gitt, saclarımama ragat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
Biz de sabah kahvaltıya gittik geldik ama hava da güzel de olsa fark etmicekti mızmız kızım yüzünden.
ooh iyi gelmiştir eğlenmek azcık sana. Parise fln gitmedik biz hiç de canım istemiyo.ama hormonlardan dolayı kuruluk olması normalmiş şuan belki ondan canın yanmıştır
ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
aa kestirdin mi ne güzel ya ben de kısacık kestirmek istiyorum da kocam izin vermiyogitti saclarımama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
evet cnm çıktık bakalım akşama da çıkcaz avm ye gitcezohh ne güzel ilk ailece gezmenizi yapmışınız
sab kullananlar işe yaradımı sizde alayım ya(
slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
kızlar bu arada biz bugün 42 günlük olduk ama benim kanamam hala kesilmedi.var mı benim gibi olan
kontrole de ha gitt,m ha gidicem bi türlü gidemedim.
iki veletle ha deyince çıkılmıyo ki
ananemiz ve dedemiz gitti
ohh aso ne güzel bizde perşembe yapıcaz ilk gezme denememizi bakalım nolcak ama kızım uslu durursa hergün arabasına koyup gezdiricem inşallah oda sıkıldı yavrum
bu arada benim kızım acayip gezmeci kapıdan çıktığı an sesi kesiliyo sıpanın
gitti saclarımama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?