2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben baslamadım kullanmaya aldım evde duruo bızım bayag azaldı gaz sancımız gunde 4 defa yarım saat fln ıkınıo halledıo ısını bosuna ılac vermıım dedım ben de

bende sadece böyle 24 saat ıkınma ve ağlama zamanlarında verecem her gün kullanmam asla gerçi rahatladı çocuğum ama bilemedim işte ne bilim :S

sema çok sıçırtkan bir kızın var maşallahh ama kıskandım ne güzel bakacak birileri var

ah canım şimdilik varda ablam çalışmayı düşünüyo gözünün içine bakıyorum valla

kız benim sıçırtkan kızım 3 gündür yapamıyodu kakasını 2 kere sabunla yaptırmıştım dün ıkınmaktan oda bitti bende

fınfık acaba sabdanmı yoksa yorgunluktanmı sızdı duru sezin neyse bidaha denede sonucu bildir olmazsa bende alıyım

calpol vericekmisiniz kuzulara aşıdan önce
ben emzirme odasında tecrübeli annelerle görüştüm onlar dedi ver mutlaka hem önce hem sonra diye görümcemde ablamda öle yap dedi doktorada sormuştum verebilirsin demişti aldım evde dursun diye kullanıcam aşıdan önce

o nıhayet uyudu beyfendı ben de bı tas ıgrenc komposto ıceyım. bıktım komposto ıcmekten ben gunde 4-5 meyve yıyen bı ınsandım yanı ( ama remen %70 aaldı gaz sancımız çiğ yemeyı kesınce :S hıc yemıorum valla bı parca bıle yemıom bı haftadır

prop saçın hayırlı uğurlu olsun
benimde ilk gözüme tuhaf gelmişti şimdi kendimi çok seksi hissediyorum :86:

dün hava acayip sıcaktı akşam bi yağmur indirdi sonra buz kesti şimdide buz gibi rüzgarda var ama ben hala tişörtle geziyorum

bızım doktor vermedı ılac fln atesı cıkınca hasteneye getırceksınız ılk3 ay ates dusurucu kullanılmaz sonrasnda kullanılır dedı ben de sozuu dınlıcem bılmıorum

:26: düşüneyim az daha

Aso bana sorarsan gıtm ankaraya fln. yenı hayatımız boyle olcak artık anne baba olduk hayatımız zorlastı kımse kusura bakmasın bu bebelerı de tek basımıza yapmadık yanı alıscaklar paşa paşa bu yenı hayata. sen nıye gıdıp onu rahat ettırıp kendın rahatını bozasın kı. cocugun anası da sensın senın dedıgın olur sozunu dınlıcek boyle boyle. keske dun de eve donmeseymıssın yanı.

dun kuafore gıdecem demır emıo zırlıo emıo uyumuo zırlıo fln koyuyom yerıne yıne aglıo ıkı ayagım bı pabuca gırdı cıkca cıkamıom karnı da tok altı da temız sırf kucak ıstıo. ben gıdıorum dedım babası suratıma bı baktı ne var ne bakıosun dedım cocugu uyut da oyle gıt dedı yok yaa dedım sen ne ıse yarıosun benım ısım var ben gıdıorum sen uyut dedım cıktım. hayret bısı yanı pasa pasa da uyutmus snr

merak etme bi kaç gün sonra o uyuyunca sende hemen uyicaksın, öteki türlü baş edemiyorsun valla...

geçmiş olsun nalan hasta mı oldu duru kıyamam ben. burası da çok soğudu bakalım biz napıcaz..

he valla, çocuğu ilk defa dışarı çıkarttık gezmelere götürdük hemen hasta ettik bravo bize, gayet de kalın giydirmiştim, arabada ılıktı hep, kaloriferi açık tuttuk, aman ne bilim, piffff ki ne piiiiiiiffffffffffff.....

bu gece felakettikk bu çocuk 2 ayı doluyo nerdeyse huy değiştirdi yavvciyak ciyak ağladı gece komşular bilem uyanmıştırr sesinee puffff

niye ağladı kuzum acaba, gazı felan mı var ki...

bizde öle bi etki yapmadı valla, benimki ilk gün verdiğimde uyudu baya, belki de rahatladığı içindir günler sonra, çünki o gün hep pırtladı, ondan sonra hep öle uzun uyumalar hiç olmadı...

bende sadece böyle 24 saat ıkınma ve ağlama zamanlarında verecem her gün kullanmam asla gerçi rahatladı çocuğum ama bilemedim işte ne bilim :S

etkisini görmek istiosan düzenli uygulaman lazım demişti dr. günde 3 defa 8 damla verdi ama ben günde 2 defa veriorum çok mıçıyo yoksa...

Nalancım gunaydın. Duruyu sız hasta etmıssınız yavrum, kalorıfer kesınlıkle kapalı olcak arabada doktorlar onermıo kalorıfer. bı de cok kalın gıydırdık dıosun tersıne evdekı gıbı gıydıırıp ustune kalın bı battanıye alıcaksın sadece o kdr. arabadan cıkarken de bı hırka gıydırceksın mesela. arabada 3 kısı nefes alıosunuz yeterınce sıcak oluodur ıcerde sıkı gıydırmemenız gerekıodu. doktor oyle demıstı bıze hatta bravo valla cok dogru gıydırmıssınız getırırken buraya ne bebekler gelıo bı bılsenız kat kat gıydırıolar cocukları demıstı.

bende öle yapıyorum evdeki gibi giydirip üstüne bi hırka o kadar ama şimdi çok soğuycak havalar bundan sonra nederim bilmiyorum

selam kızlar nasılsınız?ben çok yorgnum oğlum kucak deliis oldu iyice sürekli emmek istiyor dün mama verdim gece onun üstüne bile saatlerce emdi beni emzik muamelesi yapıo bana emziği almıyor paşam göğüs uçlatım mahvoldu ağzında durmaktan gaz problemide başladı doktor ilaç vermemişti gaz için sizler ne kullanısonuz bu cumartesi doktora gitcez ama gitmreden dayanamayıp alıcam bi gaz ilacı yemek yemey yapmaya fırsaım yok kafayı yemek üzereyim kuru yemekten ölcem kabızlıktan

bende öle yapıyorum evdeki gibi giydirip üstüne bi hırka o kadar ama şimdi çok soğuycak havalar bundan sonra nederim bilmiyorum

hava sogusa da arabada yıne oyle gıydırırız dısarda daha sıkı gıydırmeye baslarız. ya zaten nereye gtcez kı avm lere gıderız en fazla e oralar da sıcak yanı degısen bısı olmıcak :)

kocam gelicek öğlen yemeğine mantarlı omlet yapıyorum inşallah kızım uzun uyurda rahat rahat yirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…