2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyumuyor 7 saattir uyanık ben geberiyom ama

gazı falan olmasın yada kulağına baksaydın bi damla sütünden damlat kulaklarına belki ferahlar benimkide bu sabah 5den öğlene kadar aynı işkenceyi yaptı sabırlı nöbetler sana
ben biraz kıvrılayım benim cadı uyurken daha yarın sağlık ocağına götürcem aşı için bu aşı ateş filan yapmıyor değilmi arkadaşlar aman bide onun için ağlamasın üfff

gitti saclarım ama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda

hadi sıhhatler olsun diyelim canımm güle güle kullan saçını

cnm ben şimdi 3 aldım onu kullanıyorum 2 bacaklarında iz yapıyodu sızma taşmada olmuyoo

bizde 1 numara kullanmadan 2 numaraya geçecez artık çok az 1 var bitsin 2 umaralı paketi kullanacam

hadi gözün aydın canım
aramıza hoşgeldinnnn

geçmiş olsun canımm ama hırıltı normal sıkma canını bizde de var oluyor yani
ama dışarı çıkarken bir kat fazla giydir malum kış geldi artık

benimkileri de ben yolladım kac aydır eraberız dıye ben ecerırım dedım ama zor oluyor bee
ben hastane çıkışından beri tek başımayım
gayette güzel oluyor
kız kardeşim vardı o misafir varken çok yardımı oluyordu ama artık tamamen yalnızım kuzumla

gunaydııınnnn :)) bız uyandık artık sabaha kedder denss ederız
kız deme öyle uyur bbelkim demir paşamızz

benimkileri de ben yolladım kac aydır eraberız dıye ben ecerırım dedım ama zor oluyor bee
zor hakat. ama yokluklarına alışmak daha da zor

saolun kızlar...heee evrim geçirdi, bugün ne ağladı ne de huysuzluk yaptı gaz sorunu da tamamen geçti....
Allah kavuştursun cnm...
tşk nalancım
he aynen aynen 40 bitti adam oldu toprak..

canim allah kavustursun
sağolasın zeyncim..

Bi de şiddetle spiral önerdi, sakın ama sakın 2 seneyi doldurmadan hamile kalma dedi, spiral 5 sene boyunca koruyormuş, ii dedim bende, 2 ay sonra taktırcam...
benimki de şiddetli spiral önerdi, sezeryandan sonra 3 ay sütün korur garanti veriyorum ama 3 ay sonra kontrole geldiğinde spiral takalım dedi. he he dedim ama taktırmicam..

ben de 05,30 dan beri ayaktayım arada kalktıklarımı saymıyorum tabi.. tilki uykusundaydı yine valla dayanamadım az önce ayağımda salladım mışıl mışıl uyuyo şimdi. ama bende uyku kalmadı şimdi de..

geçmiş olsun nalan hasta mı oldu duru kıyamam ben. burası da çok soğudu bakalım biz napıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…