2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demir beyde çektirioda çektirio sana

aranizda d vitamini kullanmayan var mi???

dr 1 aydan sonra kullanicaz dedi bize..

sizler topuk kanını ne zaman verdiniz sağlık ocagına
Biz vermedik çünkü aramadılar.Hastanedeki sonuçları sağlık ocağına da yolluyorlarmış eğer bir risk varsa sağlık ocağı çağırıp bir daha topuk kanı alıyormuş.Bizi arayan soran olmadı o yüzden de gerek kalmadı çok şükür.

p.tesi kontrolümüz war.başlar saniorum artik bir aylik oldu.

kalça usg çektircez.

topuk kani hastanede aldilar.sağlik ocağina da bir haftalikti sanirim gittik verdik.
kimse aramadi biz kendimiz gittik.

Biz de cuma günü kalça Usg çektirdik hem de aşımızı olduk.2.ayımızda da bir sürü aşı var görünüyor ama doktor dedi ki çok görünüyor ama endişelenmeyin bir arada aşılar dedi.Rota virüsü isterseniz yaptırın size kalmış dedi karar vermedim siz yaptıack mısınız

hastanede aldılarda yeni doğduğu için bazen yanlış çıkıomuş sonuç bide sağlık ocagına vercekmişiz çocuk kendini topralamış oluomuş ben pazartesi gidicem inş geç kalmammşışmdır hastaneden benide aramadılar

2aylık aşısı 4yerden yapmışlar burda bi arkadaşın çocuğuna hem kollar hem bacaklardan çocuk ateşlenmiş bide ses kalmamıştı çocukta aglamaktan

2. ayda s.çtık yani desenize

rota 3.ayda yaptircaz biz.dr o zaman yapalim dedi.

bu velet tammmm 48 dkdır kucagımda aman yarabbım.. bgıraktım sımdı koltuga yemek yıyım dıye ama aglaması an meselesı offf offffff

rota 2. ay dıye bılıorum ben bı de 2. dozu var o kacıncı ayda hatırlamıorum bız yaptırcaz

Son düzenleme:
sureklı hastanelere gıtmekten de bıktım dogurduk kurtulamadık pzts ısıtme testımız var yok 9 unda kalca ultrasonu bezdım valla ya

biz bugün gittik medikalde yaptırdık işitmeyi ne boktan bir çocuk polikliniği var oranın okmeydanı ssk gibiydi bugün :S

yavv sizinkilerinde bogazına sütünüz kaçıymu ben nezaman emzirsem kuzugum bir öksürmeyle kendinen geçiyo..genzine kaçıyo yani
en korktugum şeyde bu

Benim kızımın boğazına ilk kaçtığında bana inme iniyordu resmen öyle korktumki elim ayağım boşaldı sonra tecrübelendim kaçtığında alnın ortasını parmağınla okşa ve yüzüne üfle hemen geçiyor

süt mevzusu benide çok gerdi artık etrafımda insanlar bu çocuk aç doymuyor dedikçe ne süt kalıyor ne moral gırtlaklarını sıkasım gelior valla hele kaynanam bugün kakasını az yapıor kesin domuyor dedi ya nahhh gidecem bundan sonra haftada bir onlara ayda bir görsün torununun kakasını

orası hep oyle fnfıkcım :S ılk hafta muayenesıne oraya gıtmıstık dogumu orda yaptım dıye valla sıra beklemekten bı hal olmustuk ne yazık kı bız de oraya yaptırcaz

al benden de o kadar ben de bıktım sütün yetmiyo,emziriyo musun sütün var mı vs.ebenizinki diyip çarpcam ağızlarına olcak bitcek.kaynana deme bana o taaa telefonla karar verdi sütüm yetmediğine.insanar mal mal tüm mallar da benim etrafımda toplanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…