep benim kızım

selam kızlar,kusma bütün annelerin kabusu demekki benim oğlumda 60 cc içiyosa 30-40 kusuyo nerdeyseama neyseki kilo artışı olunca doktor çok öenmsemedi.sizin bebişleriniz bir ayda kaç kilo aldı.ben nette okudum bebekler ilk 10 gün kilo kaybederlermiş,ondan sonraki her gün günde ortalama 10 ila 30 gram alırlarmış

merhaba herkese,
umarım bebişler ve annişler iyidir.Ben 2 gündür çoook mutluyum,bebeğim emmeye başladı artık beni Eme eme uç yaptı akıllı bıdık kendine,baya bi kavga etti,hala ilk 5 dk kavga ediyo ağlıyo sonra cok cok emiyo,allaha şükür.Ne mutlulukmuş yarabbim...Artık mamayıda azaltmaya başladım günde 3 öğün veriyorum

gözünaydın canım

markete gıttık oglumla slınge sardım bı guzel, daha asansorden ınerken uyudu, eve geldık cıkardım yerıne koydugum an actı gozlerı :S benım işim var bu bebeyle valla

:) Gripin senin adına sevindim..Bizim kız da em em doymuyor Çok fazla emince kusuyor..Şimdi de burnu tıkandığı için kusmaya başladı..Gözündeki çapaklanma da cabası.. Allahım sen şifa ver ya rabbim bu bebişlere.. Uykuları bölündü resmen..

bızım 3 haftadır capak var ve gecmıo.. azalıo artıo obur goze gecıo fln. 3 ayrı damla kullandık hala gecmıo. anne sutu sur dedıler sbh aksam ıslak pamukla sılıodum anne sutuyşe sılcem artık bakalım

bezdim canımdan ya iki gecedir belli saatlerde ağlama krizi tutuyor çocuğumu ama nasıl ağlama morarıyor resmen her yolu denedim yok susmuyor susmuyor son çare rezene çayı aldım bu gece onu denicem artık gücüm kalmadı yorgunluktan ellerim titriyor sütümde bitti bitecek mama aldım inadımı kırıyorum artık mama vericem

Son düzenleme:

gozun aydin canimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…