hazal misafirin gelicekse kocanda bebişine bakmıyosa ver eline bi liste hazır bişeyler alsın
ezdirmeyin kızlar kendinizi tek başımızada evlenmedik çocuğuda tek başımıza yapmadık
canım erenin gazı hiç olmamıştıki ben ilaç bile kullanmamıştım ama çevremden geçenler oldu burdada ilk bizim 3 ayımız dolucak hep bereber görücez geçiyomu :84:
hazal misafirin gelicekse kocanda bebişine bakmıyosa ver eline bi liste hazır bişeyler alsın
ezdirmeyin kızlar kendinizi tek başımızada evlenmedik çocuğuda tek başımıza yapmadık
kızzllarrrrrr annem gelıo haftasonu bı gunlugune ama olsun cok sevındım.. cmts gecesı bı otele rezevasyon yaptırın orda kalın dıyo ama bebemı o kdr bırakabılcegımı zannetmıorum aklım burda kalır gecemız zehır olur o kdr para da bosa gıder oyle olunca :) ama bı aksam yemegıne cıkarız artık basbasa kocamla oh ohhhh
evet doğru sölüyo valla, bencede ezdirmeyin kendinizi, ben bokunu çıkardım gerçi yiyecek hiç bi şi yapmıyom kimseye, herkes bi şi ler getirio gelirken, ben bi tek çay demliyorum...
he valla çok zor geliyo hadi onla başa çıkarım da evde çok boşluk oldu annem babam gidince :Sayyy allah kavuştursun alıştın ne zor gelir yalnızlık şimdii
ben vercem. ben de çok araştırdım kim verdiyse çok sorun yaşamamış. hatta dr tavsiye etmiş, gelmeden 1 çay kaşığı calpol içirin aşıyı karşılasın diye eltimin kızına..calpol vericekmisiniz kuzulara aşıdan önce
ben emzirme odasında tecrübeli annelerle görüştüm onlar dedi ver mutlaka hem önce hem sonra diye görümcemde ablamda öle yap dedi doktorada sormuştum verebilirsin demişti aldım evde dursun diye kullanıcam aşıdan önce
ah sema keske kalabılse de 10 yaşında kardesım var :S aklı da bı karıs havada. ben onun yasındayken ne kdr olgun bılınclıydım kardesım lay lay lom yanı :)
he valla çok zor geliyo hadi onla başa çıkarım da evde çok boşluk oldu annem babam gidince :S
ben vercem. ben de çok araştırdım kim verdiyse çok sorun yaşamamış. hatta dr tavsiye etmiş, gelmeden 1 çay kaşığı calpol içirin aşıyı karşılasın diye eltimin kızına..
bizim toprak hepatit de ateşlendi karmayı düşünmek bile istemiyorum
sezen msn den yazdım görmedin heralde bacım, başladım ben bugün diyete :92:
canımm nasılsın?duru napıyo
kızzllarrrrrr annem gelıo haftasonu bı gunlugune ama olsun cok sevındım.. cmts gecesı bı otele rezevasyon yaptırın orda kalın dıyo ama bebemı o kdr bırakabılcegımı zannetmıorum aklım burda kalır gecemız zehır olur o kdr para da bosa gıder oyle olunca :) ama bı aksam yemegıne cıkarız artık basbasa kocamla oh ohhhh
Aso bana sorarsan gıtm ankaraya fln. yenı hayatımız boyle olcak artık anne baba olduk hayatımız zorlastı kımse kusura bakmasın bu bebelerı de tek basımıza yapmadık yanı alıscaklar paşa paşa bu yenı hayata. sen nıye gıdıp onu rahat ettırıp kendın rahatını bozasın kı. cocugun anası da sensın senın dedıgın olur sozunu dınlıcek boyle boyle. keske dun de eve donmeseymıssın yanı.
hade bakalım mübarek olsunyok görmedimm bende başladım cnmmm
tabi canım sürekli tetikte olmak lazım o aşıdan sonra inşallah kolay atlatırız hepimiz.. ben de vericem..evet bende araştırdım vericem kesinlikle 1 çay kaşığı gitmeden sonra öğlen ve akşam bir çaykaşığı dedi doktor ama allah korusun çok çıkarsa götürürüm acile tabiki
diyet tam diyet değil. az ekmek yicez, kepek yicez, şeker yemicez, hamur işi yok falan filan.. ben çok şiştim canım belim sinyal vermeye başladı o yüzden yapıcam. humana da içiyorum hergün 3-4 bardak. ne mucizevi bişeymiş ya o, onu içeli mamayı kestimbijo ne diyeti yaa erken değilmi bana 6 ay unut dikkat edersin ama emzirirken sakın diyet yapma diyorlar diyetisyene filan gittinmi doktora danıştınmı
bende artık eskisi gibi yemiyorum normal yaşantıma döndüm sadece tatlı yiyorum kek muhallebi gibi bide çerez ekstradan oda fırsat bulursam ama ne enteresandır doğumdan sonra 10 kilo verdim öylede kaldım ne - nede +
üffff çok şanslıyız allahtan kış ayındayız yaza allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?