2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgül senın nıye bu kdr cok acın var ya :S ben amelıyatlı oldugumu bıle unutuyorum yanı, normal dogum sancısı da cektın ya yuzdne boyle oldu senınkı heralde

bugun dus alirken hafif bir kan parcasi geldi regl oldum sandim ama dusatan sonra hala bi kanama yok yarin dr.uma bir soruyum regl olmus olabilirmiyim acaba :44:

özgül senın nıye bu kdr cok acın var ya :S ben amelıyatlı oldugumu bıle unutuyorum yanı, normal dogum sancısı da cektın ya yuzdne boyle oldu senınkı heralde
ya hayatım hem rahmim 10 cm açıldı ve zorlandı hem defalarca ıkındım hem bebek kanalda idi son anda gelip gelip geri kaçtı yani vajen rahim herpsi perme perişan oldu((((üstüne de karnımdaki kesik cabası oldu(((

benim de yeniden kanamam oluo ama ara ara galiba adet görcem:S
aq bu kusmaların üşütmelerin oğlum son yarım saatte yaklaşık 1,5 su bardağı kusmuştur hiö abartmıyorumve son kustuuğunda fışkırttı pantolonu benim eşofmanın üstündeki blüzü hepsi ıslandı

bu aq bildigim kufurse bide benden a.q yanii oglum sabahtan ebri kucagimda kivranior yaaa bi cikmadi lanet olasi gazzzz

evın içi 25 derece ama ben üşüyorum.. ben mı hastayım acaba... bebekte üşüyormu diye duşunuyorum ya....

maşşallah kuzucuklarınıza
pirop laa nasıl cesaret ettin saçını kestirmeye bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum

çok kiskandım buda benim kuzum

bebeğini emzirenleri öyle kıskanıyorum ki bundan sonrada emmez heralde oda içimde uhde kalacak aldığı biberonu yalancı emziği çok kıskanıyorum öyle yaşlı gözlerle biberonu emişini izliyorum

bende aynı dertten muzdaribim canım ya...inan her gece dua eder hale geldim meleğim emsin beni artık diye ama nafile(( emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa çekiyorum memeden susuyo hele biberonu alınca iştahlıca içmesi yokmu valla deli oluyorum yaaa ne yapcam bilemiyorum kızım yarın bir aylık olacak bu saatten sonrada alırmı memeyi hiç bilmiyorum.. anne olduğumu bile anlayamadam babam eşim annemden bir farkım yokmuş gibime geliyor psikolojim alt üst oldu valla...(((Allah yardımcımız olsun..

özgülece maaşallah miniğineAllah uzun ömür versin bizlere bağışlasın meleklerimizi...

livece doğum günün kutlu olsun miniğinle beraber nice yaşlara..

ilona maaşallah bebişine kuzucukların resmini görünce benimki iyice minik gelmeye başladı gözüme...annesi kocaman iriyarı meleğim küccücük yaw...

iloş maşallah ne kadar değişmis :S ay ne cabuk buyuyuolar ya maşallah maşallah
valla gıttım kes usta dedım kestı gıttı :) yaza kadar uzar nasolsa sımdı rahat edıyım ılk zamanlar zor oluo hep topluoduk mıgrenım azıodu artık

benimde yapasım var öle bi delilik
kezban gibi oldum iyice hep toplu hep toplu dediğin gibi çok baş ağrısı yapıyo bende de

he iloşum aynen oyle yanı tam kezbandım sureklı toplu saclar ucları zaten cok yıpranmıstı artık ucundan mutlaka aldırmam gerekıodu bas agrısı cabası sureklı coz topla coz topla darlanmıstım artık rahat ettım

alıntı yapamadım gripin ben milupa kullanıyorum üzerindeki numarayı aradım 25 ml=1 çay kaşığı günde 100 mle kadar verebilirsiniz dediler ama ben 30 ml e 1 çay kaşığı koyup veriyorum günde 1 kez veriyordum ama bu gün 2 kez verdim ancak ondan sonra çıkardı gazını çok fazla vermiyorum fazla uyumasın beslenmesini etkilemesin diye

bu gece kimseler yok ya ben ayrı odada yatıyor diye eşime gıcık oluyorum galiba niye bu kadar gerginim diye düşündümde bu sonuç çıktı kesin ona kızıyorum tamam anlıyorum çalışıyor yoruluyor ışıkta uyuyamıyor ben gece sürekli çocuk uyusada onu kontrol ediyorum ama fedakarlık yapabilirdi şimdide oturma odasında çekyatı açmış tv bakıyor tavırlı davrandım ama akşamdan beri bakalım ne olacak yine aynı nokta kırkı çıksın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…