2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh ne güzel ilk ailece gezmenizi yapmışınız

canım geçmiş olsun en kısa zamanda evinize dönersiniz inş..

burcu ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum hic sızdırmıyor benlmde saclarım kısacık oldu ben cok rahat ettim sende alısacaksın. Asocum parisi bir süre istemem herhalde kendimi ilk beraberliğimde gibi hissettlm ben normal doğuranların canı acır sanıyordum

gitti saclarım ama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
aa kestirdin mi ne güzel ya ben de kısacık kestirmek istiyorum da kocam izin vermiyo
ohh ne güzel ilk ailece gezmenizi yapmışınız
evet cnm çıktık bakalım akşama da çıkcaz avm ye gitcez

anam noldu böyle ya artık öğlen uzun uyku saatimiz 4 saatten 5 dk ya düştü gece acayip huzursuzdu hiç uyutmadı sabahtan beri 3 kez uyumaya yeltendim yok en sonunda ablam aldı götürdü sen uyu dedi tam dalıyordum geri geldi acıkmış sıpa neyse emzirdim yok mama verdim kucağımda uyudu bende bunaldım nasılsa en az 2-3 saat acıkmaz diye attım kendimi balkona yaktım bi cigara bunaldım çığlık atıcaktım bi geldim gene uynamış aldım ayağıma salladım uyudu bakalım şimdi ıhh tısss sesler çıkarıyo

üfff başım ağrıyo akşam oldu hiçbişey yapamadım boğazım düğümlü ağladım ağlıycam noluyo böyle ya bütün düzenimiz alt üst oldu

düşünmemlalım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun inşallah biranönce evinize gelirsiniz

ohh aso ne güzel bizde perşembe yapıcaz ilk gezme denememizi bakalım nolcak ama kızım uslu durursa hergün arabasına koyup gezdiricem inşallah oda sıkıldı yavrum

bu arada benim kızım acayip gezmeci kapıdan çıktığı an sesi kesiliyo sıpanın

sezo olup ilk paris seferine çıkan varmı yada doktora gidip vize alan varmı ben daha haftaya gidicem doktora 40 ımızda çarçamba çıkıyo kocam şafak sayıyo resmen belki perşembe uçarım parise

kızlar bu arada biz bugün 42 günlük olduk ama benim kanamam hala kesilmedi.var mı benim gibi olan
kontrole de ha gitt,m ha gidicem bi türlü gidemedim.
iki veletle ha deyince çıkılmıyo ki

slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..

cnm hadı gozun aydın allah bagıslasın

kızlar bu arada biz bugün 42 günlük olduk ama benim kanamam hala kesilmedi.var mı benim gibi olan
kontrole de ha gitt,m ha gidicem bi türlü gidemedim.
iki veletle ha deyince çıkılmıyo ki

6 ay devam eden varmıs ne derce dogru bılemem ama

biz pcmts gunu cıktık süperdi

Son düzenleme:
gitti saclarım ama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda

oh super rahatlamıssındır. gule gule uzat

ya bu arada parıs muhaetıne koptum. bakalım bıze vıze ne zaman cıkıcak

Hamileliğimin ilk başından beri hep bu başlığı eşimle beraber takip ettik. Mesaj şimdiye nasipmiş. Bizim de 9 kasımda sezaryenle 3,5 kilo ve 50 cm bir oğlumuz oldu. 2 hafta sonra gaz sancıları başladı. Emzik aldık salladık (güya ikisine de alıştırmayacaktık), aspiratör, saç kurutma makinesi sesi denedik. Kısmen faydalarını gördük. Bir gün fitil kullandık o da içimize sinmedi. Doktorumuz zinco yazdı ama eşim araştırmış. Nurse Harvey's şurup almış. 3 gündür çok rahatladık. Sadece paylaşmak istedim. Belki işinize yarar...

Bir de buziki orhan'ın kolik isimli albümü var. Anne karnındaki sesleri kullanarak albüm yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…