hiçbişey kalmaz 15 nedirdii doğumda 5-6 kilo gidiyo zatenumarım veririm 7 kilo iyi gitmiş normal doğum muydu bide ben son ay aldım böyle ondan önce 7 kilo almış durumdaydım
annede alerji varsa herhangi bişeye karşı %90 bebeğede geçiyomuş zaten
benim çikolataya domatese çileğe yumurtaya bi sürü şeye alerjim var
ablamın kızınında toza güneşe deterjana alerjisi var tıpkı annesi gibi =)
dikkat etmek lazım
bende 11kilo verdim 5 kilom kaldi
ne kadar zamanda verdın canım
ay ne için sızlıcak olur böyle kazalar :) tetanoz aşılarını boşuna yaptırmadık hee, kocana bırakma sen kendın yap yneprop bende geçen kanattım ciğerim sızladı resmen sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden eşime dedim sen kes ben ellemem bi daha
valla şekerım o makas seklınde olanı elımde bıle tutamıyorum :S tam uyudu dıye kesmeye basladım elını cat dıye bı cektı tırnak koptu rsmen kanadı orası da halıylenasıl beceriyonuz nan tırnak keserken kanatmayı
ben makas şeklinde olanla kesiyorum istesende etini kesemessin
bizde doktordan geldil şimdi kuzumu alerji etmişim
bütün fücüduuu kırmızı benek benek
yine herşey yasak bana offf offf
:))slmm propun yöntemiyle tarttım kuzumu 5 kilo olmuş gözüküyo 15 gün sonra doktor gene çok kilo almış diye kızıcak bizee
bız işitme testını yaptırdık geldık muayene de olduk hazır para odemısken.
capak gecmedıgı ıcın goz doktoruna gıdıcez cunku bu kdr damlaya gıtmesı gerekırmıs goz kanalları tıkala olabılır dedı doktor
kılosu cok fazla dedı o nedenle 3saattew bır emzır oncesınde ağlasa da emzırme dedı 3 gun aglar snr alısır duzenıne dedı arada her agladıkca emzırıodum ben sut kalmayınca da malum mama verıodum doktor senınkının sımarıklıgı o dedı bu duzene alısırsa daha kuvvetlı emer 20 dkda doyar bıter emzırne ısı sen de rahatlarsın dedı bakcaz artık
asenam benimde öyleydi sütüm ilk günlerde kızım emmeyi beceremezdi sütüm akar ziyan olurdu sağdım bu seferde biberona alıştı sağıp dolapa at ama benim düştüğüm hataya düşme
kızlar mama gaz sancılarını hafifletiyormu conformil almıştım ama açmadım henüz yavrum sürekli kıvranıyor bu ne illet birşeyse çıkarıyor çıkarıyor bitmiyor çaresizlik ne kötü o kıvranırken ben çaresizim
geçmiş olsun canımdoktorlar hep en kötüyü söylüyor inşallah yoktur öyle birşey emzirme demesi kolay susmuyorki çocuklar açken insanın eli ayağına dolaşıyor işitme testini doğumdan sonra yapmışlardı tekrar söylemediler bize sizin ilk mi ikinci kez mi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?