ben doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum. çocuk en rahat ora yatıyor. bi güzel yayılıyor falan.. ordan başka yerde de çok uyumuyor. öğreniyolar heraldebugun 40 ımız cıktıgı ıcın kendı yatagında yatırmaya basladım güyya bayag zorlanıorum :S yatır kaldır belım koptu, yanımda yatırırken cok daha kolaydı ama en azından 5 gun zorlansam da denemelıyım bunu..
günaydın sağ mememin ucu çok acıyo ya
nolsun huysuzuz bugün.. aynen 3,30 :)hazal ve bıjo gunaydın kızlar, nasıl gecıo gecenız, bız 3.30dan berı ayaktayız:)
hazal ve bıjo gunaydın kızlar, nasıl gecıo gecenız, bız 3.30dan berı ayaktayız:)
pek aydin deil cnm maalesef oglum dunden beri kakasini yapamiobizde 1 den beri ayaktayiz valla bu ne yaaa
dun eltim aradi bebegi sordu dedim kakasini yapamiyor oda dediki sen gazli biseyler yemissin ondandir, dedim yok normal yemek bile yiyemiyorumki gazli bisiler yiyim. sonrada sen mama cok veriosun ondandir dedi dedim yok mamada cok vermiorum 24 satte 1 biberon mama veriom oda sutum olmadigi icin sen emzirmezsen sutun girmez dedi. dedim emziriyorum ama sutum olmuyor ha dedi zaten cocuklar 3. aya kadar gaz sancisi ceker dicektim catlak karii madem 3. aya kadar cekio tum bebekler kengi kafanda niye senorya uretiyorsun yok mamadan yok sutten sinirimi bozdu yaaa delimi neee
hahaha manyaga bak once senı yokluo bı acık bulamayınca donuyo 180derece
hahaha manyaga bak once senı yokluo bı acık bulamayınca donuyo 180derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?