selam kızlar nasılsınız?ben çok yorgnum oğlum kucak deliis oldu iyice sürekli emmek istiyor dün mama verdim gece onun üstüne bile saatlerce emdi beni emzik muamelesi yapıo bana emziği almıyor paşam göğüs uçlatım mahvoldu ağzında durmaktan gaz problemide başladı doktor ilaç vermemişti gaz için sizler ne kullanısonuz bu cumartesi doktora gitcez ama gitmreden dayanamayıp alıcam bi gaz ilacı yemek yemey yapmaya fırsaım yok kafayı yemek üzereyim kuru yemekten ölcem kabızlıktan
slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
dun kuafore gıdecem demır emıo zırlıo emıo uyumuo zırlıo fln koyuyom yerıne yıne aglıo ıkı ayagım bı pabuca gırdı cıkca cıkamıom karnı da tok altı da temız sırf kucak ıstıo. ben gıdıorum dedım babası suratıma bı baktı ne var ne bakıosun dedım cocugu uyut da oyle gıt dedı yok yaa dedım sen ne ıse yarıosun benım ısım var ben gıdıorum sen uyut dedım cıktım. hayret bısı yanı pasa pasa da uyutmus snr
Nalancım gunaydın. Duruyu sız hasta etmıssınız yavrum, kalorıfer kesınlıkle kapalı olcak arabada doktorlar onermıo kalorıfer. bı de cok kalın gıydırdık dıosun tersıne evdekı gıbı gıydıırıp ustune kalın bı battanıye alıcaksın sadece o kdr. arabadan cıkarken de bı hırka gıydırceksın mesela. arabada 3 kısı nefes alıosunuz yeterınce sıcak oluodur ıcerde sıkı gıydırmemenız gerekıodu. doktor oyle demıstı bıze hatta bravo valla cok dogru gıydırmıssınız getırırken buraya ne bebekler gelıo bı bılsenız kat kat gıydırıolar cocukları demıstı.
günaydın nalan
selam kızlar nasılsınız?ben çok yorgnum oğlum kucak deliis oldu iyice sürekli emmek istiyor dün mama verdim gece onun üstüne bile saatlerce emdi beni emzik muamelesi yapıo bana emziği almıyor paşam göğüs uçlatım mahvoldu ağzında durmaktan gaz problemide başladı doktor ilaç vermemişti gaz için sizler ne kullanısonuz bu cumartesi doktora gitcez ama gitmreden dayanamayıp alıcam bi gaz ilacı yemek yemey yapmaya fırsaım yok kafayı yemek üzereyim kuru yemekten ölcem kabızlıktan
kocam gelicek öğlen yemeğine mantarlı omlet yapıyoruminşallah kızım uzun uyurda rahat rahat yirik
Günaydın kızlar,
açlıktan ölcem daha kahvaltı yapamadım.Dün sabah kahvaltıya gittik stresli bir kahvaltıydı.Eve geldik akşama palladium a gittik burnumdan geldi yarım saat içinde çıktık. Aslında burundan gelicek bir şey yok kocam çok stresli.Ya emzirme odları var çocuk emip uyuycak anam yok hadi eve gidelim diye başladı benimki.Ağlamasına kıyamıyomuş.elim ayağım birbirine karıştı.Bir daha bir şey lazım olursa sen netten bak ben gidip alırım diyor.İyice bunalıma soktu beni.Zaten çok mutlu hissetmiyorum kendimi.Ankaraya gitsem mi acaba diye de düşünyorum.Yol uzun geliyor üşeniyorum bir yandanevimde kalmak istiyorum.Bir yandan da gideym adam yalnız kalsın değerimi bilsin anlasın diyorum.aman ne bilim uufff iki ucu boklu değnek ne olcak halimiz bilmem. ah ahh keşke annemle aynı şehirde olsaydık keşkeeeeeeee. annem de gelemiyor kardeşimi tek bırakamıyo evde fazla uf
ben de aynı durumdaydım emzıge alsıtırdım zar zor da olsa :) pes etme sakın
valla doğrudur bizim hatamızdır, üzerinde bi uzun kollu body ve onun üzerinde kalın yelek vardı, yani kalın olan yelekti aslında yoksa öle kat kat giydirmedik, ama gece eve dönerken araba baya serindi onun için mecbur açtık kaloriferi napalım, bide k.valdemin evi soğuktu baya, müşterek kalorifer sistemi var onun için akşam belli bi saatte yanıyo kalorifer yani çocuk orda da üşüdü, poktan bi gündü yani...
günaydın sema, nassın?
ya hazal valla anlamıom ben canı ısteyınce alıo kucagına ben yedırcem ben gaz cıkartcam ben pıspıslıcam dıyo, baan lazım oldugu zaman beyfendının keyfı gelmıo bırakıo bana. sankı onun keyfıne bakıo cocukcagız. ben de her ıse kosturuorum ve yetısemıorum artık ılk baslarda ıyıydı de sımdı valla yetısemıorum dağ gıbı utum bırıktı sımdı utu yapcma ama kendıme bı yarım saat ayırayım dıorum bacaklarımı uzatıorum snr hop dmeır uyanıo yıne kalıo ısler kocam da dıo kı butun gun napıosun :)) keyıf yapıorum tobe yarabbım
ah canım allah kolaylık versin hepimiz aynı durumdayız ben om-x kullanıyorum bitmek üzere bi daha almam heralde faydası oldumu pek anlıyamadım ama bikaç gündür sabah akşam 50 cc humana rezene kimyon içiriyorum ılık bi dene istersen
ya hazal valla anlamıom ben canı ısteyınce alıo kucagına ben yedırcem ben gaz cıkartcam ben pıspıslıcam dıyo, baan lazım oldugu zaman beyfendının keyfı gelmıo bırakıo bana. sankı onun keyfıne bakıo cocukcagız. ben de her ıse kosturuorum ve yetısemıorum artık ılk baslarda ıyıydı de sımdı valla yetısemıorum dağ gıbı utum bırıktı sımdı utu yapcma ama kendıme bı yarım saat ayırayım dıorum bacaklarımı uzatıorum snr hop dmeır uyanıo yıne kalıo ısler kocam da dıo kı butun gun napıosun :)) keyıf yapıorum tobe yarabbım
amaaannn nalan cocuk dedıgın duse kalka hastalana ıyılese buyur uzulme hepımız boyle buyuduk işte :)
aso seni o kadar iyi anlıyorum ki bende iice eve hapsoldum yine benim kocamda aynı tantanayı yapıo bana ilk 15 gün görümcem yanımdaydı alalh var kadın baktı bana sonra o gitti kabus başladı annesini getirdi benim bilmiş kocam kadın bu halimde resmen hizmet bekeldi benden birbirimize girdik kocamla hergün bende eşimin abisini aradım gelin anneniiz alın benim sinirden sütüm kesilecek diye bunu duyunca tam gıcıklaştı kocam şimdi annesi gitti bi zahmet ama otan boktan tatrışıp duruyoruz çocuk bi yandan o bi yandan evde ourmak bi yandan çok bunaldım valla
iyiyim canım uğraşıp duruyorum iştesen nasılsın geçmiş olsun duruya yirim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?