demir beyde çektirioda çektirio sanabız de soyle bı olay yasadık demır altını doldurmustu bı yandna da ıkınıo ama gazı var zannettım meger kakası varmıs altını acmıstım gazını cıkartsın dıye karnını ovalıodum foşşş dıye bı sıctı guldum fln bayag temız bez koydum altına temızledım fln altını tam sılerken elıme v etemız beze bı kere daha sıctı snr soylene soylene yenı bezı cıkarttım koyarken foşşş dıye işedi yuzune kdr nerdeyse ustu bası her yerı battı :) ustunu degıstırdım fln snr emızırıyım dedım baktım aranıyo, emerken de tazyıklı bı sekılde kustu her tarafa yıne ustu bası leş tabı bı posta daha degıstırdım sımdı de ne halın varsa gor dedım bıraktım koltuga yemek hazırlıorum o da homurdanıp duruo ıcerde
demir beyde çektirioda çektirio sana
bize 15.günden sonra verdi 1 yaşına kadar da kullanıcazaranizda d vitamini kullanmayan var mi???
dr 1 aydan sonra kullanicaz dedi bize..
bize 15.günden sonra verdi 1 yaşına kadar da kullanıcaz
annem senın bıze cektırdıklerının ıntıkamını alıo alah o yuzden zor bı cocuk verdı sana dıyo :)
vermediyse vardır bir bildiği ama sanırım burda herkes d vitaminine 15 günden sonra başladı.15 günlükken kontrole gittiğimizde şu an gerek yok 1 aydan sonra başlayalim dedi bize
bende başlamadim ama iyi mi ettim bilemiorumm
Biz vermedik çünkü aramadılar.Hastanedeki sonuçları sağlık ocağına da yolluyorlarmış eğer bir risk varsa sağlık ocağı çağırıp bir daha topuk kanı alıyormuş.Bizi arayan soran olmadı o yüzden de gerek kalmadı çok şükür.sizler topuk kanını ne zaman verdiniz sağlık ocagına
Biz vermedik çünkü aramadılar.Hastanedeki sonuçları sağlık ocağına da yolluyorlarmış eğer bir risk varsa sağlık ocağı çağırıp bir daha topuk kanı alıyormuş.Bizi arayan soran olmadı o yüzden de gerek kalmadı çok şükür.
Biz de cuma günü kalça Usg çektirdik hem de aşımızı olduk.2.ayımızda da bir sürü aşı var görünüyor ama doktor dedi ki çok görünüyor ama endişelenmeyin bir arada aşılar dedi.Rota virüsü isterseniz yaptırın size kalmış dedi karar vermedim siz yaptıack mısınız
yaaaaaaaa2aylık aşısı 4yerden yapmışlar burda bi arkadaşın çocuğuna hem kollar hem bacaklardan çocuk ateşlenmiş bide ses kalmamıştı çocukta aglamaktan
sureklı hastanelere gıtmekten de bıktım dogurduk kurtulamadık pzts ısıtme testımız var yok 9 unda kalca ultrasonu bezdım valla ya
yavv sizinkilerinde bogazına sütünüz kaçıymu ben nezaman emzirsem kuzugum bir öksürmeyle kendinen geçiyo..genzine kaçıyo yani
en korktugum şeyde bu
al benden de o kadar ben de bıktım sütün yetmiyo,emziriyo musun sütün var mı vs.ebenizinki diyip çarpcam ağızlarına olcak bitcek.kaynana deme bana o taaa telefonla karar verdi sütüm yetmediğine.insanar mal mal tüm mallar da benim etrafımda toplanmışsüt mevzusu benide çok gerdi artık etrafımda insanlar bu çocuk aç doymuyor dedikçe ne süt kalıyor ne moral gırtlaklarını sıkasım gelior valla hele kaynanam bugün kakasını az yapıor kesin domuyor dedi ya nahhh gidecem bundan sonra haftada bir onlara ayda bir görsün torununun kakasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?