2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz bugün kırkımızı çıkarıcaz yaşlı bi teyze demişki 2 gün önce çıkarın siz kırkı kapın kırk sizi kapmasın demiş :82: oda nasıl oluyosa tamam dedim bende yaşlılara hürmetimiz var evelallah akşam merasim var yanii

kocamınkiler tuttrdular mevlüt diye bizim evde olucakmış yapma yaaaaaa o kadar insan temizlik ağırlama bizde yok öle bişey dedim baya savaştık kavga kıyamet ama ben galib geldim babama dedim cami hoocasıyla görüştü cuma günü orda mevlüt okutucak bişeyler dağıtıcak

kızzllarrrrrr annem gelıo haftasonu bı gunlugune ama olsun cok sevındım.. cmts gecesı bı otele rezevasyon yaptırın orda kalın dıyo ama bebemı o kdr bırakabılcegımı zannetmıorum aklım burda kalır gecemız zehır olur o kdr para da bosa gıder oyle olunca :) ama bı aksam yemegıne cıkarız artık basbasa kocamla oh ohhhh

hazal misafirin gelicekse kocanda bebişine bakmıyosa ver eline bi liste hazır bişeyler alsın

ezdirmeyin kızlar kendinizi tek başımızada evlenmedik çocuğuda tek başımıza yapmadık

evet doğru sölüyo valla, bencede ezdirmeyin kendinizi, ben bokunu çıkardım gerçi yiyecek hiç bi şi yapmıyom kimseye, herkes bi şi ler getirio gelirken, ben bi tek çay demliyorum...

sezen yaa bu 3 ay muhabbeti doğrumu geçiyomu 3 aydan sonra bu gaz sen tecrübelisin hadi bana iyi bişeyler söle

canım erenin gazı hiç olmamıştıki ben ilaç bile kullanmamıştım ama çevremden geçenler oldu burdada ilk bizim 3 ayımız dolucak hep bereber görücez geçiyomu :84:

acayip film izleyesim var yaaa

kocam çarşamba perşembe evde benim cadı uslu dursada bırakıp kaçsak biyere
dişçiye gittiğim gün ortalığı yıkmış zor attım kendimi eve

hazal misafirin gelicekse kocanda bebişine bakmıyosa ver eline bi liste hazır bişeyler alsın

ezdirmeyin kızlar kendinizi tek başımızada evlenmedik çocuğuda tek başımıza yapmadık

yemekli geldiler semacim cumartesi k.validem geldi pilav yapti bende o varken kofte yaptim et yemegi yaptik iste. yarisi hazirdi islerin ama ev isi vardi evi temizliyim corba yapacaktim beyfendi hemen kacti ben ezdirmiom kendimi ama adam yapmiyinca ne yapiim sinirlenip kizip oturuyom yerimde valla omuzlarim coktu yaa iki buklum oldum cok yoruldum

iyi bak ne guzel annen gelio benim oda yok

evet doğru sölüyo valla, bencede ezdirmeyin kendinizi, ben bokunu çıkardım gerçi yiyecek hiç bi şi yapmıyom kimseye, herkes bi şi ler getirio gelirken, ben bi tek çay demliyorum...

senin misafirlerde iyiymis yaa ne guzel daha haftaya esimin arkadasi ve esi gelecek valla o zamanda bu hareketleri yaparsa patlicam yeter yaa o calisiyorsa bende evde calisip yoruliuyorum hem bebek bakmak herseyden daha zor

ah sema keske kalabılse de 10 yaşında kardesım var :S aklı da bı karıs havada. ben onun yasındayken ne kdr olgun bılınclıydım kardesım lay lay lom yanı :)

ayyy allah kavuştursun alıştın ne zor gelir yalnızlık şimdii
he valla çok zor geliyo hadi onla başa çıkarım da evde çok boşluk oldu annem babam gidince :S

ben vercem. ben de çok araştırdım kim verdiyse çok sorun yaşamamış. hatta dr tavsiye etmiş, gelmeden 1 çay kaşığı calpol içirin aşıyı karşılasın diye eltimin kızına..
bizim toprak hepatit de ateşlendi karmayı düşünmek bile istemiyorum

sezen msn den yazdım görmedin heralde bacım, başladım ben bugün diyete :92:

evet bende araştırdım vericem kesinlikle 1 çay kaşığı gitmeden sonra öğlen ve akşam bir çaykaşığı dedi doktor ama allah korusun çok çıkarsa götürürüm acile tabiki

bijo ne diyeti yaa erken değilmi bana 6 ay unut dikkat edersin ama emzirirken sakın diyet yapma diyorlar diyetisyene filan gittinmi doktora danıştınmı
bende artık eskisi gibi yemiyorum normal yaşantıma döndüm sadece tatlı yiyorum kek muhallebi gibi bide çerez ekstradan oda fırsat bulursam ama ne enteresandır doğumdan sonra 10 kilo verdim öylede kaldım ne - nede +

üffff çok şanslıyız allahtan kış ayındayız yaza allah kerim

canımm nasılsın?duru napıyo

ii yim bebeğim, sen nassın? duru yu hiç sorma tatlım, sağlam çocuğu hasta ettik hafta sonu, piiiifffffff, ne kadar beceriksiz arkadaşın var bak gör...

ay çok sevindim valla, sanki ben kocamla yemeğe çıkacam gibi hissettim birden, tadını çıkartın canım...

çok haklısın canımmm

yok görmedimm bende başladım cnmmm
hade bakalım mübarek olsun

evet bende araştırdım vericem kesinlikle 1 çay kaşığı gitmeden sonra öğlen ve akşam bir çaykaşığı dedi doktor ama allah korusun çok çıkarsa götürürüm acile tabiki
tabi canım sürekli tetikte olmak lazım o aşıdan sonra inşallah kolay atlatırız hepimiz.. ben de vericem..

diyet tam diyet değil. az ekmek yicez, kepek yicez, şeker yemicez, hamur işi yok falan filan.. ben çok şiştim canım belim sinyal vermeye başladı o yüzden yapıcam. humana da içiyorum hergün 3-4 bardak. ne mucizevi bişeymiş ya o, onu içeli mamayı kestim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…