Benim kızımın boğazına ilk kaçtığında bana inme iniyordu resmen öyle korktumki elim ayağım boşaldı sonra tecrübelendim kaçtığında alnın ortasını parmağınla okşa ve yüzüne üfle hemen geçiyor
:90::90::90: :90::90::90::90:o dedıgını yaptıgıma da kocama ınme ınıodu napıosun sen dedı boyle gecıomus dedım hangı karı sacmaladı yıne kasım annelerınden mı dedı yoo annen soyledı dedım annem de soylese boyle sacma seylerı yapmıcaksın bı daha dedı yanında yapmıom artık :))
kocan yanılıyor..gerçi benimkide alnının ortasına dokunduğumda bana kızmıştı bende onun yaında yapmıyorum..:)o dedıgını yaptıgıma da kocama ınme ınıodu napıosun sen dedı boyle gecıomus dedım hangı karı sacmaladı yıne kasım annelerınden mı dedı yoo annen soyledı dedım annem de soylese boyle sacma seylerı yapmıcaksın bı daha dedı yanında yapmıom artık :))
gözünaydın canım
grıpın gozun aydın
:) Gripin senin adına sevindim..Bizim kız da em em doymuyorÇok fazla emince kusuyor..Şimdi de burnu tıkandığı için kusmaya başladı..Gözündeki çapaklanma da cabası.. Allahım sen şifa ver ya rabbim bu bebişlere.. Uykuları bölündü resmen..
gozun aydin canimm :)
gözün aydin canim
inşallah olmaz şu gaz yakalarını bıraksa çok güzel gülecek benimkine bağırsak gazı dedi doktor 3 ay çaresiz bu ağlama nöbetlerini çekmek zorundayım en zoruda yavrunun canı yanarken çaresiz kalmak
orası hep oyle fnfıkcım :S ılk hafta muayenesıne oraya gıtmıstık dogumu orda yaptım dıye valla sıra beklemekten bı hal olmustuk ne yazık kıbız de oraya yaptırcaz
al benden de o kadar ben de bıktım sütün yetmiyo,emziriyo musun sütün var mı vs.ebenizinki diyip çarpcam ağızlarına olcak bitcek.kaynana deme bana o taaa telefonla karar verdi sütüm yetmediğine.insanar mal mal tüm mallar da benim etrafımda toplanmış
o dedıgını yaptıgıma da kocama ınme ınıodu napıosun sen dedı boyle gecıomus dedım hangı karı sacmaladı yıne kasım annelerınden mı dedı yoo annen soyledı dedım annem de soylese boyle sacma seylerı yapmıcaksın bı daha dedı yanında yapmıom artık :))
benım sutum de bı gun var bı gun yok :) bı gun hıc uyumuyoruz benım sut sızlere ıomur oluyo, ertesı gun yorgunluktan sızıp kalıoruz sutum doluyo :) yuvarlanıp gıdıoruz ıste oyle
fınfıkcım ben hıc takmıorum valla sut gelırse emzırıom yoksa verıorum mamasını. bazen cok uzun sure emıo yorgun dusuo sut az oluo fln o zmn da bıraktıoruom yıne mama verıroum valla ıkımıze de yazık. boyle olunca stres olmuom en azından
al benden de o kadar ben de bıktım sütün yetmiyo,emziriyo musun sütün var mı vs.ebenizinki diyip çarpcam ağızlarına olcak bitcek.kaynana deme bana o taaa telefonla karar verdi sütüm yetmediğine.insanar mal mal tüm mallar da benim etrafımda toplanmış
son anda acil sezeryana alındım bende aaaaaaa niye sezeryan oldun ki diyenlere açıklama yapmaktan bıktımmmm....bana daha ilk gün dediler o lafları aaaaaa senin sütün yok ııı ıııhh yok vallaaaa böööööyyylle sıkınca fışkırması lazım yok yok yazık vallaaaaa diye ağızlarını eye eye 1 hafta ağladım üzüntüden sonra bana o lafları söyliyenlere sormak geldi aklıma çaktırmadan siz ne kadar emzirdiniz diye ya 10 gün dedi ya 3 ay yada 1 ay onları duyunca insanların ne kadar zevzek olduğunu anladım ve kafama hiç takmadım acıktıkça hem mama hem meme verdim şükür zamanla arttı sütüm sonra bana bu lafları diyenler aaaa sen niye üzüldünki süt zamanla iner dedilermanyak dolu yaaa bir allahın kulu üzülme zamanla artıcak demedi
mama verince kendimi suçlu hissediyorum cok cok cok mamayı içerken biberonu bile kıskanıyorum :S(
dayanamadım kuzumun kıvranmasına gene soktum sabunu ama varaya çok süper yöntem minicik sabunu arpa şehriye gibi yuvarlayıp tepiyosun dötüne foşşşş sabunla birlikte geri çıkıyo hemide bebemin poposu acımamış oluyo ama kabız değiliz cıvık baya kakası ama yapamıyo işte nedennnnnnnn???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?