2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmm propun yöntemiyle tarttım kuzumu 5 kilo olmuş gözüküyo 15 gün sonra doktor gene çok kilo almış diye kızıcak bizee

selam
kızlar şu 40 muhabbetine inanmayın oğlumun güzel olan düzeni bozuldu
2 gündür bende perişan oldum resmen
gazdan rahat edemiyor yavrum
birde çabuk doyuyor çabuk acıkıyor
60 ccden 80 cc ye çıkarmayı denedim onu da yemiyor hemen uyuyakalıyor
bakalım inş. eski düzenimize döneriz diye

bende 15 kilo almıştım doğumda 5 kilo gitti sonrasında da 7 kilo gitti şu an 3 kilom kaldı
ama hamilelik öncesi 5 kilom fazlaydı toplamda 8 kilo vermek amacım
çokta takmıyorum çalışmaya başlayınca hepsi gider
iş ev bebek derken eski halime dönerim

evet ben alerjı yapsada yıyorum.. keçı peynırı, kuzu etı vs.. aldırmıyordum.. ama artık dıkkat etmem gerek

ben tartıya çıkmıyorum.. kaldırdım gozumun önunden.. ama dıkkat edıyorum yedıklerıme... zaten yemek yemege üşenırdım.. hala da öyleyım.. bakalım ne kadar surede gidecek kılolarım.. vermem gereken 14 kılo (((

kesın zayıflayacam diye indirimden aldıgım yazlık kıyafetler, mını elbiseler benı beklıyor doplapta...

telefonda bır arkadaşımla konuştum.. evlı ama çocukları yok.. bana dıyor kı, ben çocuk istemıyorum, eşimi kıskanıyorum, benımle ilgiyi bırakıp bebekle ilgilenır diye dıyor .... ne kadar dar düşünce ya... eee ne guzel işte diyorum... kocayı çocuktan kıskanmak

prop bende geçen kanattım ciğerim sızladı resmen sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden eşime dedim sen kes ben ellemem bi daha
ay ne için sızlıcak olur böyle kazalar :) tetanoz aşılarını boşuna yaptırmadık hee, kocana bırakma sen kendın yap yne
valla şekerım o makas seklınde olanı elımde bıle tutamıyorum :S tam uyudu dıye kesmeye basladım elını cat dıye bı cektı tırnak koptu rsmen kanadı orası da halıyle
slmm propun yöntemiyle tarttım kuzumu 5 kilo olmuş gözüküyo 15 gün sonra doktor gene çok kilo almış diye kızıcak bizee
:))

bız işitme testını yaptırdık geldık muayene de olduk hazır para odemısken.
capak gecmedıgı ıcın goz doktoruna gıdıcez cunku bu kdr damlaya gıtmesı gerekırmıs goz kanalları tıkala olabılır dedı doktor
kılosu cok fazla dedı o nedenle 3saattew bır emzır oncesınde ağlasa da emzırme dedı 3 gun aglar snr alısır duzenıne dedı arada her agladıkca emzırıodum ben sut kalmayınca da malum mama verıodum doktor senınkının sımarıklıgı o dedı bu duzene alısırsa daha kuvvetlı emer 20 dkda doyar bıter emzırne ısı sen de rahatlarsın dedı bakcaz artık

asenam benimde öyleydi sütüm ilk günlerde kızım emmeyi beceremezdi sütüm akar ziyan olurdu sağdım bu seferde biberona alıştı sağıp dolapa at ama benim düştüğüm hataya düşme
kızlar mama gaz sancılarını hafifletiyormu conformil almıştım ama açmadım henüz yavrum sürekli kıvranıyor bu ne illet birşeyse çıkarıyor çıkarıyor bitmiyor çaresizlik ne kötü o kıvranırken ben çaresizim

geçmiş olsun canım doktorlar hep en kötüyü söylüyor inşallah yoktur öyle birşey emzirme demesi kolay susmuyorki çocuklar açken insanın eli ayağına dolaşıyor işitme testini doğumdan sonra yapmışlardı tekrar söylemediler bize sizin ilk mi ikinci kez mi yapıldı

bızım doktor 1. gun 1 mama 1 anne sütü, 2. gu n 1 mama 2 anne sutu, 3. gun 1 mama 3 anne sutu yaptırdı, acayıp azaldı gaz, tabı snr arttı ıne ama 3 gun rahat ettı kuzum

yok yok ılk ve tek yanı..
ınanmazsın doktorun pdasını yıktı cıglık cıglıga emzırmeme ızın vermedı doktor 15 dk fkln agladı snr uyudu :S oluomus tabı de soylemesı kolay cıdden

Son düzenleme:
gözleri sulanıyomu ki prop benim 6 aylık yeğenimde göz kanalları tıkalı çıktı ama onda çapak değil sürekli sulanma oluyor müdahele için 1 yaşını beklicekler...bu arada sen ağlatıyomusun senin sıpayı ben 2 gündür ağlayınca almıyorum kucağımaen aızndan gündüz akşam kocam efendi dayanamıyor alıyor hemen kucağa ya öle 5 -10 dakika ağlamakla fıtık falan olunmaz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…