2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgülece maaşallah miniğineAllah uzun ömür versin bizlere bağışlasın meleklerimizi...

amin tatalım benim,inşallh bebişinin emme sorunu geçer,ama bebişler yavaş yavaş alışabilir annenin memesini emmeye,sen en azından göğsünde taşı hep ne bi,leyim göğsünün kokusunu da aldıkça emer inş

slm bayanlar ben aralık annesi olcam 2 gün kaldı doğumuma sanırım hepiniz doğum yaptınız birşeyi merak ettim doğumda kaç kilo gitti ben 15 kilo almış durumdayım

selam kızlar ...oğlumu ağlatıyorum 2 gündür kucağıma almadım yine ağlaya ağlaya uyudu içim gidiyor ama inş. unutur kucağı biraz..bu arada göğüslerim mahvolmuş durumda o kadar krem kullanıyorum ama çatladı yine emdirirken yaş geliyor gözümden çok canım acıyor

slm bayanlar ben aralık annesi olcam 2 gün kaldı doğumuma sanırım hepiniz doğum yaptınız birşeyi merak ettim doğumda kaç kilo gitti ben 15 kilo almış durumdayım

SLM CANIM BEN SEZO OLDUM BENDE 15 kilo almıştım doğumda sadece 4 kilo gitti:S

Benden 7 kilo gitti. ayrıca aldığın 15 kilo da fazla değil emin ol hepsini vericeksin

slm
ya şu doğru emzirme tekniğini bilip de uygulayamamak deli ediyor beniiiiiiiiii
bizim gazımızın tek sebebi hava yutması emerken
bıktım ağzına sokuşturmaya çalışmaktan ((

tünaydın of ne zor bi geceydi saat tam 01:30 dan 06:30 a kadar emdi emdi emdi emdikçe kıvrandı kıvrandıkça emdi gözleri hiç kapanmadı yavrumun sabah deli oldum ayağıma koydum sallıyım diye tam hıçkırık tuttu bu sfer emziricek sütte kalmadıki hıçkırığı geçsin bi kucak bi ayak artık 06:30 da oda sızdı bende sonra 07:30 derken 08:30 da uyandık artık rezene verdim hemen ablama postaladım koştur koştur işlerimi halledip karnımı doyurdum yarım sat sonra geldi benimki emzirip koydum ayağıma sıcak havlu koydum karnına ayaklarına sızdı şimdide uyuyor sıpa ama ben korkumdan yatamıyorum aptal olucam diye başım ağrıyo valla bikaçgün çiğ sebze filan yemiycem bakalım nolcak

prop bende geçen kanattım ciğerim sızladı resmen sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden eşime dedim sen kes ben ellemem bi daha

ya ne kadar süt yapıcak yarıycak sebze meyve bakliyat varsa hepsi gaz yapıyo ya ne yiycemi şaşırdım ben ya geçen saldım çayıra dedim bulgur soğan dayandım mahfoldu kuzum gazdan 2 gün perişan olduk resmen diyette gibiyim of şu ilk 6 ay bi geçse çorbalara pürelere başlasak şu süt muhabbeti bi bitse uykular düzene girse diyorum ablam dur daha diş muhabbeti var bunlar neki diyo

nasıl beceriyonuz nan tırnak keserken kanatmayı
ben makas şeklinde olanla kesiyorum istesende etini kesemessin

bizde doktordan geldil şimdi kuzumu alerji etmişim
bütün fücüduuu kırmızı benek benek
yine herşey yasak bana offf offf

bana koyun peynırı alerjı yapıyordu, galıba kızıma da geçmiş o.. bır kez yedım bebegı de etkıledı...

bana koyun peynırı alerjı yapıyordu, galıba kızıma da geçmiş o.. bır kez yedım bebegı de etkıledı...

annede alerji varsa herhangi bişeye karşı %90 bebeğede geçiyomuş zaten
benim çikolataya domatese çileğe yumurtaya bi sürü şeye alerjim var
ablamın kızınında toza güneşe deterjana alerjisi var tıpkı annesi gibi =)
dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…