oy kıyamam.. yardım ettin mi peki hiç hani yöntemler var ya.. inşallah yapar en kısa zamanda..hemde ne yorgun biju kafam yere duuyor yaa 3 at cabuk gecsin oglum kakasini yapsin yaa bende karsisinda aci cekiorum valla bugun dr. kontrolümuz var insaaallah etkili bisi verir yaaa valla ikini ikina cocuk bi yreini yirtcak
o bizde de var 1 haftadır falan. çok komik oluyo di mi :) biz bi de bazen durup dururken emermiş gibi kafa sallıyoruz dudak oynatıyoruz. mis gibi emzik var almıyo boş boş takılıyo2 gundur yenı bı huyymuz var agzında bısı cıgnıomus gıbı yapıp agız şapırdatıoruz şak şak
oy kıyamam.. yardım ettin mi peki hiç hani yöntemler var ya.. inşallah yapar en kısa zamanda..hemde ne yorgun biju kafam yere duuyor yaa 3 at cabuk gecsin oglum kakasini yapsin yaa bende karsisinda aci cekiorum valla bugun dr. kontrolümuz var insaaallah etkili bisi verir yaaa valla ikini ikina cocuk bi yreini yirtcak
o bizde de var 1 haftadır falan. çok komik oluyo di mi :) biz bi de bazen durup dururken emermiş gibi kafa sallıyoruz dudak oynatıyoruz. mis gibi emzik var almıyo boş boş takılıyo2 gundur yenı bı huyymuz var agzında bısı cıgnıomus gıbı yapıp agız şapırdatıoruz şak şak
aman diyim canım çok dikkat et bak bana olanları biliyosun.. ateşini sürekli kontrol et. bepanten merhem sür her emzirmeden sonra.. cildiyeye gidebilirsin veya genel cerraha canım.. çok geçmiş olsun.hep az acıyordu geçen hafta çok arttı merhem sürüyorum biraz iyi oluyor ama tam geçmedi.. bir de emmeyi bıraktıktan sonra sağ göğsüm acıyor süt tekrar gelirken sanırım, ama sol göğsümde böyle bir şey olmuyor. pof. doktora gideyim diyorum hangi doktor ilgileniyor haberi olan var mı? mastit falan olmayayım Allah korusun
pek aydin deil cnm maalesef oglum dunden beri kakasini yapamiobizde 1 den beri ayaktayiz valla bu ne yaaa
dun eltim aradi bebegi sordu dedim kakasini yapamiyor oda dediki sen gazli biseyler yemissin ondandir, dedim yok normal yemek bile yiyemiyorumki gazli bisiler yiyim. sonrada sen mama cok veriosun ondandir dedi dedim yok mamada cok vermiorum 24 satte 1 biberon mama veriom oda sutum olmadigi icin sen emzirmezsen sutun girmez dedi. dedim emziriyorum ama sutum olmuyor ha dedi zaten cocuklar 3. aya kadar gaz sancisi ceker dicektim catlak karii madem 3. aya kadar cekio tum bebekler kengi kafanda niye senorya uretiyorsun yok mamadan yok sutten sinirimi bozdu yaaa delimi neee
hep az acıyordu geçen hafta çok arttı merhem sürüyorum biraz iyi oluyor ama tam geçmedi.. bir de emmeyi bıraktıktan sonra sağ göğsüm acıyor süt tekrar gelirken sanırım, ama sol göğsümde böyle bir şey olmuyor. pof. doktora gideyim diyorum hangi doktor ilgileniyor haberi olan var mı? mastit falan olmayayım Allah korusun
oy kıyamam.. yardım ettin mi peki hiç hani yöntemler var ya.. inşallah yapar en kısa zamanda..
o bizde de var 1 haftadır falan. çok komik oluyo di mi :) biz bi de bazen durup dururken emermiş gibi kafa sallıyoruz dudak oynatıyoruz. mis gibi emzik var almıyo boş boş takılıyo
hazalcım, bizde de aynı sorun var .annem dediki azcık bir sabunu zeytinyagına batırıp kıçına koyalım. baaaşta ollmazz saçmalama senin bildiğin yöntemlerle benım çocugum büyüyemez dedim. sen bilirsin kızım dedi. biraz sert çıktım sanırım. aradan 3-4 saat geçti çocuk kakayı yapamıyor kızarıyor bozarıyor, canı acıyor besbelli ağlıyor. tamam dedim azcık sabunlu zeytinyagı yap bakalım işe yarayacak mı dedim. kadın bir parça soktu aradan 1 dakıka geçmedi yavruum zooorrrt diye bir çıkardıı. şunu anladım eskiler boşa konuşmuyoor,bildikleri apaçık aşikar :)
anam ne soğukmuş kız :S bizim burda cumartesi kar yağışlı -2 diyor gerçi o da -8 lere kadar düşer de, ben de tırstım evden çıkma planım olmamasına rağmen.. aman dikkat et.
geliyor canım sıkınca fışkırıyor bile verdiği antibiyotiği bana özel mesajla atsana fınfıkcım ya.Ben geçen hafta çok çektim sol göğsümden süt olduğu halde gelmedi pompayla çekmekten ucu su topladı genel cerraha gittim bepanten krem ve antibiyotik verdi ..
sol göğsünden süt geliyormu kontrol ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?