2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazal bı kendın cık tartıya bı de oglunla cık gor bak kac kıloymus cıplak olsun ama. ben bugun oule yaptım 5200 gr olmuş yavrum

evde tarti yok prop iki hafta onceki kontrolumuzde ben 64 oglum 4 kilo 100 gr. di bakalim simdi kac olduk yarin sabah ogrencez

Son düzenleme:
bebegımı emzırdım.. uyudu.. geldım bende.. ben ist avrupa yakasında oturuyorum.. konya ya gidiyoruz her sene.. ben yunak lıyım...

çüş hazal yaa normal dogurmanın fazıletlerı işte maşallah

hahahah prop kesin dahada gitmistir malum yemek yemeye firsat yok. armut gobegim cikti len o nasil gidecek bilmiom netten arastircam nasil gider bunlar die plates topu ile egzersiz yapinca geciomu onu bi denicem

vay vaY HAZAL SÜpersin ya ben bu kadar zaman oldu daha 12 kilo verdim ve hala 3kilo fazlam var,doğumda sadece 4 kilo gitti:s

ne mekiği yaw ben daha sıpam karnıma değince çığlık atıyom acıdan:s

o gobek ıcın mekık cekmek gerekıo sen cekebılırsın ama bız cekemıoruz da henuz o gobek daha durur yanı

aman gitsinde mekikde cekerim sinavda cekerim yani sorun deil siz biraz bekleyin cagnim ben incecik olurum siz sonra baslarsiniz egzersize

asenam sen nasıl doğum yaptın sezomu? kaç kilo aldınkş sezoysa biraz beklicen tatlım hemen gitmio kilolar:s

vay vaY HAZAL SÜpersin ya ben bu kadar zaman oldu daha 12 kilo verdim ve hala 3kilo fazlam var,doğumda sadece 4 kilo gitti:s

ama daha 11 kilo fazlam var eski kiloma donmek icin kocam verme kilo yakisiyor diyo sana ama ben bi acayipim ya ilk defa 53 ten yukari kilom bir 5 kilo daha gitse normal olur sanki

hazal koyunde denım.. içinden degil..

anladim cnm annemde koyunden icinden deil belki ayni koylusunuzdur

ne mekiği yaw ben daha sıpam karnıma değince çığlık atıyom acıdan:s

siz bekleyin cnmsonra incelirsiniz sagliginiz onemli once

kızımı emzırırken bır anda gogus ucumu isırdı.. ben anıden çıglık attım.. kızım çok korktu.. aglamaya başladı.. ay çok uzuldum.. bende aglamaya başladım kızımla beraber... (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…