yavv sizinkilerinde bogazına sütünüz kaçıymu ben nezaman emzirsem kuzugum bir öksürmeyle kendinen geçiyo..genzine kaçıyo yani
en korktugum şeyde bu
ayy allah koruusn ilonacim
valla bende çok panigimdir bir kaçıyor öksürüyor sonrada benim elim ayagım dolaşıyor..ilk alt ay dikkat etmek gerekiyo..aman allaha emanetler gerçi
3900 gr doğdu hastaneden çıkışı bilmiyorum.şimdi 45oo bir aylık.bir hafta sonra tekrar bakacak kusmalar gelişimini etkiliyormu diye2870 doğdu cnm hastaneden 2700 çıktık seninki kaç kilo bizimde kusma sorunumuz var
sizde de mi kusma sorunu var.bizde 1 haftadır fışkırır tarzda.emdikten sonra dik tutuyoruz artık bakalım nasıl etcek haftaya kıyaslıcak doktor.bizde 3260 doğduk hastaneden 3070le çıktık 1 aydaki kilomuz da 3820.3900 gr doğdu hastaneden çıkışı bilmiyorum.şimdi 45oo bir aylık.bir hafta sonra tekrar bakacak kusmalar gelişimini etkiliyormu diye
emer emmez kusuyo fışkırır tarzda.dik tutuyoruz yine kusuyo.gazını çıkartırken yine kusuyo.doktorumuz reflü olabilir dedi bebklerde oluyormuş ek gıdaya geçince bir yıl içinde düzeliyormuş.bizimkide haftaya kıyaslayacak.gelişimi bi yana korkuyorum her kustuğunda.bazen burnundan geliyor kustuğu süt bide burnu tıkaanıyo.sizde de mi kusma sorunu var.bizde 1 haftadır fışkırır tarzda.emdikten sonra dik tutuyoruz artık bakalım nasıl etcek haftaya kıyaslıcak doktor.bizde 3260 doğduk hastaneden 3070le çıktık 1 aydaki kilomuz da 3820.
aynen canım bizimki de reflü maalesef.haftaya kdr gelişme olur umarım.bebeklerin 4te 3ünde reflü olurmuş.benimki emerken de kusuyor sonra kusmuğunu yalıyor dişi recep benim kızımemer emmez kusuyo fışkırır tarzda.dik tutuyoruz yine kusuyo.gazını çıkartırken yine kusuyo.doktorumuz reflü olabilir dedi bebklerde oluyormuş ek gıdaya geçince bir yıl içinde düzeliyormuş.bizimkide haftaya kıyaslayacak.gelişimi bi yana korkuyorum her kustuğunda.bazen burnundan geliyor kustuğu süt bide burnu tıkaanıyo.
merhaba herkese,
umarım bebişler ve annişler iyidir.Ben 2 gündür çoook mutluyum,bebeğim emmeye başladı artık beniEme eme uç yaptı akıllı bıdık kendine,baya bi kavga etti,hala ilk 5 dk kavga ediyo ağlıyo sonra cok cok emiyo,allaha şükür.Ne mutlulukmuş yarabbim...Artık mamayıda azaltmaya başladım günde 3 öğün veriyorum
merhaba herkese,
umarım bebişler ve annişler iyidir.Ben 2 gündür çoook mutluyum,bebeğim emmeye başladı artık beniEme eme uç yaptı akıllı bıdık kendine,baya bi kavga etti,hala ilk 5 dk kavga ediyo ağlıyo sonra cok cok emiyo,allaha şükür.Ne mutlulukmuş yarabbim...Artık mamayıda azaltmaya başladım günde 3 öğün veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?