2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi hadi gözünaydın canımm

saol tatlım...

maşallah canım,hadi gözünüz aydın

nalan gözünaydın kırkını uçurmuşsun gelişmeleri bekliyoruz :) bakalım ne değişecek

saolun kızlar...heee evrim geçirdi, bugün ne ağladı ne de huysuzluk yaptı gaz sorunu da tamamen geçti....

bende çok yorgunum...

ne alaka, bunu yazmak için yaklaşık 10 ay geç kaldın...

sab kullananlar işe yaradımı sizde alayım ya (

bizde işe yaradı, baya gaz çıkartıyo kakasını da rahat yapıyo, bi dene istersen ama orjinal olsun, içinde almanca prospektüs olcek yani..

gözün aydın umarım en kısa zamanda evinize hep beraber dönersiniz...

gitti saclarım ama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda

ooohhh, güle güle kullan canım, bende omuzlarıma kadar kestirdim ii oldu...

aa kestirdinmi iyi olmuş boşver bende perş.kestirdim kulak hizasında çok rahatladımm

güle güle kullan cnm benim..

ananemiz ve dedemiz gitti

Allah kavuştursun cnm...

gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini asenamm....

Anam el kadar çocuğu dün ilk defa dışarı çıkarttık ve hemen üşüttük inanılır gibi değil yani...Dün geceden beri hep burnu tıkalıydı, serum fizyolojik uyguladık cıks açmadı tıkanıklığı, hoş bayadır geceleri ve sabah kalktığında burnu tıkanık oluyordu nedense, eşimde soğuk buhar makinası aldı, bakalım inş. işe yarar da kuzumun burnu bi daha tıkanmaz...

Kaloriferlerde su kapları var takılı onlar bi halta yaramıyo demek, ya da büyüklerde yarıyo sadece...

ay cnm ya gecmıs olsun

dr bişey vermedi mi

tırstım hakketen mı

tesekkur ederım kızlar sacım ıcın, gozum alısmadı ensem tamamen acıldı kısacık kestırdım ama sımdıden rahat ettım bıle, neyse rahat etmem onemlı zaten gorsellık olun dıye kestırmedımdı :))

Düşünmemlazım hayırlı ugurlu olsun bebegın, allah acil şifalar versin işallah..

Asenam senın bebegın de hayırlı olsun şekerım nıhayet kavustun sen de veledıne hadı bakalım..

Nalan ıyımıs bu kırk olayı ya desene salı gununden snr bızım de hıc problemımız kalmıcak :)) cok gecmıs olsun ayrıca duruya..

ya kocam benı cıldırtcak valla yılbasına kdr seks yasak dedı dıye doktor o da oyle dıyo 40 ım cıktıktan snr tamamdır dıorum yok dıyo :S yrn ısıtme testıne gıtces sorcam valla doktora aaaaaaaaaaa delı mı ne

pek bi mesuduuumm böğüüünn
uzun zaman sonra ilk defa kocema sarılarak uyudum dün gece
allam ne kadaaan özlemişim
bide şu 40 gelse tam züpper olacak

bok yemiş o doktorda haaa yılbaşına kadarmı saçmalamış yane
ben cuma günü kontrole gittim rahim toparlanmış süpper süper dedi
2 ay sütün korur sonra korunma yöntemlerini konuşuruz ama emzirdiğin süre hap kullanamassın dedi
aklımda başka sorular olunca unuttum yani parise gidebilirmiyiz die sormayı
ama ilk kontrolde 40 gün yasak demişti o gün öyle diyince ne demek istedi anlamadım :S

demek paris pekte umrumda değilmiş ben ağdaya takmıştım kafamı

canim bende seni merak etmistim gözün aydin kavusmussun bebegine insallah saglicakla evinize gelirsiniz
gitti saclarım ama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
güle güle kullan yeni sacini
ananemiz ve dedemiz gitti
canim allah kavustursun
canim gözün aydin normalmi oldu sezomu
hayirli olsun canim bebegin güle güle büyüt

gecmis olsun canim

Çok teşekkür ederiz geçmiş olsun dileğin için cnm....

He çok ii valla kırkının çıkması, haftaya demir aniden düzelcek bak gör... anam bi pok olmuyo, hatta çocuk bugün daha huysuz nedense...(((

Ya sezeryan olanlara 60 gün ilişki yasakmış dr.um öle dedi...Yinede senin bileceğin iş tabi kimse karışamaz sonuçta...

Bi de şiddetle spiral önerdi, sakın ama sakın 2 seneyi doldurmadan hamile kalma dedi, spiral 5 sene boyunca koruyormuş, ii dedim bende, 2 ay sonra taktırcam...

60 gün mü eşim kırk gün sayıyordu alıştıra alıştıra bunu söylim bakım bende nihayet saçlarımı kestirebildim orman gibi olmuş kaşımdan bıyığımdan kurtuldum kuaföre gitmek bana nasıl lüks geldi anlatamam kızlar birde gaz sancıları için ilaçlar hikaye çareyi rezene çayında buldum

her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte bizimki 40 gün dedi
rahimin tamamen kendini toparlaması 6-8 hafta sürüyomuş ya işte kimine göre 40 kimine göre 60 gün =)
spirali bende sordum nalanım kanama gününü ve miktarını uzatır dedi o yüzden istemiyorum ben
4 gün bile bana çok geliyo

erkıl allah bılır ısallah olmaz :))

sonuyok bende uyusukluk dısında garı sızı yok cok sukur
yani bende de arada oluyor sürekli değil bu uyuşukluk ne zaman geçer acaba dr soran oldu mu ?
oluyor canım normaldir herhalde bilmiyorumki hiç kendi derdime düşecek halim bile yok :2:

benim kide bu sabah 5 den öğlene kadar ağla ağla telef etti hem kendini hemde beni ve tabi babasını gazımı vardı anlamadım kulağımı ağrıyor dedim sütümden damlattım aldım ayağıma sallıyorum uyuyor yatağına koyuyorum basıyor yaygarayı off günlerden ne ben kimim inanın unuttum artık bu bebiş beni perişan etti millet nasıl 3-5 tane doğurup bakıyor anlamıyorum yada ben çok mu rahatına düşkünüm acepdelirmek üzereyim evden dışarı çıkamıyorum en çok çıkaBİLDİĞİM YER BALKOOONNNNNN oyyy şimdi uyuyor inş bu gece rahat olur yoksa çıldıriciiimmm artık:84:
bu arada süt koruru muhabbeti yalanmış bilginize annem süt korurken hamile kalmış yinede temkinli davranın derim
bizde dün gittik parise canım acımadı ama sanki gerdeğe giriyormuşum gibi geldi korka korka sanırım bu uzun süre gider benim kine bu arada hep bebiş uyancakmış gibi onu düşündüğümden kendimi de olaya veremedim pek verimli olmadı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…