2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy özgül çok tatlı çok
yaaa bu bebe de saçlııııııı bı benım oglum kellll yaaaaaaaaaaaaa

hehe saol canımcım,normalde ben doğduğumda kelmişim ama babamızdan dolayı galiba bu kıllı çıktı içerdenomzunda bile kılı vardı :s

øzgulcum masaallah cnm Muhammede cok tatli yaa yazin konyaya geldigimde Yusufla tanistiririz cnm istersen tabii burda biz tanistik seneyede sipalarimiz tanisir.

prop len benim oglanda kel saci cok seyrek

øzgulcum masaallah cnm Muhammede cok tatli yaa yazin konyaya geldigimde Yusufla tanistiririz cnm istersen tabii burda biz tanistik seneyede sipalarimiz tanisir.

prop len benim oglanda kel saci cok seyrek
çok güzel olur canım ya neden olmasın:) benim oğlana kardeş olur ne güsel:)

çok güzel olur canım ya neden olmasın:) benim oğlana kardeş olur ne güsel:)

insallah cnm cok guzel olur valla yaa 1 ayd urcaz biz artik ne kadar kaynasirlarsa

bende konyalıyım:))))))))))))))

hadi ya:)nnerseinden?şimdi nerdesin? doğumunu nerde yaptın? sende katıl hazal sen ben buluşalım:)

kiz asenam yeni ogreniom konyali oldugunu neresindensin sen konyaya gidiyonmu arada øzgulun dedigi gibi bulusuruk ne guzel olur

begumcukde var oda konyali onuda unutmiyim guzel bir bulusma olur seneye temmuzda bir yere kaybolmayin bulusuruz insaallah

yarin kontrolumuz var oglumla 39. gun oluo kontrol edecekler ikimizide oglum kac gr. aldi cok merak edorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…