2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım avrupa yakasındayım ne iyi olur valla bunun bir çaresi olmalı çok üzülüyorum emmeyince

o sölediğim yerde avrupa yakasında, ben sana özelden mesaj atarım telefonu ve bize gelen hemşirenin adını, o hemşireyi çağırmanı tavsiye ederim, bize ne sölediyse aynen öle oldu, çok memnun kaldık biz, gittiği herkes çok memnunmuş ondan...

1-2 gün bile gelse acayip işine yarar ve bi şi olduğu zaman telefon açıp danışabileceğin biri olur...

aman hastada olcaklar tabı kı yanı bagısıklıkları guclencek anası benım hasta da etsem ben bakacam benımkı de cok konusuo da kım takar :))

prop bende senin gibiyim 2oğlumuda ben baktım sadece hastnede bakanım oldu o kadar eşim altını bile almaz seninki gene almışş şükret ama ben memnunum herşeyiyle benim bakmam kadar güzel bişi yok

nalancım bana mı didin ee hava karanlık yenı gıttık geldık, flash da acmıorum oyle cıkıo mecburen..

lan sezen calıscak tabı napalım ben evde calısıom o dısarda eyvallah da bu kdr gec gelmek zorunda degıl sonucta çalışan degıl patron, erken gelmeyınce ne boka yaradı patronlugu

prop bende senin gibiyim 2oğlumuda ben baktım sadece hastnede bakanım oldu o kadar eşim altını bile almaz seninki gene almışş şükret ama ben memnunum herşeyiyle benim bakmam kadar güzel bişi yok

ay anlattım mı bılmıorum cnm ama benım hastanede de bakanım olmadı :) kocam ve annem kaldılar refakatcı, daha ılk gece kocam yattı uyudu refakatcı yatagında 2 saat yatayım kendıme geleyım uyanırım dedı, annem de sandalyede uyudu once snr da belım agrıdı ben bı yatak bulayım telefonum yanımda ara gelırım dedı, o da gıtmıs bos bı odaya uyumus, 2 saat sonra demır uyandı aglaaya basladı, aşkım aşkım dıye kocama seslenıorum ses yok fosur fosur uyuyo, anneme telefon ettım hemen bebek aglıo gel ver de emzıreyım dıye 5 kere aradım açan yok, o halımle 10 dkda tutuna tutuna kalktım yerımden bebegımı aldım emzırdım gerı koydum, annem sabah geldı odaya aa uyumusum dıye, kocamı da annem uyandırdı o derece yanı

aman hastada olcaklar tabı kı yanı bagısıklıkları guclencek anası benım hasta da etsem ben bakacam benımkı de cok konusuo da kım takar :))

bizim ev 22-23 derece atleti ve giysisi var,üzerine birde 2 tane ince pazen örtüyle sarıyo annem,ben açıyom o sarıyo.Hasta olur üşütür diyo,en sonunda hasta oldu,hangimiz hata yaptık bilemedim

evet bebeğim sana dedim, çok tatlı bi foto, çok hoşuma gitti...

krdln25 canım sen bebeğine rezene veriyodun dimi? ne kadar veriyosun bi seferde? bende aldım rezene çayı ve 20 ml kadar verdim,çokmu azmı bilemedim

sezeeeeeennnnn allah aşkına prop un yaşadıkları benim yaşadıklarımın aynısı değil mi, anlatmıştım ya sana...

bende de öle oldu propcum, k.valdem bi yattı yatış o yatış, 2 gün uyudu kadın, sadece yemek geldiğinde kalktı sonra yine uyudu, hey allahım sanki tatile geldi, bende ilk gece sesleniom sesleniom duymuyo beni, yatağı dikleştirip inleye inleye kalktım emzirdim kuzumu, bi de sabah kalktı neden seslenmedin diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…