2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem doğum yaptın hem de yaşın artık geçiyor ben de çok yiyip kilo almıyodum. 24 den sonra yemedi artık :) stevia falan kullansan? (böle mi yazlıyodu tam hatırlamıorum)

yok prop daha içe göçmedim :)1 kilo fazlam var şimdilik ama ayı gibi tatlı tüketiyorum böyle gdersem sonum hayrolsun
mankenim benim 1 kilo ne kız. günde 2 bardak fazla su iç hemen gider..

kızlar oğlum da benımle aynı kaderı paylasıo. ben ne hamıle kıyafetlerımı ne normal kıyafetlerımı gıyebılıom arada kaldım ya, bu garıbıme de 0-3 aylar kucuk 3-6 aylar buyuk oluo, o da arada kaldı, tulumlARIn ayakları sarkıo hep mecbur oyle gıyıyo

vah vah insan yiyip yiyip manken gibi olunca doğal olarak böyle şeyleri de bilmiyo tabi. inşallah hiç ihtiyacın da olmaz. stevia doğal şeker canım. mehmet öz falan da bunu tavsiye ediyo..

Yavyuuuuuummm çok teşekkür ederim kilo takmıyorum da dinlenmek istiyorum sadece

kızlar bişey sorucam şimdi benim spa emdi emdi doymadı bende mama yaptım 60 cc 15 cc yedi sızdı 45 cc mama kaldı yazık yaaaa şimdi diyelim bu spa yarım saat sonra uyandı ısıtıp veriyimmi ne kadar sürede bayatlıyo bu mama yaa bilen varmı üzerindede bişi yazmıyo

sema bız 2 saat tutuyoruz mamayı ama tekrar ısıtmıoruz termoslu cantada saklıoruz ama bız de bıldıgımızden degıl kocamla bole bı karar aldık ıste :))

Son düzenleme:
ohooo kilo konuşuyo bu hatunlar benim gibi dana olsanız nediceniz aceba taaammmmm 25 kilo fazlam var şu an hadi 10u gitti 3-5 aydada sonra o 15 kilo nasıl gidicek

sema bız 2 saat tutuyoruz mamayı ama tekrar ısıtmıoruz termoslu cantada saklıoruz ama bız de bıldıgımızden degıl kocamla bole bı karar aldık ıste :))

vallaaaaa ben hemen döküyodum kalanı yazııııkkk benim termosum yokda bende doğal ısıtma tekniğini kullanırım sıcak suda yani ama üstünde bayatlıyan mamayı vermeyin diyo ama ulen zamanıda yazsaydınız bi mama kaç dakkada bayatlar

sezen buldum ben acıo tmm..

sema valla dedıgım gıbı bız verıoz cunku anne sutu 6-7 saat oda sıcaklıgında durup bozulmuosa mama 2 saatte hıc bozulmaz dıoruz yanı :)) sen ver zaten bozuk olunca kusar bu sıpalar agızlarını tadını bılıolar :)

evet doğru hiç düşünmemiştim verem bende
bi arkdaşa sordum oda diyoki ben tadına bakıyodum bayatlamamışsa veriyodum nasıl anlıyosa

ufff bu sıpa inliyo yaaa kıvrana kıvrana çocuuummm

evet doğru hiç düşünmemiştim verem bende
bi arkdaşa sordum oda diyoki ben tadına bakıyodum bayatlamamışsa veriyodum nasıl anlıyosa

ufff bu sıpa inliyo yaaa kıvrana kıvrana çocuuummm

bızımkı de saolsun sbh oyle kıvrandı durdu ısıtme testıne gıdemedık cocugu o halde cıkartamadık dısarı

selam kızlar,

perşembe günü 1 aylık olacağız. aşı yapılacak,birde işitme testi var . bişey soracagım size bu test ücretli dediler 50 tl ücretiymiş.sizdemi ücretli yaptırdınız yada yaptıracaksınız ?

bebeğim için araba alacağım ne önerirsiniz.

bende kilo vermek istim, ama ben zaten kıçımın üstünden kalkamıyom ki bütün gün, dolayısıyla bazı günler sadece sabah kahvaltısıyla akşama kadar duruyorum kuzumla uğraşmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…