asenam gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah yalnız mı bakıyorsun
elmalı kek yapıyorum ben de şşmdi meyve ihtiyacımı biraz da kekle karşılayım pişiyo işte elma çiğ değil gaz yapmaz herhalde
maşallah asenamm kime benziyo adı ne?
allah bağışlasın eşin gördümüü kızınıdaha çok eşimi anımsatıyor.. ismini elif hemra koyduk.... ama nufus cuzdanı çıkana kadar da belkı degişiklık yaparız..
bebeğini emzirenleri öyle kıskanıyorum ki bundan sonrada emmez heralde oda içimde uhde kalacakaldığı biberonu yalancı emziği çok kıskanıyorum öyle yaşlı gözlerle biberonu emişini izliyorum
istanbul da mısın sen cnm?
sana bi yerin telefonunu versem, sen orayı bi arasan, ordan sana bir bebek hemşiresi yollasalar, o sana bu konuda yardımcı olsa, ister misin acaba? ücreti ne kadar bilmiyom ama çok tecrübeliler...
benim görümcemin oğlu 1 ay sonra emmeye başladı, oğlunu yatırdığı hastanedeki hemşireler sayesinde, yani geç kalmış sayılmazsın bence...
benimde şişti kontrole gittiğimde şişti doktorum herşey yolunda zamanla düzelecek dedi hala var şişlik bilmiyorum ki ne olacak kendime zaman ayırabilirsem aslında bende gitmek istiyorum doktora zaman zaman ağrılarda oluyor özellikle yoruluncaslm annecikler hepimize kolay gelsin,sezo olanlara sorum var ,acaba dikişleriniz ne durumda?benm dikişlerde göbek dışında hafif şişlik vardı,bir gece kızımı emzirmeye,uyutmaya çalışırken çok bunaldım terledim,üşümüşüm sabah 5 de deniz uyuduğunda bir anda karnımda şişme hisseddim,ağrıdı da dikişlerm baya şişmiş ve hala öyle,arada uç kısımlarıda sızlıyor,sürekli bebekle otur kalk acıyor,dr.umu bile arayamadm.ikinci kontrol 1 aylıkken ayın 15 de.buarada dün akşamdan beri karnımın sağ tarafı acıyr,ansızın başladı.siz de durumlar nasıl???
allah bağışlasın eşin gördümüü kızını
slm annecikler hepimize kolay gelsin,sezo olanlara sorum var ,acaba dikişleriniz ne durumda?benm dikişlerde göbek dışında hafif şişlik vardı,bir gece kızımı emzirmeye,uyutmaya çalışırken çok bunaldım terledim,üşümüşüm sabah 5 de deniz uyuduğunda bir anda karnımda şişme hisseddim,ağrıdı da dikişlerm baya şişmiş ve hala öyle,arada uç kısımlarıda sızlıyor,sürekli bebekle otur kalk acıyor,dr.umu bile arayamadm.ikinci kontrol 1 aylıkken ayın 15 de.buarada dün akşamdan beri karnımın sağ tarafı acıyr,ansızın başladı.siz de durumlar nasıl???
yarın fotografını görecek...
bı de benım durumumda olan var mı bılmıorum yanı 7x24 cocuguna kendı bakan var mı bılmıom ama boyle cocuklar daha sımarık ve mızmız oluolar galıba ve de cok annecı.. cunku 40 gundur kendıyle ılgılenen benım altını sadece 3 kere babası degıstırdı onun dısında hep ben.. ıkı defa babasıyla yıkadık onun dısında hep ben..yedıren gıydıren gaz cıkartan hep ben oyle olunca fena alısıo bana, yandık kı ne yandık
bu arada göbeği tamamen eriyen var mı? ya benşm hala armut gibi duruyo önümde tamam baya baya küçüldü ama kavun kadardan armuta indi anca:S
üfffffffffffffff çok kötüyüm ben ya dün kızım her beslenmeden sonra kustuen son öyle bir kustu ki karşı koltuğa kadar hemen aldık acile götürdük bütün tahliller yapıldı temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonu tam sınırdaymış doktor yatış yapalım 24 saat serum takılsın dedi serumu kafadan takıyorlarmış aldım başka bir hasteneye gittim o doktorda bu gece ve yarın takip et aynısı olursa yatırırız dedi olmadı çok şükür gece eve dönerken biberonda sütü bitti bastı çığlığı memei verdim eliyle vurdu mememe asla almıyore yalancıyı alıyor ama ( bende çok sinirlendim kucağımdan ittim annem aldı geceden beride ağlıyorum niye böyle yaptım diye çok kötüyüm ya bunu nasıl yaparım yavrumu irdeledim resmen ama kendimi çok kötü hissediyorum mememi asla almıyor çok bunaldım lanet sigarayada yenik düştüm
her seferinde doktora götürüyorum her sıkıntısında panik yapıp yapıp alıp koşuyorum doktora kan alınırkende ağlıyor yavrum sonrada kendimi suçlu hissediyorum keşke ilk günlerde mememi almıyor diye sağıp biberon vermeseydim o zamanda aç kalıp sarılık olurdu offf ilk götürdüğüm doktorda biberonu herkes veriyor önemli olan emzirmek dedi sanki keyfimden yapıyorum çok zoruma gittişu acillere daha iyi doktorlar koysalar ya bebekle aramda sevgi bağı olmazmış emzirmezsem almıyor işte almıyor
ay bu gazın allah belasını versın
kızıma bakıyorum bakıyorum, doyamıyorum... gazı, kakası, kusması.. her halını çaok sevıyorum.. hele memeyı almak için başıyla arayışı yok mu.. bayılıyorum ona...
elmalı kek yapıyorum ben de şşmdi meyve ihtiyacımı biraz da kekle karşılayım pişiyo işte elma çiğ değil gaz yapmaz herhalde
süt gaz yapar mı.yada gaz yapan var mı ?
nalancığım ağlarken falan kıyamıyorum zaten o anda sadece onu sakinleştirmeye odaklanıyorum dün gece açlıktan ağlarken mememi almaması çok zoruma gitti birden sinirlerim boşaldı yoksa ağlarken eşim of dese ben elinden alıp başka odaya gidiyorum birde kızıyorum ofladı diye dün gece çok bunalttı beni dışardayız aç çığlık çığlığa bağırıyor buna rağmen mememi almadı insan kendini öyle kötü hissediyor ki yoksa ağlarken kıyamam yavruma
slm annecikler hepimize kolay gelsin,sezo olanlara sorum var ,acaba dikişleriniz ne durumda?benm dikişlerde göbek dışında hafif şişlik vardı,bir gece kızımı emzirmeye,uyutmaya çalışırken çok bunaldım terledim,üşümüşüm sabah 5 de deniz uyuduğunda bir anda karnımda şişme hisseddim,ağrıdı da dikişlerm baya şişmiş ve hala öyle,arada uç kısımlarıda sızlıyor,sürekli bebekle otur kalk acıyor,dr.umu bile arayamadm.ikinci kontrol 1 aylıkken ayın 15 de.buarada dün akşamdan beri karnımın sağ tarafı acıyr,ansızın başladı.siz de durumlar nasıl???
en kısa zamanda kucağına alır inş.. doya doya öper koklar cnmmmmm
gel beraber olsun şekerim:)ayy canım istediiii afiyet olsun cnmm
ay napim ya kompostodansa kek yiyim bari.yap yap iyi oluyoçok zekice, hakkat ii düşünmüşsün kız, bende yapim yarın...
aaaa eşin nerdekiiiiyarın fotografını görecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?