olucağı varmış düşe kalka büyüyolar cnm ne kadar korusanda onlar gene hasta olurlar sen üzme kendini:13:ii yim bebeğim, sen nassın? duru yu hiç sorma tatlım, sağlam çocuğu hasta ettik hafta sonu, piiiifffffff, ne kadar beceriksiz arkadaşın var bak gör...
ay çok sevindim valla, sanki ben kocamla yemeğe çıkacam gibi hissettim birden, tadını çıkartın canım...
inş. canım gazamız mübarek olsunnhade bakalım mübarek olsun
tabi canım sürekli tetikte olmak lazım o aşıdan sonra inşallah kolay atlatırız hepimiz.. ben de vericem..
diyet tam diyet değil. az ekmek yicez, kepek yicez, şeker yemicez, hamur işi yok falan filan.. ben çok şiştim canım belim sinyal vermeye başladı o yüzden yapıcam. humana da içiyorum hergün 3-4 bardak. ne mucizevi bişeymiş ya o, onu içeli mamayı kestim
diyet bölümünde emziren anneler için diyet var ondan cnmmabooooooooo ne dıyetı lan bı dıyın bakayım..
nalancım işallah kuzum o gun uslu olur da bırakıp cıkabılırım yaramazlık yaparsa cıkamam kıişalla işalla
tebrik ederim hilalcim kızın şans getirdi sanaArkadaşlar atandım...hemde ilk tercihim olan istanbul maltepeye...bölümümde türkiye 4.sü oldum...kızımla çalıştık kızımla 39. haftamızda sınava girdik ve 90 alıp atandık çoook mutluyuz...Rabbim sizede gönlünüzün muradını versin büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...
ben de 14 kılo almıştım benım de 5 kılom var fazla ama hamıle kalmadan once de kılo almıstım ne yazık kı o nedenle toplam 8 kılo vermem lazım hatta gobegımı ekledım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...leri-gobek-sov-basliyor-117.html#post16503494
bakın bakalım. Aso nun doguma gıttıgı halı kadar gobegım var hala heuheueheue
ben atanmışım gibi çok sevindim.Ne zorluklarla çalıştın başardın tebrik ediyorum seni.Ohhhhh kocan nerde peki o ne olcak nasıl olcakArkadaşlar atandım...hemde ilk tercihim olan istanbul maltepeye...bölümümde türkiye 4.sü oldum...kızımla çalıştık kızımla 39. haftamızda sınava girdik ve 90 alıp atandık çoook mutluyuz...Rabbim sizede gönlünüzün muradını versin büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...
Allah seni ne etmesin bakim göbeğine eminimki yoktur bişi abartıyosundurben de 14 kılo almıştım benım de 5 kılom var fazla ama hamıle kalmadan once de kılo almıstım ne yazık kı o nedenle toplam 8 kılo vermem lazım hatta gobegımı ekledım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...leri-gobek-sov-basliyor-117.html#post16503494
bakın bakalım. Aso nun doguma gıttıgı halı kadar gobegım var hala heuheueheue
hlvyz canım çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım..
maltepe'de hangi okula atandın maltepe kız mesleğe mi? merak ettim ben de maltepe de oturuyodum istanbuldayken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?