şu kucak meselesibana alma kucağına diyorlar yavrum beşiğinde gazını atmak için kıvranıyor nasıl dayanım alıyorum hemen sonra her kafadan bir ses üfffff onun kucağada ihtiyacı var yalnız bırakamam ki çocuğumu içim gidiyor zaten en son eltim dedi kucağa alışırsa çekersin diye dedim o benim çocuğum kucağa alışması gerekiyorsa alışır gel al kucağına demem merak etme tamam abartabilirim ama yatarken kıvranıyor yavrum dayanamıyorum ((
ben cıkarırım markete gıderız de ev gezmesı olması gerekıomuş annem oyle dedı :S un surceklermıs bısı bısı anlatıodu ay amaannnnnnn hem zaten cıktı bugun ıste hastaneye gıttık döndük o sayılmaz mı, annem sakın kırkını ucurcam dıye alıp cevahıre goturme sacmalama o sayılmaz dedı :)) nası bılıo malını...
krdln ben de hep kısık bı ısık ya da gece lambası acık bırakıorum inanıstan degıl de karanlıkta kalmasın kuzum dıye
sezen koy çayın suyunu geliyorum, dun yaptıgım keki de getiririm :))
selam
sabah girdim nete yazamadım bii.benımkı uyandı bastı yaygarayı görende bişey yapıyorum sancak o nasıl ağlamak .
altına yapmış badisi de batmış onu falan değiştirdim ağğlıya ağlıya( hem kakasını yapıyor hem ağğlıyor töbee
bide çıkmıyor lekesi. dün kosla döktüm o da çıkarmadı gerçi kısa programda 30 drecede yıkadım . ne pokluuu bu kızzz
şimdi uyuyor çok şükür bende banyo yaptım etrafı topladım bıraz.
yarın mevlütümüz var dün temizlikler yapıldı ama gene heryeri pok götürüyor
ay sezen allah ıyılıgını versın yaka iğnesiymiş..bu doktor baska bısı de verme çay may dedı, 3 saatte emsın gece hıc kalkmıosa bırak uyusun 3 saatten once kalkıosa baska sekıllerde oyala 3 gunde alısır dedı ama gorcez bakalım
ben kımseyı dınlmedım.. oh valla.. yok yastıgının altına bıcak koy, başucuna kuran-ı kerım koy vs..
ben odada kuran oldumu rahat edıp uyuyamam kı.. bıcak yerıne daha farklı bır şey koyayım olur mu dedım.. kızdılar.. hıç birini yapmadım.. lohusa kadına hep öcu muamelesı yapılıyor.. hele ben kızken duydugum hıkayeler... korkutuyordu insanı.. ama hıç bır şey olmuyor :)))))
ya annem dıo kı ekım 31 cektı dıye oyle oldu yoksa kırkınız bugun dıyo :) hahahahaha... ay amaaaannn bence de anlamsız ama nazardan koruomuş, nazara ınanıorum sadece. zaten babamız kabul etmıo kı boyle seylerı. mevlut fln da ıstemıo, ımam nıkahı da ıstememıstı zaten :))
prop geçmiş olsun demire inşallah tıkalı değildir
aman senin bu doktor benim gittiğime benziyomuş onu verme bunu verme yok yaaa basbaya rezenenin faydası oluyor neden vermiyim bizlerde o çaylarla büyümüşüz etrafta birsürü örnek nolmuşta biz vermiycekmişiz gazdan yada ıkınmaktan acıkmaktan çocuğu ağlatmakta psikolojisini bozar bebelerin hem bu kilolar gerçek kiloları değilki daha ne alır verir bu bebeler daha diş çıkarır iştahı kesilir yürümeye başlar kilo verir boya gider ohoooo 1 aylık bebeye rejimmi yaptırıcaz hemde tam gelişiceği büyüyceği dönemde
ozaman neden emzirme politikası asmışlar heryere üstünde bebeler ne zaman isterse emzirin diyolar tam dayaklık bu tipler yaa
doktorlarda kendi içinde çelişiyor her konuda ben dedim sanki biraz çok yiyor yesin boş ver her istedi ver dedi ama artık kendim uyandırmıyorum acıkınca uyanıyor nasılsa rezeneyi bende veriyorum sormadım doktora falan verme der biliyorum gaz için bir kremle gönderdi beni koca para verdim bir işe yaramadı rezene daha çok işe yarıyor sen istanbuldamıydın sema doktor önerebilirim bende dene yanıl yaparak sonunda iyi bir doktor buldum
pöff benım nete grmemı istemıyor bu kız heralde . ağlıyor :acıktı heralde:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?