2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi nobetler arkadaslar

oglum hala ikiniyo bir poh cikmio maalesef ne gazmis yaaaa

demir yine sıçtı batırdı ortalığı :S çocuk bir sıçıyor pir sıçıyor bi de hep bu saatte batırıo ortalıgı kı uykulu uykulu temızlık yapayım

bugun 40 ımız cıktıgı ıcın kendı yatagında yatırmaya basladım güyya bayag zorlanıorum :S yatır kaldır belım koptu, yanımda yatırırken cok daha kolaydı ama en azından 5 gun zorlansam da denemelıyım bunu..

hemde ne yorgun biju kafam yere duuyor yaa 3 at cabuk gecsin oglum kakasini yapsin yaa bende karsisinda aci cekiorum valla bugun dr. kontrolümuz var insaaallah etkili bisi verir yaaa valla ikini ikina cocuk bi yreini yirtcak

hemde ne yorgun biju kafam yere dusuyor yaa 3 ay cabuk gecsin oglum kakasini yapsin yaa bende karsisinda aci cekiorum valla bugun dr. kontrolümuz var insaaallah etkili bisi verir yaaa valla ikini ikina cocuk bi yerini yirtcak

ben doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum. çocuk en rahat ora yatıyor. bi güzel yayılıyor falan.. ordan başka yerde de çok uyumuyor. öğreniyolar heralde

günaydın sağ mememin ucu çok acıyo ya

hazal ve bıjo gunaydın kızlar, nasıl gecıo gecenız, bız 3.30dan berı ayaktayız:)
nolsun huysuzuz bugün.. aynen 3,30 :)

hazal ve bıjo gunaydın kızlar, nasıl gecıo gecenız, bız 3.30dan berı ayaktayız:)

pek aydin deil cnm maalesef oglum dunden beri kakasini yapamio bizde 1 den beri ayaktayiz valla bu ne yaaa

dun eltim aradi bebegi sordu dedim kakasini yapamiyor oda dediki sen gazli biseyler yemissin ondandir, dedim yok normal yemek bile yiyemiyorumki gazli bisiler yiyim. sonrada sen mama cok veriosun ondandir dedi dedim yok mamada cok vermiorum 24 satte 1 biberon mama veriom oda sutum olmadigi icin sen emzirmezsen sutun girmez dedi. dedim emziriyorum ama sutum olmuyor ha dedi zaten cocuklar 3. aya kadar gaz sancisi ceker dicektim catlak karii madem 3. aya kadar cekio tum bebekler kengi kafanda niye senorya uretiyorsun yok mamadan yok sutten sinirimi bozdu yaaa delimi neee

Son düzenleme:

hahaha manyaga bak once senı yokluo bı acık bulamayınca donuyo 180derece

oglum benim yatagimda yatio maalesef yatagina koyunca hemen kalkyor yatagi benim odamda zeten insallah yataginda yatmasina alistirabilirim yoksa bole cok zor oluoo offf offff

ayy evet yaa her zaan bole kaynanamda ayni sekilde mamyi cok civik yapiom die cocuk kabiz oluyormus benim bildigim kati olursa kabiz olur..

ayy vala iyiki yanimda kimse yok yaa tek basima bakiyorum ogluma bunlar olsa valla ya ben deliririm ya onlari delirtirim sapsallar

bir tek annem olsaydi yanimda ona sesim cikmazdi

ayy evet yaa her zaman bole kaynanamda ayni sekilde mamyi cok civik yapiom die cocuk kabiz oluyormus benim bildigim kati olursa kabiz olur..

ayy vala iyiki yanimda kimse yok yaa tek basima bakiyorum ogluma bunlar olsa valla ya ben deliririm ya onlari delirtirim sapsallar

bir tek annem olsaydi yanimda ona sesim cikmazdi

yok len annemi bulmusum bide sesmi edecem ahh ahhh keske oda gelebilse cocuga baksa bende bi yatsam ohh hayali bile guzel valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…