2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydin canim

aynen canım bizimki de reflü maalesef.haftaya kdr gelişme olur umarım.bebeklerin 4te 3ünde reflü olurmuş.benimki emerken de kusuyor sonra kusmuğunu yalıyor dişi recep benim kızım

alemsin ya bu halimle güldürdün beni benimkininde kusması azdı 2 gün daha bekleyip götürcem

demır de demın acayıp kustu fıskırta fıskırta delı mıdır nedır nıye ıcıo o kdr sutu snr da nıye kusuo yanı balık mı bunlar tokluklarını anlamıolar mı :)

uykusuz anneler nasılsınız bende uykusuz yorgunum ve her yerim ağrıyor daha yeni emdi ve zor bela uyuttum benim kini pazartesi aşısı var bakalım inş sıkıntısız geçer
bu arada bugün sezeryan yerinde hafif yanma gibi sızı var sizdede oluyormu

oluyor canım normaldir herhalde bilmiyorumki hiç kendi derdime düşecek halim bile yok :2:

selam zombiler...

uykusuuuuzzz her geceeeeee yorgun ölesiyeeeeeeee

kızlar siz rezene verdiniz mi hiç ben bu gece vericem bir umut belki sancısını hafifletir gerçi ağlamaya başlayınca gözü hiç birşey görmüyor

demır de demın acayıp kustu fıskırta fıskırta delı mıdır nedır nıye ıcıo o kdr sutu snr da nıye kusuo yanı balık mı bunlar tokluklarını anlamıolar mı :)

hay allahım prop senin yüzünden bu balık lafı ağzıma öle bi takıldıki kızımı balığım diye seviyorum hatta baktım geçen annemde balığım diye seviyordu
ama varya bayılıyor yüzüne balığııııımmmm diyorum anında susuyo

mıçmıyor mıçmıyor mıçmıyoooooooorrrrr
annem dün 1870 li yıllardan kalma bi yöntem denemiş mercimek kadar sabunu teper tepmez dötüne fooşşşş diye boşaltmış ama gerisi yok

dişçiye gittim nihayet dişimi yaptırdım iğnede vurdurtmadım üstelik neyse kabus bitti 9 aydır mahfetmişti beni ağrısı

ordanda kızıma ciciler aldım ama kendime alamadım

bız de soyle bı olay yasadık demır altını doldurmustu bı yandna da ıkınıo ama gazı var zannettım meger kakası varmıs altını acmıstım gazını cıkartsın dıye karnını ovalıodum foşşş dıye bı sıctı guldum fln bayag temız bez koydum altına temızledım fln altını tam sılerken elıme v etemız beze bı kere daha sıctı snr soylene soylene yenı bezı cıkarttım koyarken foşşş dıye işedi yuzune kdr nerdeyse ustu bası her yerı battı :) ustunu degıstırdım fln snr emızırıyım dedım baktım aranıyo, emerken de tazyıklı bı sekılde kustu her tarafa yıne ustu bası leş tabı bı posta daha degıstırdım sımdı de ne halın varsa gor dedım bıraktım koltuga yemek hazırlıorum o da homurdanıp duruo ıcerde

mıçmıyor mıçmıyor mıçmıyoooooooorrrrr
annem dün 1870 li yıllardan kalma bi yöntem denemiş mercimek kadar sabunu teper tepmez dötüne fooşşşş diye boşaltmış ama gerisi yok

annem banada ööle yaparmiş ben bebeykeeeen :)))
sürekli kabizmiş tak ediomuş kadinin canina
umarim kuzum bana çekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…