40 gelince değişim yok anacım dahada kudurdu benimkii
piroopp allah belanııı vermiye kaç gündür bunu söylüyodum çok güldüm allahta seni güldürsün
fizy / videomusic.
Arkadaşlar atandım...hemde ilk tercihim olan istanbul maltepeye...bölümümde türkiye 4.sü oldum...kızımla çalıştık kızımla 39. haftamızda sınava girdik ve 90 alıp atandık çoook mutluyuz...Rabbim sizede gönlünüzün muradını versin büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...
Arkadaşlar atandım...hemde ilk tercihim olan istanbul maltepeye...bölümümde türkiye 4.sü oldum...kızımla çalıştık kızımla 39. haftamızda sınava girdik ve 90 alıp atandık çoook mutluyuz...Rabbim sizede gönlünüzün muradını versin büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...
işte o fil benim
yemekli geldiler semacim cumartesi k.validem geldi pilav yapti bende o varken kofte yaptim et yemegi yaptik iste. yarisi hazirdi islerin ama ev isi vardi evi temizliyim corba yapacaktim beyfendi hemen kacti ben ezdirmiom kendimi ama adam yapmiyinca ne yapiim sinirlenip kizip oturuyom yerimde valla omuzlarim coktu yaa iki buklum oldum cok yoruldum
iyi bak ne guzel annen gelio benim oda yok
senin misafirlerde iyiymis yaa ne guzel daha haftaya esimin arkadasi ve esi gelecek valla o zamanda bu hareketleri yaparsa patlicam yeter yaa o calisiyorsa bende evde calisip yoruliuyorum hem bebek bakmak herseyden daha zor
abooooooooo ne dıyetı lan bı dıyın bakayım..
nalancım işallah kuzum o gun uslu olur da bırakıp cıkabılırım yaramazlık yaparsa cıkamam kıişalla işalla
kızlar sızın sutunuz de asırı sekerlı mı yoksa ben cok tatlı yıyorum dıye mı boyle damladıgı yer acayıp yapış yapış oluo suyla sılınce cıkmıo fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?