bu sab dediğiniz bitkisel bişeymi,?bizim kızın 3 gündür karnında acayip sesler geliyorselam kızlar
gaz problemi bir çok kişide var sanırım bizim de geceleri çoşuyor. ayaklarını çekip duruyor yavrum. ama sanırın sab işe yaradı azaldı biraz.
bez biz de premium care kullanıyoruz diğerleri emmiyo sızdırıyor bizde öyle oldu. bizim haftada 1 paket bitiyor...
Offf 2 numara bez bitti 3 numara kullansam nolur acaba tasar mi kenarlardan fln
sab simplex diye bir damla canım. bitkisel mi bilmiyorum almanca yazıyor çoğunu anlayamadım. daha önce dr zinco vermişti bitkisel ama fayda etmedi. sanırım bu işe yarıyor biraz...bu sab dediğiniz bitkisel bişeymi,?bizim kızın 3 gündür karnında acayip sesler geliyor
anladım canım teşekür ederim.valla zinco sanki bizdede işe yaramadısab simplex diye bir damla canım. bitkisel mi bilmiyorum almanca yazıyor çoğunu anlayamadım. daha önce dr zinco vermişti bitkisel ama fayda etmedi. sanırım bu işe yarıyor biraz...
günaydın kızlar :)ya da tünaydın:) dün oğlanı da alıp kule siteye gittik:)ama toplam gezme ve alışverişimiz yarım saat sürdü çünkü bizimki arabada bile homurdanmaya başladı bende korktum ağlar rahatsız olur diye:Sbiz 1 numarayı dün bıraktık şimdi 2 numaraya başladım 72 tane var içinde o bitince 3 e geçicem o da var evde:)heeh 1-2-3 hepsinden var evde ya evde bezden bol bişi yokmuş yahubenim oğlanda 4600 civarı (tartılırken bi durmadı kıprandı net alamadık küsüratını)
biz de seni merak etmiştik ya.Hayırlı olsun bebeğin ve çok çok geçmiş olsunben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
Biz de sabah kahvaltıya gittik geldik ama hava da güzel de olsa fark etmicekti mızmız kızım yüzünden.Merhabalarrr
ne sinir bozucu bir hava var canım çok sıkkın
gezme dolaşma planlarım suya düştü:2:
ooh iyi gelmiştir eğlenmek azcık sana. Parise fln gitmedik biz hiç de canım istemiyo.ama hormonlardan dolayı kuruluk olması normalmiş şuan belki ondan canın yanmıştırselam kızlar dün akşam kızı babanesine bıraktık kumkapıya gittik acayilp iyi geldi ama kızım sanki hissetmiş gibi biz gelene kadar hic uyumamış ve az yemiş hatun bana vicdan azabı yasatmaya calışıyor. Neyse kızlar aranızda parise gidip canı yanan vr mı
ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
Yok 3 zaten evde var yoksav 2 ye dvm etcez 2alcam cikinca hic 3 kulanmadiniz demi 4-9 kilo arasi biz 5 iz ona bakarsan tutuyo da
selam kızlar dün akşam kızı babanesine bıraktık kumkapıya gittik acayilp iyi geldi ama kızım sanki hissetmiş gibi biz gelene kadar hic uyumamış ve az yemiş hatun bana vicdan azabı yasatmaya calışıyor. Neyse kızlar aranızda parise gidip canı yanan vr mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?