2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sab dediğiniz bitkisel bişeymi,?bizim kızın 3 gündür karnında acayip sesler geliyor

günaydın kızlar :)ya da tünaydın:) dün oğlanı da alıp kule siteye gittik:)ama toplam gezme ve alışverişimiz yarım saat sürdü çünkü bizimki arabada bile homurdanmaya başladı bende korktum ağlar rahatsız olur diye:Sbiz 1 numarayı dün bıraktık şimdi 2 numaraya başladım 72 tane var içinde o bitince 3 e geçicem o da var evde:)heeh 1-2-3 hepsinden var evde ya evde bezden bol bişi yokmuş yahubenim oğlanda 4600 civarı (tartılırken bi durmadı kıprandı net alamadık küsüratını)

sab simplex diye bir damla canım. bitkisel mi bilmiyorum almanca yazıyor çoğunu anlayamadım. daha önce dr zinco vermişti bitkisel ama fayda etmedi. sanırım bu işe yarıyor biraz...
anladım canım teşekür ederim.valla zinco sanki bizdede işe yaramadı

maşallah

ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..

biz de seni merak etmiştik ya.Hayırlı olsun bebeğin ve çok çok geçmiş olsun

Merhabalarrr
ne sinir bozucu bir hava var canım çok sıkkın
gezme dolaşma planlarım suya düştü:2:

ay cnm benim dogmus melegin gozun aydin izsaallah hersey yolunda gider bbegin saglikla evine gelir cok merak etmistim seni

selam kızlar dün akşam kızı babanesine bıraktık kumkapıya gittik acayilp iyi geldi ama kızım sanki hissetmiş gibi biz gelene kadar hic uyumamış ve az yemiş hatun bana vicdan azabı yasatmaya calışıyor. Neyse kızlar aranızda parise gidip canı yanan vr mı

selam kızlar bizde 3 aralıkta gittik hastaneye kızım 4700 gram olmuş biz gaz sancısı için babuline diye bitkisel bi şurup verdi bide rezene çayı verdi ama iyi geliyor zor zamanlar içinde paranox fitil verdi bakalım şimdilik fitile ihtiyaç duymuyorz

Merhabalarrr
ne sinir bozucu bir hava var canım çok sıkkın
gezme dolaşma planlarım suya düştü:2:
Biz de sabah kahvaltıya gittik geldik ama hava da güzel de olsa fark etmicekti mızmız kızım yüzünden.
ooh iyi gelmiştir eğlenmek azcık sana. Parise fln gitmedik biz hiç de canım istemiyo.ama hormonlardan dolayı kuruluk olması normalmiş şuan belki ondan canın yanmıştır

slm güzel anneler...ben bıktım şu kabızlık olayından valla delirmek üzereyim...geceden beri 5 dakika uyumuyor sancıdan uyanıyor ve şaka gibi dedesi gelince normale dönüp dedesinin sohbetini dinliyor bu hali iice deli ediyor annesi umrunda değil yaaaa((en azından sakin bir durumda uyanıkta olsa sizinde denediğiniz her kocakarı yöntemini denedim zeytinyağı felan ama nafile((

annemde sanki inat yapar gibi hepsi toplanım kızkardeşlerimle gezmeye gitmişler yaaaaa bazen diyorum ne kadar anlayışsızlar((

cnım çok geçmiş olsun ya sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

gitti saclarım ama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda

Son düzenleme:

ohh ne guzel babaannesi bakmis masala bende oglumu babaannesine birakip esimle sinamaya gitmeyi planliyoruz ama aklim hep oglumda olacak rahat etcegimi sanmiyorum

ben normal dogum yaptim paris seferindede hic canim yanmadi ama sezo olanlar perise gdeken canlari acirmi bilemicem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…