gözleri sulanıyomu ki prop benim 6 aylık yeğenimde göz kanalları tıkalı çıktı ama onda çapak değil sürekli sulanma oluyor müdahele için 1 yaşını beklicekler...bu arada sen ağlatıyomusun senin sıpayı ben 2 gündür ağlayınca almıyorum kucağımaen aızndan gündüz akşam kocam efendi dayanamıyor alıyor hemen kucağa ya öle 5 -10 dakika ağlamakla fıtık falan olunmaz di mi
geçmiş olsun cnmmm gözüde geçer en kısa zamanda banada 3 saatte bir emzir kilo alımı çok demişti ağlarsada rezene yapıyorum biberona onu ver dedi ama ne mümkün kandıramıyorum yaka iğnesi gibi mememde bütün günbız işitme testını yaptırdık geldık muayene de olduk hazır para odemısken.
capak gecmedıgı ıcın goz doktoruna gıdıcez cunku bu kdr damlaya gıtmesı gerekırmıs goz kanalları tıkala olabılır dedı doktor
kılosu cok fazla dedı o nedenle 3saattew bır emzır oncesınde ağlasa da emzırme dedı 3 gun aglar snr alısır duzenıne dedı arada her agladıkca emzırıodum ben sut kalmayınca da malum mama verıodum doktor senınkının sımarıklıgı o dedı bu duzene alısırsa daha kuvvetlı emer 20 dkda doyar bıter emzırne ısı sen de rahatlarsın dedı bakcaz artık
maşallah hazalspiral çok nahoş bir deneyım dıyo annem dogru mu :S
ay sezen allah ıyılıgını versın yaka iğnesiymiş..bu doktor baska bısı de verme çay may dedı, 3 saatte emsın gece hıc kalkmıosa bırak uyusun 3 saatten once kalkıosa baska sekıllerde oyala 3 gunde alısır dedı ama gorcez bakalım
bu kaynanalar ne değişik insanlar yahu.Hepsi doktor hepsi muhalefet
off annem telefon edıo ısrarla kırkını ucurun bebebnın dıyo, babası da kırkı neymıs otur oturdugun yerde dıyo, ay arada kaldım napcamı şşaırdım :S babasını nası ıkna etcem ben bu cocugun
ya annem dıo kı ekım 31 cektı dıye oyle oldu yoksa kırkınız bugun dıyo :) hahahahaha... ay amaaaannn bence de anlamsız ama nazardan koruomuş, nazara ınanıorum sadece. zaten babamız kabul etmıo kı boyle seylerı. mevlut fln da ıstemıo, ımam nıkahı da ıstememıstı zaten :))
ya annem dıo kı ekım 31 cektı dıye oyle oldu yoksa kırkınız bugun dıyo :) hahahahaha... ay amaaaannn bence de anlamsız ama nazardan koruomuş, nazara ınanıorum sadece. zaten babamız kabul etmıo kı boyle seylerı. mevlut fln da ıstemıo, ımam nıkahı da ıstememıstı zaten :))
canım al dışarda bir dolaştır kırkı uçar işte :) aman bıktım valla şu inanışlardan bize yarı kırkındada bir sürü şey yaptırdılar şimdiden mevlüt muhabbetide başladı atlatsakta kurtulsak artık zaten gece ışıkta uyumak zorunda kaldım birde ışık kapatılmazmış üf daha neler neler
off eskiler ne çok şeye inanmışlar biz mevlüt yaptık o kadar ışık kapatmayı daha öncede duymuştum zaten gece uykusuz bide ışıktan uyuyamayalım tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?