2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abooooooooo ne dıyetı lan bı dıyın bakayım..

nalancım işallah kuzum o gun uslu olur da bırakıp cıkabılırım yaramazlık yaparsa cıkamam kı işalla işalla

kızlar sızın sutunuz de asırı sekerlı mı yoksa ben cok tatlı yıyorum dıye mı boyle damladıgı yer acayıp yapış yapış oluo suyla sılınce cıkmıo fln

selam
nasılsınız anneler bu gece cok guzel uıyudum kızım hıc uyanmadı doyurmak ıcın ben kaldırdım o kadar

ben sanslıyım heralde benım annem bana 30 dk uzaklıkta oturuyor dogum yaptıgımdan bugune hergun yanımda

sabahdan gelıyor aksam gıdıyor bende dınnenıyorum

Burcu ne guzel bı aksam yemegı fena olmaz tabıı :))))

bu arada benım sutumde sekerlı canım

Arkadaşlar atandım...hemde ilk tercihim olan istanbul maltepeye...bölümümde türkiye 4.sü oldum...kızımla çalıştık kızımla 39. haftamızda sınava girdik ve 90 alıp atandık çoook mutluyuz...Rabbim sizede gönlünüzün muradını versin büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...

tebrik ederim canımmm kızın uğurlu geldi sana tebrikler

ayy canım çok sevindim gözünaydın bana komşu geliyosun demek =)

ay maşallah yaaa ne kadar sevindim !
Allah nazarlardan saklasın seni de kızını da :)

ben de 10 kilo verdim 5 kilo fazlam vaar ama 45'e dönmem herhalde o zaman 3 kilo falan fazla.. ama daha 40 gün olmadı

Son düzenleme:

He iyidirler saolsunlar, 6 senedir yaptıklarıma sayıyorlar cnm, o kadar çok yemek yaptım ki ben onlara, sorma gitsin...

abooooooooo ne dıyetı lan bı dıyın bakayım..

nalancım işallah kuzum o gun uslu olur da bırakıp cıkabılırım yaramazlık yaparsa cıkamam kı işalla işalla

inş. durur cnm ya, keşke bizde gidebilsek...

kızlar sızın sutunuz de asırı sekerlı mı yoksa ben cok tatlı yıyorum dıye mı boyle damladıgı yer acayıp yapış yapış oluo suyla sılınce cıkmıo fln

benimki şekerli galiba, kuzumun yanağına akınca yapış yapış oluyo...

oy çok sevindim gözün aydın, bize yakın yere geliosun desene, çok tebrik ederim...

Çok Teşekkür ederim arkadaşlar...Dualarınızla...dileklerinizle sözlerinizle verdiğiniz desteği ve dostluğunuzu hiç unutmayacağm...sınav iptal olunca hepiniz beni teselli ettiniz diğer sınava gireceğimi söylediniz...Hatta Fınfık ben o hafta hala çalışıyor olavcağım izne ayrılmayacağım sende sınava girersin demişti:))
Şükürler olsun başardık...

Sizlerinde yüreğinizde her ne arzunuz var ise gerçekleşsin ve bebeklerinizle birlikte kocaman mutluluklar yaşayın inşallah...

hlvyz canım çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım..
maltepe'de hangi okula atandın maltepe kız mesleğe mi? merak ettim ben de maltepe de oturuyodum istanbuldayken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…