2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim ev 22-23 derece atleti ve giysisi var,üzerine birde 2 tane ince pazen örtüyle sarıyo annem,ben açıyom o sarıyo.Hasta olur üşütür diyo,en sonunda hasta oldu,hangimiz hata yaptık bilemedim

ya hasta olcagı varmıs cnm.. ben body ve tulum gıydırıorum ve uyumadıgı surece ustune bısı ortmuorum. uyuyunca da penye battanıye bı tane.. ev 24-25 derece..

kayra kucağımda yazamadım evet cnmmm ben bu hikayeyi kısa zaman önce nalandanda duydumm hatta anlatırken çok güldüm kaynanasına seninkinide okurken güldüm prop hele sabah neden kaldırmadın diyişleri varya koptumm

senınkı kaynana barı benım kendı annem :)) ne zor oldu o yataktan kalkmak sen de bılırsın

bu kadar benzerlik olur dimi, hey allahım...

senınkı kaynana barı benım kendı annem :)) ne zor oldu o yataktan kalkmak sen de bılırsın

Bende bi nevi annem yüzünden o duruma düşmüş sayılırım cnm....

Anam dikişlerim patlıyo sandım o gece, yatması ayrı bi eziyetti kalkması ayrı, yatak hep dik pozisyondaydı zaten, o gece feci bi kanama geçirdim ben ve elimdeki serum iğnesini yamultmuşum o da kanadı her taraf kan revan içinde kaldı, çok feciydi...

ay kıyamam sana canım benım neyse gectı gıttı o acılar cok sukur

selam kızlar nasilisnz
biraz boş vaktim var azıcık girdim
eylül öyle bir geçer zmanki yi izliyor bende daldim buraya

bu da benim huysuz keçimmm

Eklentiler

• $DSCF0424.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSCF0494.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSCF0526.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCF0552.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSCF0395.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCF0480.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSCF0384.webp
    34 KB · Görüntüleme: 20
oyyyyyy özgülcümm maşallah keçine çok dadluuuu
ayrıca kız koltuktan düşmesin aman amannn

Son düzenleme:
oyyyyyy özgülcümm maşallah keçine çok dadluuuu
ayrıca kız koltuktan düşmesin aman amannn

saol canımcım :)ya bikaç resim uploaad ettim içinden seçiyim dedim gene hepsini yükledi:S oğluşumun albümü gibi oldu:S
teyzesi keçim huysuz olunca mecbur otokoltuğunun yanına sandalye koydum ama tabi resimde çıkmamış

özgül maşallah prense baya büyümüş ama ya,saçlar falan uzamış,daha yakışıklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…