2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın benimkide biraz önce uyandı ana kcuağında yatıyor şu an ayağımla sallıyorum bir yandan konuşuyorum laf istiyor resmen gözümün içine bakıyor...
Yeni bir hafta bol sütlü,bol uykulu,gazsız geçsin inşallahhhhh

çok fena bu çocuklar çok:)

Günaydın kızlar,
açlıktan ölcem daha kahvaltı yapamadım.Dün sabah kahvaltıya gittik stresli bir kahvaltıydı.Eve geldik akşama palladium a gittik burnumdan geldi yarım saat içinde çıktık. Aslında burundan gelicek bir şey yok kocam çok stresli.Ya emzirme odları var çocuk emip uyuycak anam yok hadi eve gidelim diye başladı benimki.Ağlamasına kıyamıyomuş.elim ayağım birbirine karıştı.Bir daha bir şey lazım olursa sen netten bak ben gidip alırım diyor.İyice bunalıma soktu beni.Zaten çok mutlu hissetmiyorum kendimi.Ankaraya gitsem mi acaba diye de düşünyorum.Yol uzun geliyor üşeniyorum bir yandanevimde kalmak istiyorum.Bir yandan da gideym adam yalnız kalsın değerimi bilsin anlasın diyorum.aman ne bilim uufff iki ucu boklu değnek ne olcak halimiz bilmem. ah ahh keşke annemle aynı şehirde olsaydık keşkeeeeeeee. annem de gelemiyor kardeşimi tek bırakamıyo evde fazla uf

bu gece felakettikk bu çocuk 2 ayı doluyo nerdeyse huy değiştirdi yavvciyak ciyak ağladı gece komşular bilem uyanmıştırr sesinee puffff

bende açımmmm aynı kaderi paylaşıyoruzzzbence gitt rahat edersin annem yanımda olunca ben çokk rahatlıyorumm o bana güç veriyoo

bende açımmmm aynı kaderi paylaşıyoruzzzbence gitt rahat edersin annem yanımda olunca ben çokk rahatlıyorumm o bana güç veriyoo
uuf ne bileyim o kadar zor geliyor ki o yol ve evimden ayrı kalmak.haftaya kocamın doğumgünü.bensiz olmasın istiyorum.ama o benim 2 doğumgünümde de yurtdışındaydı :S bi yandan da ona da kızgınım azcık.adama bi halle roldu ya işi stresli diye böyle ya da ne bilim. dün haberlerde eşten izinsiz kefil olmak yasaklancak diye kanun çıkcakmış fln. benden izinsiz kimselere kefil olamazsın dedim. bana dediği şu oldu " zaten yakında boynuma zincir takıp eve hapsetceksin" bu lafı beni yıktı.delirdim sonrada şaka yapıyorum sana da şaka yapılmıyor diyor. her şakanın altında bir gerçek payı vardır.ben de bunu düşünerek gideyim de ne bok yerse yesin mi diyorum. ayyy delirdimmmm annem istanbulda yaşasaydı yaaa uuuuuuuffffffffffffffffffffffff

canımmm çokk geçmiş olsun ama o burun tıkanıklığı bizdede var geçmiyo damlada damlatsamm
pek bi mesuduuumm böğüüünn
uzun zaman sonra ilk defa kocema sarılarak uyudum dün gece
allam ne kadaaan özlemişim
bide şu 40 gelse tam züpper olacak
40 gelince değişim yok anacım dahada kudurdu benimkii
ananemiz ve dedemiz gitti
ayyy allah kavuştursun alıştın ne zor gelir yalnızlık şimdii

gözün aydın kapanışı en son akçayla yaptık kasın anneleri olarakkkk

bazen düşünmeden patavatsızlık yapıyolar eşşekler boşver bizimkide yapar böyle salaklıklar git seni özlesin aklı başına gelsin bak 2 günde gel diye yalvarmıyomu

ben denemek için sitesinden m3 dinlettim tınlamadı benim sıpa işe yarasa alıcaktım ama pofff oda olmadı

Erkeklerde girior lohusa depresonuna canım çok kafana takma bunları düşünsene sadece bizim hayatımız değişmedi komple karı koca evrim geçidik bir çocuk insanın hayatını ne kadar değişiriyor çok garip çokk
bence kocanın d.gününden sonra git ankaraya biraz ayrı kalmakta fayda var böyle zamanlarda

günaydın herkese boktan bir c.tesi gecesi ve pazar gününden sonra akşam dayanamadım kocamı eczaneye gönderdim sab için akşam verdik saat 9 da da mama verdik gece 1 de ben alıp emzirmesem uyanacağı yoktu sonra 4 te yine zorla uyandırdım ve aynı şekilde 6 da acaba koca bir günün yorgunluğu ve uykusuzluğundan mı öyle uyudu yoksa ilaçta bir bokluk mu var kafam karıştı :S

Selamlar...hepinize kolay gelsin kızlar...bizde gaz problemini hala çözemedik...Allah yardımcımız olsun

ay bu sab böyle iyi geliyosa bende onu kullanıyımm şimdi nasıl fınfık

sezencim valla öldürdü kocamla beni 2 gün sürekli kucakta ve sürekli ağlıyordu 10 dk uyuyor uyanıyordu sab dan sonra maşallahımız var keyfimizde yerinde bugün ben sadece çok uyumasına takıldım gece ilacın içeriğinde ne var acaba :S

günaydın tontişler
dün feci bir gündü 12 ye kadar direndi uyumadı en son kucağıma aldım ayağa kalktım bi sağa bi sola neeennnn nennnn diye bağırdım ama bi görseniz koptum resmen bi baktım 1 dakika ,içinde sızdı benimki şiddet istiyormuş demekki sıpa saat 4 ekadar deliksiz uyudu uyandı emdi tekrar ama ondan sonra sabaha kadar ıhh tıssssss saaat 8 e kadar direndim uyuycam dedim kalktım bi om-x bi rezene vitamini baktım sarhoş oldu benimki şarkı söylüyo sonra altını aldım emzirdim hoooop teyzesine postaladımhemen işlerimi hallettim saçımı düzleştirdim kapı çaldı ablam ortalığa sıçmış batırmış sıpa şimdide yine çağırılıyorum

sütaşşşşşş gel dediler gidiyimde emişelim kuzumla

sema çok sıçırtkan bir kızın var maşallahh ama kıskandım ne güzel bakacak birileri var

ben baslamadım kullanmaya aldım evde duruo bızım bayag azaldı gaz sancımız gunde 4 defa yarım saat fln ıkınıo halledıo ısını bosuna ılac vermıım dedım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…