2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemde ne yorgun biju kafam yere duuyor yaa 3 at cabuk gecsin oglum kakasini yapsin yaa bende karsisinda aci cekiorum valla bugun dr. kontrolümuz var insaaallah etkili bisi verir yaaa valla ikini ikina cocuk bi yreini yirtcak
oy kıyamam.. yardım ettin mi peki hiç hani yöntemler var ya.. inşallah yapar en kısa zamanda..

2 gundur yenı bı huyymuz var agzında bısı cıgnıomus gıbı yapıp agız şapırdatıoruz şak şak
o bizde de var 1 haftadır falan. çok komik oluyo di mi :) biz bi de bazen durup dururken emermiş gibi kafa sallıyoruz dudak oynatıyoruz. mis gibi emzik var almıyo boş boş takılıyo

hemde ne yorgun biju kafam yere duuyor yaa 3 at cabuk gecsin oglum kakasini yapsin yaa bende karsisinda aci cekiorum valla bugun dr. kontrolümuz var insaaallah etkili bisi verir yaaa valla ikini ikina cocuk bi yreini yirtcak
oy kıyamam.. yardım ettin mi peki hiç hani yöntemler var ya.. inşallah yapar en kısa zamanda..

2 gundur yenı bı huyymuz var agzında bısı cıgnıomus gıbı yapıp agız şapırdatıoruz şak şak
o bizde de var 1 haftadır falan. çok komik oluyo di mi :) biz bi de bazen durup dururken emermiş gibi kafa sallıyoruz dudak oynatıyoruz. mis gibi emzik var almıyo boş boş takılıyo

hep az acıyordu geçen hafta çok arttı merhem sürüyorum biraz iyi oluyor ama tam geçmedi.. bir de emmeyi bıraktıktan sonra sağ göğsüm acıyor süt tekrar gelirken sanırım, ama sol göğsümde böyle bir şey olmuyor. pof. doktora gideyim diyorum hangi doktor ilgileniyor haberi olan var mı? mastit falan olmayayım Allah korusun

aman diyim canım çok dikkat et bak bana olanları biliyosun.. ateşini sürekli kontrol et. bepanten merhem sür her emzirmeden sonra.. cildiyeye gidebilirsin veya genel cerraha canım.. çok geçmiş olsun.

hazalcım, bizde de aynı sorun var .annem dediki azcık bir sabunu zeytinyagına batırıp kıçına koyalım. baaaşta ollmazz saçmalama senin bildiğin yöntemlerle benım çocugum büyüyemez dedim. sen bilirsin kızım dedi. biraz sert çıktım sanırım. aradan 3-4 saat geçti çocuk kakayı yapamıyor kızarıyor bozarıyor, canı acıyor besbelli ağlıyor. tamam dedim azcık sabunlu zeytinyagı yap bakalım işe yarayacak mı dedim. kadın bir parça soktu aradan 1 dakıka geçmedi yavruum zooorrrt diye bir çıkardıı. şunu anladım eskiler boşa konuşmuyoor,bildikleri apaçık aşikar :)

günaydin hanimlar cok uykum var kizimi okula yolladim oglani yeni uyuttum bende biraz yatayim bari insallah oglum hemen uyanmaz

Ben geçen hafta çok çektim sol göğsümden süt olduğu halde gelmedi pompayla çekmekten ucu su topladı genel cerraha gittim bepanten krem ve antibiyotik verdi ..
sol göğsünden süt geliyormu kontrol ettin mi

evet cnm ilonanin takdigini uyguluyorum kulak cubugunu zeytin yagina batirip kurcaliom oglumun poposunu ise yario ama bu seferde hep ole cikarip alisir die endiseleniyorum. oglumun karsisinda ben yoruldum yaa

canim eskiden herkes doktorami gidiodu sanki evde dogal yontemlerle cozum buluyordu. ben oglumun doktoruna dedim cok agliyor bi ilac ver kadin israrla vermedi enson b vitamini verdi oda bi boka yaramiyor bazen eskilerin sozlerine kulak asmak gerekiyor sonucta tecrubeliler .

herkese gunaydin bu arada cok yorgunum yaa saat gelede doktora gidip gelsek. -14 derece soguk hava valla insallah oglum soguk almaz

anam ne soğukmuş kız :S bizim burda cumartesi kar yağışlı -2 diyor gerçi o da -8 lere kadar düşer de, ben de tırstım evden çıkma planım olmamasına rağmen.. aman dikkat et.

günaydın kızlar bizde dün kaka problemi yasadık bütün gün yapamadı biraz önce altını actım biraz bekliyelim dedim. ayaklarını kendisine ittim elime krema tarzında sıctı midem kalktı valla kokudan ne yiyor ki bu cocuk böyle kokuyor diye düşünürken mamanın iğrenç kokusu geldi aklıma şimdi rahatladı uyuyor hava bugün cok güzel uyanınca gezdireyim diyorum böyle havaları zor buluruz artık

anam ne soğukmuş kız :S bizim burda cumartesi kar yağışlı -2 diyor gerçi o da -8 lere kadar düşer de, ben de tırstım evden çıkma planım olmamasına rağmen.. aman dikkat et.

burasi hep bole cnm kara kisi her sene yasiyoruz biz aliskinizda oglum insaallah usutmez araba ile gitcez ama nede olsa soguk iste bu havalar yuzunden hic cikamiyoz disari bende bunaliyorum evde 24 saat yusufla ilgileniorum vala bi disari cikip hava alamiyoz

Ben geçen hafta çok çektim sol göğsümden süt olduğu halde gelmedi pompayla çekmekten ucu su topladı genel cerraha gittim bepanten krem ve antibiyotik verdi ..
sol göğsünden süt geliyormu kontrol ettin mi
geliyor canım sıkınca fışkırıyor bile verdiği antibiyotiği bana özel mesajla atsana fınfıkcım ya.

prop uyudu herhalde uğramıyor. ben de yatsam mı yoksa yemek mi yapsam of ofof.

selam kızlar
sezaryenla doğum yapan arkadaşlara soruyorum karmınız gittimi?
benim 1 ay oldu, sadece 4 kilo fazlam kaldı ama hala 5 aylık hamile gibiyim.hiçbir kıyafetime sığamıyorum. korse mi kullanayım napayım

maşşallah kuzucuklarınıza
pirop laa nasıl cesaret ettin saçını kestirmeye bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum

çok kiskandım buda benim kuzum

ya çok şeker bu ya benşm oğlan gibi ama kumarlay yicen bunu yamaşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…