Dalga mi gecion sen bizleMerhaba arkadaşlar,dalından taze yeşil erik kış aylarında bile oluyormuş,istanbul ve ankarada yeşil erik satan manavların listesini ve bu manavlara yeşil erik tedarik eden toptancının telefonları bende mevcut, ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...rabia yazan
Günaydın kızlar yaşlandık demeyin yahu durun bismillah:) Sadece çok yorgunuz ve özgürlüğümüz kısa bir süreliğine bitti o kadar.Hepsi geçicek güzellerim dayancaz az daaha napalım.Keşke annemle aynı şehirde olsaydım gelip gitmek de kolay olurdu.
bizimkide bitmek üzere. 3 numara kaç kilo arası demire olur mu aaba nasıl olsa alcaksın 3 numara da eninde sonunda bir al dene büyük olursa 2 de alırsınOfff 2 numara bez bitti 3 numara kullansam nolur acaba tasar mi kenarlardan fln
Offf 2 numara bez bitti 3 numara kullansam nolur acaba tasar mi kenarlardan fln
gazdan dolayı mı huysuz canım ya? sen kendi ayağını sırtını üşütme sütünü etkilemesin.emzirme atleti almıştım ben acayip işime yaradı çok kullanışlı.belim üşüdüğünde asya ela da gaz sancısı şiddetli oluyordu.şimdi daha rahatızyıkamak sadece 45 dk işe yaradı feryaat figan apartmanı ayağa kaldırdı :26:
gazdan dolayı mı huysuz canım ya? sen kendi ayağını sırtını üşütme sütünü etkilemesin.emzirme atleti almıştım ben acayip işime yaradı çok kullanışlı.belim üşüdüğünde asya ela da gaz sancısı şiddetli oluyordu.şimdi daha rahatız
kocam uyansa artık ya.bugün kahvaltıya gitcez hava da şansıma yağmurlu.ben de şans olsa erkek doğardım zaten:95:
Yok 3 zaten evde var yoksav 2 ye dvm etcez 2alcam cikinca hic 3 kulanmadiniz demi 4-9 kilo arasi biz 5 iz ona bakarsan tutuyo da
kahvaltıya gittik geldik bizim kız delirince hızlı bir kahvaltı yaptık.kuzguncuk a gittşk köprü trafiği olmasın diye ama hiçde zevk alamadık .cimcime arabaya biner binmez uyudu ya şaka gibi.kocam da hemen başladı biz daha 1 ay çıkamayız dışarı diye.alllaahımmmmm sana geliyorum:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?