ben baslamadım kullanmaya aldım evde duruo bızım bayag azaldı gaz sancımız gunde 4 defa yarım saat fln ıkınıo halledıo ısını bosuna ılac vermıım dedım ben de
sema çok sıçırtkan bir kızın var maşallahhama kıskandım ne güzel bakacak birileri var
calpol vericekmisiniz kuzulara aşıdan önce
ben emzirme odasında tecrübeli annelerle görüştüm onlar dedi ver mutlaka hem önce hem sonra diye görümcemde ablamda öle yap dedi doktorada sormuştum verebilirsin demişti aldım evde dursun diye kullanıcam aşıdan önce
:26: düşüneyim az dahaErkeklerde girior lohusa depresonuna canım çok kafana takma bunları düşünsene sadece bizim hayatımız değişmedi komple karı koca evrim geçidik bir çocuk insanın hayatını ne kadar değişiriyor çok garip çokk
bence kocanın d.gününden sonra git ankaraya biraz ayrı kalmakta fayda var böyle zamanlarda
ben de 05,30 dan beri ayaktayım arada kalktıklarımı saymıyorum tabi.. tilki uykusundaydı yine valla dayanamadım az önce ayağımda salladım mışıl mışıl uyuyo şimdi. ama bende uyku kalmadı şimdi de..
geçmiş olsun nalan hasta mı oldu duru kıyamam ben. burası da çok soğudu bakalım biz napıcaz..
bu gece felakettikk bu çocuk 2 ayı doluyo nerdeyse huy değiştirdi yavvciyak ciyak ağladı gece komşular bilem uyanmıştırr sesinee puffff
günaydın herkese boktan bir c.tesi gecesi ve pazar gününden sonra akşam dayanamadım kocamı eczaneye gönderdim sab için akşam verdik saat 9 da da mama verdik gece 1 de ben alıp emzirmesem uyanacağı yoktu sonra 4 te yine zorla uyandırdım ve aynı şekilde 6 da acaba koca bir günün yorgunluğu ve uykusuzluğundan mı öyle uyudu yoksa ilaçta bir bokluk mu var kafam karıştı :S
bende sadece böyle 24 saat ıkınma ve ağlama zamanlarında verecem her gün kullanmam asla gerçi rahatladı çocuğum ama bilemedim işte ne bilim :S
Nalancım gunaydın. Duruyu sız hasta etmıssınız yavrum, kalorıfer kesınlıkle kapalı olcak arabada doktorlar onermıo kalorıfer. bı de cok kalın gıydırdık dıosun tersıne evdekı gıbı gıydıırıp ustune kalın bı battanıye alıcaksın sadece o kdr. arabadan cıkarken de bı hırka gıydırceksın mesela. arabada 3 kısı nefes alıosunuz yeterınce sıcak oluodur ıcerde sıkı gıydırmemenız gerekıodu. doktor oyle demıstı bıze hatta bravo valla cok dogru gıydırmıssınız getırırken buraya ne bebekler gelıo bı bılsenız kat kat gıydırıolar cocukları demıstı.
bende öle yapıyorum evdeki gibi giydirip üstüne bi hırka o kadar ama şimdi çok soğuycak havalar bundan sonra nederim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?