2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o dedıgını yaptıgıma da kocama ınme ınıodu napıosun sen dedı boyle gecıomus dedım hangı karı sacmaladı yıne kasım annelerınden mı dedı yoo annen soyledı dedım annem de soylese boyle sacma seylerı yapmıcaksın bı daha dedı yanında yapmıom artık :))

:90::90::90: :90::90::90::90:

kocan yanılıyor..gerçi benimkide alnının ortasına dokunduğumda bana kızmıştı bende onun yaında yapmıyorum..:)

ama yüze üfleme konusunda doktor söyledi bana..benim oğlan ağlarken kızarıyor renk değiştirityor nefessiz kalıyor..doktor panik yapma yüze üfle dedi...işe yarıyor gerçekten...

gözünaydın canım

grıpın gozun aydın

gozun aydin canimm :)

gözün aydin canim

teşekkürler arkadaşlar,henüz yetmiyo tabi sütüm,foşur foşur gelmiyo ama emmesi bile benim için bi mucize.Tabi şimdide göğüsuşlarım acıyo,emse bi dert emmese bi dert

inşallah olmaz şu gaz yakalarını bıraksa çok güzel gülecek benimkine bağırsak gazı dedi doktor 3 ay çaresiz bu ağlama nöbetlerini çekmek zorundayım en zoruda yavrunun canı yanarken çaresiz kalmak

evet ya,şu gaz mereti olmasa bebişler ne rahat ne mutlu olacaklar çaresizlik insanın canını çok yakıyo,içim acıyo benimde bebeğim ağlayınca.

orası hep oyle fnfıkcım :S ılk hafta muayenesıne oraya gıtmıstık dogumu orda yaptım dıye valla sıra beklemekten bı hal olmustuk ne yazık kı bız de oraya yaptırcaz

pöff gidilmez oraya be birde bok kokuyordu kocama bok kokuor burası dedim çocuk boku birşey olmaz diyo :))

ben az önce kocama patladım valla dedim eğer bir daha aynı şeyleri duyarsam ağzıma geleni sayacam dedim yok üşüdümü yok başında şapkası yok ya benim çocuğuma kim benden daha iyi bakar karışmayın kardeşim süt olayında millet çocuk aç dedikçe valla hiç gelmiyor stresten (( benim etrafımda mal dolu aso (

Ama işe yarıyor hiiyyy yapıyor veletler gözleri açılıyor hemen : )))

Son düzenleme:
hepımızın etrafı mal dolu desenıze :)) sut de verırım mama da ıstersen hıc emzırmem hep mama verırım kıme neyse, nıye acıklama yapmak zorunda kalıosam şaka gıbı

benım sutum de bı gun var bı gun yok :) bı gun hıc uyumuyoruz benım sut sızlere ıomur oluyo, ertesı gun yorgunluktan sızıp kalıoruz sutum doluyo :) yuvarlanıp gıdıoruz ıste oyle

fınfıkcım ben hıc takmıorum valla sut gelırse emzırıom yoksa verıorum mamasını. bazen cok uzun sure emıo yorgun dusuo sut az oluo fln o zmn da bıraktıoruom yıne mama verıroum valla ıkımıze de yazık. boyle olunca stres olmuom en azından

figen msj gönderemedim buradan yazayım sütün yetip yetmediine karar vermek için program hazırladı doktor meme ve mama veriyoruz işte 1 meme 1 mama - 2 meme 1 mama -3 meme 1 mama gibi..

mama verince kendimi suçlu hissediyorum cok cok cok mamayı içerken biberonu bile kıskanıyorum :S(

bana daha ilk gün dediler o lafları aaaaaa senin sütün yok ııı ıııhh yok vallaaaa böööööyyylle sıkınca fışkırması lazım yok yok yazık vallaaaaa diye ağızlarını eye eye 1 hafta ağladım üzüntüden sonra bana o lafları söyliyenlere sormak geldi aklıma çaktırmadan siz ne kadar emzirdiniz diye ya 10 gün dedi ya 3 ay yada 1 ay onları duyunca insanların ne kadar zevzek olduğunu anladım ve kafama hiç takmadım acıktıkça hem mama hem meme verdim şükür zamanla arttı sütüm sonra bana bu lafları diyenler aaaa sen niye üzüldünki süt zamanla iner dediler manyak dolu yaaa bir allahın kulu üzülme zamanla artıcak demedi

uffff ne bu huysuzluk yaa nazarmı deydi evladıma ne güzel pırtınıda yapıyodu pohunuda mışıl mışıl uyuyodu şimdi bi gözü açık allahım şafak sayıyorum 54 günümüz kaldı inşallah geçicek

offffffff

dayanamadım kuzumun kıvranmasına gene soktum sabunu ama varaya çok süper yöntem minicik sabunu arpa şehriye gibi yuvarlayıp tepiyosun dötüne foşşşş sabunla birlikte geri çıkıyo hemide bebemin poposu acımamış oluyo ama kabız değiliz cıvık baya kakası ama yapamıyo işte nedennnnnnnn???????

mahalle baskısı üzerine elma yağınıda denemiş bulunmaktayım ortalığı leş gibi kokutmaktan başka bi poha yaramadı hemide sırf denemek için 3-5 damla için 5 lira çöpe gitti he hehee

bugün miniçodan kıjıma 2 tulum bir yelek aldım allahım acayip şirinler ve inanılmaz ucuzdu hepsi sadece 30 lira tutt o tulumun daha dandiriğine boynerde 25 lira vermiştim yeleğinde aynısına idil babyde 11 yelek miniçoda yelek 3 liraydı tulumlarda 12-15 arası artık hep ordan alırım hemde ürünleri türk malı

allahım bu bıcırık beni delirticek yerine koydum uyandı yastığına koydum uyudu ne yastık aşkı bu korkumdan yüzünü değiştiremiyorum :86:

son anda acil sezeryana alındım bende aaaaaaa niye sezeryan oldun ki diyenlere açıklama yapmaktan bıktımmmm....

bende bilmek istiyorum bu sorunun cevabını:44: kakası cıvık ama yapamıyo,ilk çıkan sert sonraki yumuşak,ilginç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…