bizim ev 22-23 derece atleti ve giysisi var,üzerine birde 2 tane ince pazen örtüyle sarıyo annem,ben açıyom o sarıyo.Hasta olur üşütür diyo,en sonunda hasta oldu,hangimiz hata yaptık bilemedim
kayra kucağımda yazamadım evet cnmmm ben bu hikayeyi kısa zaman önce nalandanda duydumm hatta anlatırken çok güldüm kaynanasına seninkinide okurken güldüm prop hele sabah neden kaldırmadın diyişleri varya koptummsezeeeeeennnnn allah aşkına prop un yaşadıkları benim yaşadıklarımın aynısı değil mi, anlatmıştım ya sana...
bende de öle oldu propcum, k.valdem bi yattı yatış o yatış, 2 gün uyudu kadın, sadece yemek geldiğinde kalktı sonra yine uyudu, hey allahım sanki tatile geldi, bende ilk gece sesleniom sesleniom duymuyo beni, yatağı dikleştirip inleye inleye kalktım emzirdim kuzumu, bi de sabah kalktı neden seslenmedin diyo...
sezeeeeeennnnn allah aşkına prop un yaşadıkları benim yaşadıklarımın aynısı değil mi, anlatmıştım ya sana...
bende de öle oldu propcum, k.valdem bi yattı yatış o yatış, 2 gün uyudu kadın, sadece yemek geldiğinde kalktı sonra yine uyudu, hey allahım sanki tatile geldi, bende ilk gece sesleniom sesleniom duymuyo beni, yatağı dikleştirip inleye inleye kalktım emzirdim kuzumu, bi de sabah kalktı neden seslenmedin diyo...
kayra kucağımda yazamadım evet cnmmm ben bu hikayeyi kısa zaman önce nalandanda duydumm hatta anlatırken çok güldüm kaynanasına seninkinide okurken güldüm prop hele sabah neden kaldırmadın diyişleri varya koptumm
senınkı kaynana barı benım kendı annem :)) ne zor oldu o yataktan kalkmak sen de bılırsın
bu kadar benzerlik olur dimi, hey allahım...
Bende bi nevi annem yüzünden o duruma düşmüş sayılırım cnm....
Anam dikişlerim patlıyo sandım o gece, yatması ayrı bi eziyetti kalkması ayrı, yatak hep dik pozisyondaydı zaten, o gece feci bi kanama geçirdim ben ve elimdeki serum iğnesini yamultmuşum o da kanadı her taraf kan revan içinde kaldı, çok feciydi...
oyyyyyy özgülcümm maşallah keçine çok dadluuuu
ayrıca kız koltuktan düşmesin aman amannn
ooooooo topik ne kadar kalabalık! kimse tv izlemiyor herhalde.
doom gunun kutlu olsun cağnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?