2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar düsünmemlazim ve canah arkadaslardan haber varmi bebekleri nasil oldu acaba insallah iyidirler

Dr. randevum vardı bugün muayene oldum, her şey gayet ii miş, ama dün adet oldum diye yazmıştım ya o adet kanaması değilmiş, bebeğini yeterli emzirememiş annelerde böle bi ara kanama oluyomuş doğumdan sonra, eğer düzgün emzirirsen 6 ay boyunca adet görmezsin dedi dr.um...

3. ayımı doldurunca tekrar gidicem ve smear için parça alıncak ve spiral takılacak, 2 sene hamile kalmamalıymışım, kürtaj ya da düşük gibi durumlar tehlikeli olabilir 2 seneden önce dedi, zaten 2 seneden önce düşünmüyoz dedim bende..

Kızım bugün her yerde ortalığı birbirine kattı, çok huysuzluk yaptı, benide babasınıda ve diğer bütün ev halkını bi hayli yordu...

Önümüzdeki c.tesi günleri hep akraba ziyaretinde olcez, piiiifffffffffff....

ohh bee dünya varmış Ceren kaç gecedir canımıza okudu bir ağlama nöbeti tutuyor ve saatlerce susmuyordu hele dün gece sabaha kadar sürdü bu gün o can havliyle gittim rezene çayı aldım 1 saat önce yine başladı ağlamaya hemen çayı hazırlayıp verdim ve anında sakinleşti çok şükür

canım ne rezenesi,bebekler için ayrımı oluyo yoksa bizim için olanlardanda veriliyomu? markası varmı?

canım ne rezenesi,bebekler için ayrımı oluyo yoksa bizim için olanlardanda veriliyomu? markası varmı?

milupanın rezene çayı bebekler çocuklar ve yetişkinler için:) bende içtim kızım uyuyor ağlama krizine girmedi çok şükür inşallah böyle devam eder ya çok çaresiz kalmıştım artık

bugün uyku düzenimiz kalmadı,benden gaz aldı heralde kıvrandı durdu yine.En fazla 45 dk uyudu.Şimdi babası uyuttu inşallah uyanmaz gece boyu

bugün uyku düzenimiz kalmadı,benden gaz aldı heralde kıvrandı durdu yine.En fazla 45 dk uyudu.Şimdi babası uyuttu inşallah uyanmaz gece boyu

inşallah ay rahat olsa çocuklarımız ya yavrum dün akşam 10 da başladı bu gün akşama kadar huzursuzdu 3 saat önce uyudu o ağla ben ağla helak oldum

milupanın rezene çayı bebekler çocuklar ve yetişkinler için:) bende içtim kızım uyuyor ağlama krizine girmedi çok şükür inşallah böyle devam eder ya çok çaresiz kalmıştım artık
tamam canım bende alıp deneyeyim o zaman
demek ceren bebek çok rahatsızdı gazdanki her gece ağlıyodu,kıyamam ona inşallah rahat eder bundan sonra

pöfff saat 2 den beri ık mık gazdan hiç susmadı uykusunda bile sürekli ıkındı az önce çığlık çığlığa ağlayınca kalktık yıkadık babasıyla şimdi uyudu bakalım kaç dakika sürecek çok fenayım, çöktüm, yaşlandım, gözlerimin altı morardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…