uyumuyor 7 saattir uyanık ben geberiyom ama
gitti saclarımama rahat etcem kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
cnm ben şimdi 3 aldım onu kullanıyorum 2 bacaklarında iz yapıyodu sızma taşmada olmuyoo
slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
Anam el kadar çocuğu dün ilk defa dışarı çıkarttık ve hemen üşüttük inanılır gibi değil yani...Dün geceden beri hep burnu tıkalıydı, serum fizyolojik uyguladık cıks açmadı tıkanıklığı, hoş bayadır geceleri ve sabah kalktığında burnu tıkanık oluyordu nedense, eşimde soğuk buhar makinası aldı, bakalım inş. işe yarar da kuzumun burnu bi daha tıkanmaz...
Kaloriferlerde su kapları var takılı onlar bi halta yaramıyo demek, ya da büyüklerde yarıyo sadece...
ben hastane çıkışından beri tek başımayımbenimkileri de ben yolladım kac aydır eraberız dıye ben ecerırım dedım ama zor oluyor bee
kız deme öyle uyur bbelkim demir paşamızzgunaydııınnnn :)) bız uyandık artık sabaha kedder denss ederız
zor hakat. ama yokluklarına alışmak daha da zorbenimkileri de ben yolladım kac aydır eraberız dıye ben ecerırım dedım ama zor oluyor bee
tşk nalancımsaolun kızlar...heee evrim geçirdi, bugün ne ağladı ne de huysuzluk yaptı gaz sorunu da tamamen geçti....
Allah kavuştursun cnm...
sağolasın zeyncim..canim allah kavustursun
benimki de şiddetli spiral önerdi, sezeryandan sonra 3 ay sütün korur garanti veriyorum ama 3 ay sonra kontrole geldiğinde spiral takalım dedi. he he dedim ama taktırmicam..Bi de şiddetle spiral önerdi, sakın ama sakın 2 seneyi doldurmadan hamile kalma dedi, spiral 5 sene boyunca koruyormuş, ii dedim bende, 2 ay sonra taktırcam...
haketmişşşRuyamda kocami bicakladim beni aldatiodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?