merhaba herkese,
umarım bebişler ve annişler iyidir.Ben 2 gündür çoook mutluyum,bebeğim emmeye başladı artık beniEme eme uç yaptı akıllı bıdık kendine,baya bi kavga etti,hala ilk 5 dk kavga ediyo ağlıyo sonra cok cok emiyo,allaha şükür.Ne mutlulukmuş yarabbim...Artık mamayıda azaltmaya başladım günde 3 öğün veriyorum
aynen canım bizimki de reflü maalesef.haftaya kdr gelişme olur umarım.bebeklerin 4te 3ünde reflü olurmuş.benimki emerken de kusuyor sonra kusmuğunu yalıyor dişi recep benim kızım
demır de demın acayıp kustu fıskırta fıskırta delı mıdır nedır nıye ıcıo o kdr sutu snr da nıye kusuo yanı balık mı bunlar tokluklarını anlamıolar mı :)
uykusuz anneler nasılsınız bende uykusuz yorgunum ve her yerim ağrıyor daha yeni emdi ve zor bela uyuttum benim kini pazartesi aşısı var bakalım inş sıkıntısız geçer
bu arada bugün sezeryan yerinde hafif yanma gibi sızı var sizdede oluyormu
herkesin aynı işkenceleri çektiğini görmek teselli oluyor insana şu koca dünyada yalnız değilim
erkil olur merak etme :)) benimkide 2 hafta koyduğum yerde uyudu sonra bu hale geldik
evet dün akşam 9dan sabaha karşı 4 e kadar böyle avuttum kendimien cok gecelerı ıse yarıyo bu dusunce
inş olmasınn yaa(((((((((
demır de demın acayıp kustu fıskırta fıskırta delı mıdır nedır nıye ıcıo o kdr sutu snr da nıye kusuo yanı balık mı bunlar tokluklarını anlamıolar mı :)
mıçmıyor mıçmıyor mıçmıyoooooooorrrrr
annem dün 1870 li yıllardan kalma bi yöntem denemiş mercimek kadar sabunu teper tepmez dötüne fooşşşş diye boşaltmış ama gerisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?