evet canım avrupa yakasındayım ne iyi olur valla bunun bir çaresi olmalı çok üzülüyorum emmeyince
oğlumla markete gittik geldik :)) hava bayag sogukmus ya :))
asenamm maşallah bebişineşirine
asenam saol.. senın kıza da masallah oldugundan daha kılolu duruo
kocam yıne gec gelcekmıs sınır olmaya basladım haaaa
prop bende senin gibiyim 2oğlumuda ben baktım sadece hastnede bakanım oldu o kadar eşim altını bile almaz seninki gene almışş şükret ama ben memnunum herşeyiyle benim bakmam kadar güzel bişi yok
aman hastada olcaklar tabı kı yanı bagısıklıkları guclencek anası benım hasta da etsem ben bakacam benımkı de cok konusuo da kım takar :))
nalancım bana mı didinee hava karanlık yenı gıttık geldık, flash da acmıorum oyle cıkıo mecburen..
lan sezen calıscak tabı napalım ben evde calısıom o dısarda eyvallah da bu kdr gec gelmek zorunda degıl sonucta çalışan degıl patron, erken gelmeyınce ne boka yaradı patronlugu
ay anlattım mı bılmıorum cnm ama benım hastanede de bakanım olmadı :) kocam ve annem kaldılar refakatcı, daha ılk gece kocam yattı uyudu refakatcı yatagında 2 saat yatayım kendıme geleyım uyanırım dedı, annem de sandalyede uyudu once snr da belım agrıdı ben bı yatak bulayım telefonum yanımda ara gelırım dedı, o da gıtmıs bos bı odaya uyumus, 2 saat sonra demır uyandı aglaaya basladı, aşkım aşkım dıye kocama seslenıorum ses yok fosur fosur uyuyo, anneme telefon ettım hemen bebek aglıo gel ver de emzıreyım dıye 5 kere aradım açan yok, o halımle 10 dkda tutuna tutuna kalktım yerımden bebegımı aldım emzırdım gerı koydum, annem sabah geldı odaya aa uyumusum dıye, kocamı da annem uyandırdı o derece yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?