çok fena bu çocuklar çok:)herkese günaydın benimkide biraz önce uyandı ana kcuağında yatıyor şu an ayağımla sallıyorum bir yandan konuşuyorum laf istiyor resmen gözümün içine bakıyor...
Yeni bir hafta bol sütlü,bol uykulu,gazsız geçsin inşallahhhhh
Günaydın kızlar,
açlıktan ölcem daha kahvaltı yapamadım.Dün sabah kahvaltıya gittik stresli bir kahvaltıydı.Eve geldik akşama palladium a gittik burnumdan geldi yarım saat içinde çıktık. Aslında burundan gelicek bir şey yok kocam çok stresli.Ya emzirme odları var çocuk emip uyuycak anam yok hadi eve gidelim diye başladı benimki.Ağlamasına kıyamıyomuş.elim ayağım birbirine karıştı.Bir daha bir şey lazım olursa sen netten bak ben gidip alırım diyor.İyice bunalıma soktu beni.Zaten çok mutlu hissetmiyorum kendimi.Ankaraya gitsem mi acaba diye de düşünyorum.Yol uzun geliyor üşeniyorum bir yandanevimde kalmak istiyorum.Bir yandan da gideym adam yalnız kalsın değerimi bilsin anlasın diyorum.aman ne bilim uufff iki ucu boklu değnek ne olcak halimiz bilmem. ah ahh keşke annemle aynı şehirde olsaydık keşkeeeeeeee. annem de gelemiyor kardeşimi tek bırakamıyo evde fazla uf
uuf ne bileyim o kadar zor geliyor ki o yol ve evimden ayrı kalmak.haftaya kocamın doğumgünü.bensiz olmasın istiyorum.ama o benim 2 doğumgünümde de yurtdışındaydı :S bi yandan da ona da kızgınım azcık.adama bi halle roldu ya işi stresli diye böyle ya da ne bilim. dün haberlerde eşten izinsiz kefil olmak yasaklancak diye kanun çıkcakmış fln. benden izinsiz kimselere kefil olamazsın dedim. bana dediği şu oldu " zaten yakında boynuma zincir takıp eve hapsetceksin" bu lafı beni yıktı.delirdim sonrada şaka yapıyorum sana da şaka yapılmıyor diyor. her şakanın altında bir gerçek payı vardır.ben de bunu düşünerek gideyim de ne bok yerse yesin mi diyorum. ayyy delirdimmmm annem istanbulda yaşasaydı yaaa uuuuuuuffffffffffffffffffffffffbende açımmmm aynı kaderi paylaşıyoruzzzbence gitt rahat edersin annem yanımda olunca ben çokk rahatlıyorumm o bana güç veriyoo
canımmm çokk geçmiş olsun ama o burun tıkanıklığı bizdede var geçmiyo damlada damlatsammAnam el kadar çocuğu dün ilk defa dışarı çıkarttık ve hemen üşüttük inanılır gibi değil yani...Dün geceden beri hep burnu tıkalıydı, serum fizyolojik uyguladık cıks açmadı tıkanıklığı, hoş bayadır geceleri ve sabah kalktığında burnu tıkanık oluyordu nedense, eşimde soğuk buhar makinası aldı, bakalım inş. işe yarar da kuzumun burnu bi daha tıkanmaz...
Kaloriferlerde su kapları var takılı onlar bi halta yaramıyo demek, ya da büyüklerde yarıyo sadece...
40 gelince değişim yok anacım dahada kudurdu benimkiipek bi mesuduuumm böğüüünn
uzun zaman sonra ilk defa kocema sarılarak uyudum dün gece
allam ne kadaaan özlemişim
bide şu 40 gelse tam züpper olacak
ayyy allah kavuştursun alıştın ne zor gelir yalnızlık şimdiiananemiz ve dedemiz gitti
slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
Günaydın kızlar,
açlıktan ölcem daha kahvaltı yapamadım.Dün sabah kahvaltıya gittik stresli bir kahvaltıydı.Eve geldik akşama palladium a gittik burnumdan geldi yarım saat içinde çıktık. Aslında burundan gelicek bir şey yok kocam çok stresli.Ya emzirme odları var çocuk emip uyuycak anam yok hadi eve gidelim diye başladı benimki.Ağlamasına kıyamıyomuş.elim ayağım birbirine karıştı.Bir daha bir şey lazım olursa sen netten bak ben gidip alırım diyor.İyice bunalıma soktu beni.Zaten çok mutlu hissetmiyorum kendimi.Ankaraya gitsem mi acaba diye de düşünyorum.Yol uzun geliyor üşeniyorum bir yandanevimde kalmak istiyorum.Bir yandan da gideym adam yalnız kalsın değerimi bilsin anlasın diyorum.aman ne bilim uufff iki ucu boklu değnek ne olcak halimiz bilmem. ah ahh keşke annemle aynı şehirde olsaydık keşkeeeeeeee. annem de gelemiyor kardeşimi tek bırakamıyo evde fazla uf
kendi diyo götüreyim diye.benim için istiyomuş çok hırpalanmışımbazen düşünmeden patavatsızlık yapıyolar eşşekler boşver bizimkide yapar böyle salaklıklar git seni özlesin aklı başına gelsin bak 2 günde gel diye yalvarmıyomu
ay bu sab böyle iyi geliyosa bende onu kullanıyımm şimdi nasıl fınfık
fınfık bı topıkte yazıodu sab ıcın uyku ılacı gıbı ve kabız yapıo dıye dogru mu bılemedım
günaydın tontişler
dün feci bir gündü 12 ye kadar direndi uyumadı en son kucağıma aldım ayağa kalktım bi sağa bi sola neeennnn nennnn diye bağırdım ama bi görseniz koptum resmen bi baktım 1 dakika ,içinde sızdı benimki şiddet istiyormuş demekki sıpasaat 4 ekadar deliksiz uyudu uyandı emdi tekrar ama ondan sonra sabaha kadar ıhh tıssssss saaat 8 e kadar direndim uyuycam dedim kalktım bi om-x bi rezene vitamini baktım sarhoş oldu benimki şarkı söylüyo sonra altını aldım emzirdim hoooop teyzesine postaladımhemen işlerimi hallettim saçımı düzleştirdim kapı çaldı ablam ortalığa sıçmış batırmış sıpa şimdide yine çağırılıyorum
sütaşşşşşş gel dediler gidiyimde emişelim kuzumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?