2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de dıorum nıye acıktım saat olmus 1.30 tabı acıkırım :S gecemız gunduzumuz bırbırıne gırdıgı ıcın herhangı bır saatte acıkabılıorum artık :)

olucağı varmış düşe kalka büyüyolar cnm ne kadar korusanda onlar gene hasta olurlar sen üzme kendini:13:
inş. canım gazamız mübarek olsunn
abooooooooo ne dıyetı lan bı dıyın bakayım..

nalancım işallah kuzum o gun uslu olur da bırakıp cıkabılırım yaramazlık yaparsa cıkamam kı işalla işalla
diyet bölümünde emziren anneler için diyet var ondan cnmm
tebrik ederim hilalcim kızın şans getirdi sana

bu ne be göbekmi buda detttttt

prop sıkı diyet değil takılmaca ama baya veririm diye düşünüyorum. sıkı diyet 6 aydan sonra. bi de arabaya her gün yürümece nisan mayısta falan. 3 ay bitince de evde nivea body cd sini takıp yapmaca. pf çok fena bişey o :S

ben atanmışım gibi çok sevindim.Ne zorluklarla çalıştın başardın tebrik ediyorum seni.Ohhhhh kocan nerde peki o ne olcak nasıl olcak
Allah seni ne etmesin bakim göbeğine eminimki yoktur bişi abartıyosundur

ah bıjo bend e bı tatlıyı kesebılsem ama yok işte cok tatlı yıyorum hala :S

benmasal sen şanslı azınlıksın anan yanında sus bakayım.. gobegımı bıraz ıcıme cekmıs olabılırım azıcık daha buyuk sankı normalde huheueuhe ama benım hıc gobegım yoktu o yuzden ne kdr olursa olsun gobegım var yanı su anda

aso iltifat edıom sana

selam kızlar şükür uyudu bakalım kac dk sürecek gece paraladı bizi hala kendime gelemedim. kayınvalidem geleyim sen uyu diyor ay hiç istemiyorum karının cenesine vurdu sanki lohusa o başımı şişiriyor valla.. bir yere gitmediğim sürece gelmesin istemiyom

ben koymim korkarsınız

prop, o diyeti yapmıos biz kafamıza göre listemiz var onu yapcaz da sen diyetisyene gidicen zati bi zaamet listeni yazar mısın caanım..

hlvyz canım çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım..
maltepe'de hangi okula atandın maltepe kız mesleğe mi? merak ettim ben de maltepe de oturuyodum istanbuldayken..

Teşekkürler canım...2007-2008 yılında eğitim öğretime başlamış bir okul...Mediha Engizer Kız teknik meslek lisesi...

biraz yemesen alışırsın ama acelen yoksa ye gitsin hep böle istemicek ya canın. hem kilon az..
ben başladım şekersiz çaylara tatlısız günlere.. zorluk çekmiyorum, kilo vermeyi istemek gerek..

biz de 9 unda kalça çıkığı ultrasonuna gidicez..

bıjo ben hep cok tatlı yerdım ısın kotusu annem dıo kı artık dogum yapmıs bı kacın olarak bunyen degıstı eskısı gıbı yıyıp yıyıp zayıf kalamazsın artık dıyo bılmıorum kı

yok prop daha içe göçmedim :)1 kilo fazlam var şimdilik ama ayı gibi tatlı tüketiyorum böyle gdersem sonum hayrolsun

Yasemın sen ne cok sey ıstıon. Hem ısım oldugunda gelsın hem ben ıstemedıgımde gelmesın ohh ne ala dunya maşallah sana :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…