2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de aynı durumdaydım emzıge alsıtırdım zar zor da olsa :) pes etme sakın

gozun aydin saglikla buyut kizini asenam

ya tum kocalarmi bolyle yaa dun misafir geldi hazrlik yapmam lazimdi esim kahvaltisini yapti hemen giyindi disari cikacak nereye dedim 1 2saat bilardo oyniyim sonra gelirim dedi e dedim sen cocougun yaninda dur ben hazirlik yapiim hazirlikta ne var 5 dk. is dedi zaten hep bolyle evde oldugu zaman cocuk aglaimi hemen beni cagiriryor cocugun alti temiz krni tok al eline sustur biraz diorum yok sen al dio yaa sinir oluorum sevmeye gelince iii aglayinca kacio resmen ben anneymisim mecbur bakacakmisim. gece ben salonda yatacam dedi kizdim iyi git o zaman dedim sanki tek benim cocugum kizdim pasa pasa yatti yanimizda 24 saat ilgileniyorum hem ev isi hem yemek beyfendi 5 dk kucaginda tutamiyo bu gunler gectimi oglum buyudumu daha cok ustune duser artik. cok sinir oluyorum cokk

herkese selam bu arada off yazdim icim rahatladi yaww dun oglum hic uyumadi misafirler kalabalikti cok ses vardi sesi kisildi aglamaktan

su lanet olasi gaz sancisi ne zaman gececekse artik offffff

valla doğrudur bizim hatamızdır, üzerinde bi uzun kollu body ve onun üzerinde kalın yelek vardı, yani kalın olan yelekti aslında yoksa öle kat kat giydirmedik, ama gece eve dönerken araba baya serindi onun için mecbur açtık kaloriferi napalım, bide k.valdemin evi soğuktu baya, müşterek kalorifer sistemi var onun için akşam belli bi saatte yanıyo kalorifer yani çocuk orda da üşüdü, poktan bi gündü yani...

günaydın nalan

günaydın sema, nassın?

ah canım allah kolaylık versin hepimiz aynı durumdayız ben om-x kullanıyorum bitmek üzere bi daha almam heralde faydası oldumu pek anlıyamadım ama bikaç gündür sabah akşam 50 cc humana rezene kimyon içiriyorum ılık bi dene istersen

ya hazal valla anlamıom ben canı ısteyınce alıo kucagına ben yedırcem ben gaz cıkartcam ben pıspıslıcam dıyo, baan lazım oldugu zaman beyfendının keyfı gelmıo bırakıo bana. sankı onun keyfıne bakıo cocukcagız. ben de her ıse kosturuorum ve yetısemıorum artık ılk baslarda ıyıydı de sımdı valla yetısemıorum dağ gıbı utum bırıktı sımdı utu yapcma ama kendıme bı yarım saat ayırayım dıorum bacaklarımı uzatıorum snr hop dmeır uyanıo yıne kalıo ısler kocam da dıo kı butun gun napıosun :)) keyıf yapıorum tobe yarabbım

aso seni o kadar iyi anlıyorum ki bende iice eve hapsoldum yine benim kocamda aynı tantanayı yapıo bana ilk 15 gün görümcem yanımdaydı alalh var kadın baktı bana sonra o gitti kabus başladı annesini getirdi benim bilmiş kocam kadın bu halimde resmen hizmet bekeldi benden birbirimize girdik kocamla hergün bende eşimin abisini aradım gelin anneniiz alın benim sinirden sütüm kesilecek diye bunu duyunca tam gıcıklaştı kocam şimdi annesi gitti bi zahmet ama otan boktan tatrışıp duruyoruz çocuk bi yandan o bi yandan evde ourmak bi yandan çok bunaldım valla

kahvalti yapamadim markete inmem gerek ama oglum kalkar aglar die korkuyom en son markete gidip geldigimde oglum agliyordu off ya tek basina olmak zor valla annemi istiom ben yaa

ben de aynı durumdaydım emzıge alsıtırdım zar zor da olsa :) pes etme sakın

bittim prop valla bittim adam sürekli kucak istiyor kendikendine şöyle bi durduğunu görmedim daha uyumadığı sürece kucakta olcaka paşam onun içinde tek yol emmek sanıyo galiba çeşit çeşit emzik aldık bakalım uğraşıyorum hala tatlım alışır inş.

iyiyim canım uğraşıp duruyorum işte sen nasılsın geçmiş olsun duruya yirim ben onu

aynen ole canlari istiyince kucaktan indirmezler
dun sabah emzirdim altini degistirdim yataga koydum yatiodu oglum babasinin yaninda bende salonu supurcektim oglum basladi aglamaya gel cocuk agliyor diyor bende duyuyorum agzina emzik verirsen susar dedim gel sen ver dedi yaa hayret bisi yaa valla birgunii bi patlicam gorucek gununu
ayy valla benide turkiyeye gonderse annemin yanina ne guzel olur. ama gondermiyor gicikkk

amin canım hepimize kolaylık versin inş.ilaç kullanmayı çok istemiyorum bende aslında ama insan dayanamıo işte bişeyler kaynatıp veriyorum sancııs olunca ama humana bi deneyeyim süt yapıcı çayından çok memnunum belki bu da oğluma ii gelir

ütüleri kuru temizlene ya da ütü evleri var ya onlara ver bi süre cnm, sen yıka onlar ütülesin, ben öle yaptım çok rahat ettim valla, bi de ütüyle uğraşamam...

aynı şeyleri yaşadım bende hatta bu yüzden sigaraya başladım tekrar delirdim delirdim ama şimdi acık düzeldi ama konu açılınca gene giriyok birbirimize

hazal misafirin gelicekse kocanda bebişine bakmıyosa ver eline bi liste hazır bişeyler alsın

ezdirmeyin kızlar kendinizi tek başımızada evlenmedik çocuğuda tek başımıza yapmadık

valla dün emzirdim verdim babasına evimi süpürdüm yemek yaptım bayomu yaptım ütümüde ütüledim arada mızmız sesi geldi kuzumun ama oralı olmadım babası uyutmayı becerdi erendende tecrübeli bizimki gece çook ağlayınca baktım kaktı aldı kucağına evde geziniyo bağımlılık yaptı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…