iyi hadi gözünaydın canımm
maşallah canım,hadi gözünüz aydın
nalan gözünaydın kırkını uçurmuşsun gelişmeleri bekliyoruz :) bakalım ne değişecek
pöfff saat 2 den beri ık mık gazdan hiç susmadı uykusunda bile sürekli ıkındı az önce çığlık çığlığa ağlayınca kalktık yıkadık babasıyla şimdi uyudu bakalım kaç dakika sürecek çok fenayım, çöktüm, yaşlandım, gözlerimin altı morardı
Merhaba arkadaşlar,dalından taze yeşil erik kış aylarında bile oluyormuş,istanbul ve ankarada yeşil erik satan manavların listesini ve bu manavlara yeşil erik tedarik eden toptancının telefonları bende mevcut, ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...rabia yazan
sab kullananlar işe yaradımı sizde alayım ya(
ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
gitti saclarımama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
aa kestirdinmi iyi olmuş boşver bende perş.kestirdim kulak hizasında çok rahatladımm
ananemiz ve dedemiz gitti
slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
ay cnm ya gecmıs olsunAnam el kadar çocuğu dün ilk defa dışarı çıkarttık ve hemen üşüttük inanılır gibi değil yani...Dün geceden beri hep burnu tıkalıydı, serum fizyolojik uyguladık cıks açmadı tıkanıklığı, hoş bayadır geceleri ve sabah kalktığında burnu tıkanık oluyordu nedense, eşimde soğuk buhar makinası aldı, bakalım inş. işe yarar da kuzumun burnu bi daha tıkanmaz...
Kaloriferlerde su kapları var takılı onlar bi halta yaramıyo demek, ya da büyüklerde yarıyo sadece...
Hamileliğimin ilk başından beri hep bu başlığı eşimle beraber takip ettik. Mesaj şimdiye nasipmiş. Bizim de 9 kasımda sezaryenle 3,5 kilo ve 50 cm bir oğlumuz oldu. 2 hafta sonra gaz sancıları başladı. Emzik aldık salladık (güya ikisine de alıştırmayacaktık), aspiratör, saç kurutma makinesi sesi denedik. Kısmen faydalarını gördük. Bir gün fitil kullandık o da içimize sinmedi. Doktorumuz zinco yazdı ama eşim araştırmış. Nurse Harvey's şurup almış. 3 gündür çok rahatladık. Sadece paylaşmak istedim. Belki işinize yarar...
burcu ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum hic sızdırmıyor benlmde saclarım kısacık oldu ben cok rahat ettim sende alısacaksın. Asocum parisi bir süre istemem herhalde kendimi ilk beraberliğimde gibi hissettlm ben normal doğuranların canı acır sanıyordum
ya kocam benı cıldırtcak valla yılbasına kdr seks yasak dedı dıye doktor o da oyle dıyo 40 ım cıktıktan snr tamamdır dıorum yok dıyo :S yrn ısıtme testıne gıtces sorcam valla doktora aaaaaaaaaaa delı mı ne
yapabılıomuymusuz agdayı?
canim bende seni merak etmistim gözün aydin kavusmussun bebegine insallah saglicakla evinize gelirsinizben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
güle güle kullan yeni sacinigitti saclarımama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
canim allah kavustursunananemiz ve dedemiz gitti
canim gözün aydin normalmi oldu sezomuslm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
hayirli olsun canim bebegin güle güle büyütHamileliğimin ilk başından beri hep bu başlığı eşimle beraber takip ettik. Mesaj şimdiye nasipmiş. Bizim de 9 kasımda sezaryenle 3,5 kilo ve 50 cm bir oğlumuz oldu. 2 hafta sonra gaz sancıları başladı. Emzik aldık salladık (güya ikisine de alıştırmayacaktık), aspiratör, saç kurutma makinesi sesi denedik. Kısmen faydalarını gördük. Bir gün fitil kullandık o da içimize sinmedi. Doktorumuz zinco yazdı ama eşim araştırmış. Nurse Harvey's şurup almış. 3 gündür çok rahatladık. Sadece paylaşmak istedim. Belki işinize yarar...
Anam el kadar çocuğu dün ilk defa dışarı çıkarttık ve hemen üşüttük inanılır gibi değil yani...Dün geceden beri hep burnu tıkalıydı, serum fizyolojik uyguladık cıks açmadı tıkanıklığı, hoş bayadır geceleri ve sabah kalktığında burnu tıkanık oluyordu nedense, eşimde soğuk buhar makinası aldı, bakalım inş. işe yarar da kuzumun burnu bi daha tıkanmaz...
Kaloriferlerde su kapları var takılı onlar bi halta yaramıyo demek, ya da büyüklerde yarıyo sadece...
ay cnm ya gecmıs olsun
tesekkur ederım kızlar sacım ıcın, gozum alısmadı ensem tamamen acıldı kısacık kestırdım ama sımdıden rahat ettım bıle, neyse rahat etmem onemlı zaten gorsellık olun dıye kestırmedımdı :))
Düşünmemlazım hayırlı ugurlu olsun bebegın, allah acil şifalar versin işallah..
Asenam senın bebegın de hayırlı olsun şekerım nıhayet kavustun sen de veledıne hadı bakalım..
Nalan ıyımıs bu kırk olayı ya desene salı gununden snr bızım de hıc problemımız kalmıcak :)) cok gecmıs olsun ayrıca duruya..
ya kocam benı cıldırtcak valla yılbasına kdr seks yasak dedı dıye doktor o da oyle dıyo 40 ım cıktıktan snr tamamdır dıorum yok dıyo :S yrn ısıtme testıne gıtces sorcam valla doktora aaaaaaaaaaa delı mı ne
Çok teşekkür ederiz geçmiş olsun dileğin için cnm....
He çok ii valla kırkının çıkması, haftaya demir aniden düzelcek bak gör... anam bi pok olmuyo, hatta çocuk bugün daha huysuz nedense...(((
Ya sezeryan olanlara 60 gün ilişki yasakmış dr.um öle dedi...Yinede senin bileceğin iş tabi kimse karışamaz sonuçta...
Bi de şiddetle spiral önerdi, sakın ama sakın 2 seneyi doldurmadan hamile kalma dedi, spiral 5 sene boyunca koruyormuş, ii dedim bende, 2 ay sonra taktırcam...
Çok teşekkür ederiz geçmiş olsun dileğin için cnm....
He çok ii valla kırkının çıkması, haftaya demir aniden düzelcek bak gör... anam bi pok olmuyo, hatta çocuk bugün daha huysuz nedense...(((
Ya sezeryan olanlara 60 gün ilişki yasakmış dr.um öle dedi...Yinede senin bileceğin iş tabi kimse karışamaz sonuçta...
Bi de şiddetle spiral önerdi, sakın ama sakın 2 seneyi doldurmadan hamile kalma dedi, spiral 5 sene boyunca koruyormuş, ii dedim bende, 2 ay sonra taktırcam...
yani bende de arada oluyor sürekli değil bu uyuşukluk ne zaman geçer acaba dr soran oldu mu ?erkıl allah bılır ısallah olmaz :))
sonuyok bende uyusukluk dısında garı sızı yok cok sukur
oluyor canım normaldir herhalde bilmiyorumki hiç kendi derdime düşecek halim bile yok :2:
benim kide bu sabah 5 den öğlene kadar ağla ağla telef etti hem kendini hemde beni ve tabi babasını gazımı vardı anlamadım kulağımı ağrıyor dedim sütümden damlattım aldım ayağıma sallıyorum uyuyor yatağına koyuyorum basıyor yaygarayı off günlerden ne ben kimim inanın unuttum artık bu bebiş beni perişan etti millet nasıl 3-5 tane doğurup bakıyor anlamıyorum yada ben çok mu rahatına düşkünüm acepohh bee dünya varmış Ceren kaç gecedir canımıza okudu bir ağlama nöbeti tutuyor ve saatlerce susmuyordu hele dün gece sabaha kadar sürdü bu gün o can havliyle gittim rezene çayı aldım 1 saat önce yine başladı ağlamaya hemen çayı hazırlayıp verdim ve anında sakinleşti çok şükür
bu arada süt koruru muhabbeti yalanmış bilginize annem süt korurken hamile kalmış yinede temkinli davranın derimbok yemiş o doktorda haaa yılbaşına kadarmı saçmalamış yane
ben cuma günü kontrole gittim rahim toparlanmış süpper süper dedi
2 ay sütün korur sonra korunma yöntemlerini konuşuruz ama emzirdiğin süre hap kullanamassın dedi
aklımda başka sorular olunca unuttum yani parise gidebilirmiyiz die sormayı
ama ilk kontrolde 40 gün yasak demişti o gün öyle diyince ne demek istedi anlamadım :S
demek paris pekte umrumda değilmiş ben ağdaya takmıştım kafamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?