2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalancığım ağlarken falan kıyamıyorum zaten o anda sadece onu sakinleştirmeye odaklanıyorum dün gece açlıktan ağlarken mememi almaması çok zoruma gitti birden sinirlerim boşaldı yoksa ağlarken eşim of dese ben elinden alıp başka odaya gidiyorum birde kızıyorum ofladı diye dün gece çok bunalttı beni dışardayız aç çığlık çığlığa bağırıyor buna rağmen mememi almadı insan kendini öyle kötü hissediyor ki yoksa ağlarken kıyamam yavruma

bende kusunca söyleniyorum kuzumaa kızgın kızgın oda dalga geçer gibi gülüyoo tabi bende yelkenler fora

slm annecikler hepimize kolay gelsin,sezo olanlara sorum var ,acaba dikişleriniz ne durumda?benm dikişlerde göbek dışında hafif şişlik vardı,bir gece kızımı emzirmeye,uyutmaya çalışırken çok bunaldım terledim,üşümüşüm sabah 5 de deniz uyuduğunda bir anda karnımda şişme hisseddim,ağrıdı da dikişlerm baya şişmiş ve hala öyle,arada uç kısımlarıda sızlıyor,sürekli bebekle otur kalk acıyor,dr.umu bile arayamadm.ikinci kontrol 1 aylıkken ayın 15 de.buarada dün akşamdan beri karnımın sağ tarafı acıyr,ansızın başladı.siz de durumlar nasıl???

bebeğini emzirenleri öyle kıskanıyorum ki bundan sonrada emmez heralde oda içimde uhde kalacak aldığı biberonu yalancı emziği çok kıskanıyorum öyle yaşlı gözlerle biberonu emişini izliyorum

istanbul da mısın sen cnm?

sana bi yerin telefonunu versem, sen orayı bi arasan, ordan sana bir bebek hemşiresi yollasalar, o sana bu konuda yardımcı olsa, ister misin acaba? ücreti ne kadar bilmiyom ama çok tecrübeliler...

benim görümcemin oğlu 1 ay sonra emmeye başladı, oğlunu yatırdığı hastanedeki hemşireler sayesinde, yani geç kalmış sayılmazsın bence...

evet canım avrupa yakasındayım ne iyi olur valla bunun bir çaresi olmalı çok üzülüyorum emmeyince

benimde şişti kontrole gittiğimde şişti doktorum herşey yolunda zamanla düzelecek dedi hala var şişlik bilmiyorum ki ne olacak kendime zaman ayırabilirsem aslında bende gitmek istiyorum doktora zaman zaman ağrılarda oluyor özellikle yorulunca

bende öyle bir sorun olmadı şişlikte yokk cnmm 2. kez sezeryan oldum ilkindede olmadı

maşallah prop,ben evde kızımla tek başıma kaldığımda napcamı şaşırıyorum.Evde annem olmasa ben napardım bilmiyorum. Şimdide eşimin kucağında gaz çıkartıyolar Ben bazen sakinleştiremiyorum anneme devrediyorum. O sakinleştirebiliyo,heleki tekbaşıma banyo yaptıramam kesinlikle,ödüm patlar bişey olur diye.O nedenle bebeğine yalnız bakan annelere hayranım

bu arada göbeği tamamen eriyen var mı? ya benşm hala armut gibi duruyo önümde tamam baya baya küçüldü ama kavun kadardan armuta indi anca:S

benim armut ölçüsüne bile inmedi henüz,kavun gibi duruyo.İnermi acaba merak ediyorum.Dahada 10 kilo fazlam var nasıl gitcek onlar:18:

canım çok geçmiş olsun,inşallah serumluk bişey yoktur.Senin çook sakin olman gerek bu dönemde,evet bazen dayanılmaz oluyo herşey ama sen sakin olmazsan bebeğinde olmaz,onlar herşeyi hissediyo.
Meme verme çalışmalarınada ara vermeden devam et bence,pes etme ben 11 gün sonra başardım,gerçi hala emmeden önce 10 dk ağlıyo ama sonra emiyo.Kaşık uçlu biberonlardan kullan gerekirse,ve günde en az 6-7 kez vermeye çalış memeni.Gerekirse orda uyusun ama kokusuna alışması lazım en başta. Valla alamıcak olsa benimkini alamazdı kızım,hiç ucu yoku düşün.Ama ben sağarken o emmeye çalışırken çıktı ucu az az.Sabır gerekiyo canım ya. 1 ay uğraşan varmış düşün. Pes etme derim ben,inşallah başarırsınız

ay bu gazın allah belasını versın

amiiinn

kızıma bakıyorum bakıyorum, doyamıyorum... gazı, kakası, kusması.. her halını çaok sevıyorum.. hele memeyı almak için başıyla arayışı yok mu.. bayılıyorum ona...

hehehe evet o başını ordan oraya sağa sola savurup meme aramasına aşığım ben

elmalı kek yapıyorum ben de şşmdi meyve ihtiyacımı biraz da kekle karşılayım pişiyo işte elma çiğ değil gaz yapmaz herhalde

Allahım ya bugün kek günümü topiğin,herkesin dilinde elinde kek,canım çekti.Pardon sütüm çekti

süt gaz yapar mı.yada gaz yapan var mı ?

evet yapıyo,benim doktorumda içme dedi

seni anlıyorum cnm, kim istemez ki bebeğini emzirmeyi, bide öle çığlık çığlığa ağlayınca da insanın eli ayağına dolanıyo ve sinirleniyo tabi... ben sinirlenince hemen babasına veriom ya da bırakıp başka odaya gidiom bi şi ler yapıom...

benim dikişlerin altında ve üstünde hafif bi hissizlik var o kadar onun haricinde ağrım sızım yok cnm...

gaz korkusuna gunlerdır hosaf ve çorba içmekten bır hal oldum ya...

şöyle bol ekişilı salata, acı turşu, ve meyve yemek istiyorum.. zeytını bıle sabah korka korka yedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…