2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar yaşlandık demeyin yahu durun bismillah:) Sadece çok yorgunuz ve özgürlüğümüz kısa bir süreliğine bitti o kadar.Hepsi geçicek güzellerim dayancaz az daaha napalım.Keşke annemle aynı şehirde olsaydım gelip gitmek de kolay olurdu.

Dalga mi gecion sen bizle

Yorgun diil yasliyim ( hicbisi eskisi gibi olmicak artik depresyona girdim annemi istiyorum ben de

yıkamak sadece 45 dk işe yaradı feryaat figan apartmanı ayağa kaldırdı :26:
gazdan dolayı mı huysuz canım ya? sen kendi ayağını sırtını üşütme sütünü etkilemesin.emzirme atleti almıştım ben acayip işime yaradı çok kullanışlı.belim üşüdüğünde asya ela da gaz sancısı şiddetli oluyordu.şimdi daha rahatız

kocam uyansa artık ya.bugün kahvaltıya gitcez hava da şansıma yağmurlu.ben de şans olsa erkek doğardım zaten:95:

Yok 3 zaten evde var yoksav 2 ye dvm etcez 2alcam cikinca hic 3 kulanmadiniz demi 4-9 kilo arasi biz 5 iz ona bakarsan tutuyo da

Son düzenleme:

bende atlet kullanıyorum daha kullanışlı ama gaz olayımız tam gaz anlamadım valla üşümüyorumda hiç ev çok sıcak sinirlerim bozuldu artık ((

kocam uyansa artık ya.bugün kahvaltıya gitcez hava da şansıma yağmurlu.ben de şans olsa erkek doğardım zaten:95:

Bu taraflara gelecekseniz acayip soğuk haberin olsun

selaam
benım kızım iice cadı oldu vallaaa
gece uyanıyoruz bakınıp duruyor benım gözler gidiyor tabii
2 haftada 1 paket bez bitirdik poklu kızım benımm
azcık poposu kızarık olmuş kenarı ,azcık yapsada değştiriyorum .
şimdi babası bakıyor arada mızırdanıyor

kahvaltıya gittik geldik bizim kız delirince hızlı bir kahvaltı yaptık.kuzguncuk a gittşk köprü trafiği olmasın diye ama hiçde zevk alamadık .cimcime arabaya biner binmez uyudu ya şaka gibi.kocam da hemen başladı biz daha 1 ay çıkamayız dışarı diye.alllaahımmmmm sana geliyorum:95:

selam arkadaşlar, şimdi eminim herkes ahhhh keşke hamile olduğumuz günler geri gelse o zaman daha rahattık diyordur içinden.ben diyorum valla odadan dışarı çıkıyorum anlıyormu hemen basıyor yaygarayı.emziğe alıştırdım ağzına veriyorum 5 dk.susuyor o arada ufak tefek işlerimi hallediyorum.ne zamana kadar böyle devam edecek acaba:95:

zaten bebekler arabaya binince susuyorlarmış.bizim kızı aşıya götürürken evde ağlayarak çıktık arabada uyudu:)rahatlatıyormuş arabanın sesi

selam kızlar
gaz problemi bir çok kişide var sanırım bizim de geceleri çoşuyor. ayaklarını çekip duruyor yavrum. ama sanırın sab işe yaradı azaldı biraz.
bez biz de premium care kullanıyoruz diğerleri emmiyo sızdırıyor bizde öyle oldu. bizim haftada 1 paket bitiyor...

bazı bebeklerde kolik oluyormuş,saç kurutma makinası,elektrik süpürgesi gibi aletlerin seslerinde uyuyormuş.hatta bebeğini uyutmak için saç kurutma makinasını çalıştıranları bile duymuştum ne zor bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…