2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya boşver milleti o ağlarken içi yanan bizleriz el ne anlasın :84:

gel bana prop ben unda sürerim 40 ı da uçururuz

ben kımseyı dınlmedım.. oh valla.. yok yastıgının altına bıcak koy, başucuna kuran-ı kerım koy vs..
ben odada kuran oldumu rahat edıp uyuyamam kı.. bıcak yerıne daha farklı bır şey koyayım olur mu dedım.. kızdılar.. hıç birini yapmadım.. lohusa kadına hep öcu muamelesı yapılıyor.. hele ben kızken duydugum hıkayeler... korkutuyordu insanı.. ama hıç bır şey olmuyor :)))))

prop bende inanmıyorum valla kırk mırk uçurma işine eskiden 40 gün dışarıda çıkarmazlarmış bebekleri şimdi öylemi biz bir haftalıkken gezmeye gittik

bu arada biz hastaneden geldiğimizden beri kısık ışıkta yatıyoruz gece kaç defa bakıyorum kalkıp çünkü

selam
sabah girdim nete yazamadım bii.benımkı uyandı bastı yaygarayı görende bişey yapıyorum sancak o nasıl ağlamak .
altına yapmış badisi de batmış onu falan değiştirdim ağğlıya ağlıya ( hem kakasını yapıyor hem ağğlıyor töbee
bide çıkmıyor lekesi. dün kosla döktüm o da çıkarmadı gerçi kısa programda 30 drecede yıkadım . ne pokluuu bu kızzz
şimdi uyuyor çok şükür bende banyo yaptım etrafı topladım bıraz.
yarın mevlütümüz var dün temizlikler yapıldı ama gene heryeri pok götürüyor

pöff benım nete grmemı istemıyor bu kız heralde . ağlıyor : acıktı heralde:96:

önce kosla oxiye bastır ıkı saat sonra elınde sabunla çitile snr at makınaya hıc bısı kalmıo

prop geçmiş olsun demire inşallah tıkalı değildir

aman senin bu doktor benim gittiğime benziyomuş onu verme bunu verme yok yaaa basbaya rezenenin faydası oluyor neden vermiyim bizlerde o çaylarla büyümüşüz etrafta birsürü örnek nolmuşta biz vermiycekmişiz gazdan yada ıkınmaktan acıkmaktan çocuğu ağlatmakta psikolojisini bozar bebelerin hem bu kilolar gerçek kiloları değilki daha ne alır verir bu bebeler daha diş çıkarır iştahı kesilir yürümeye başlar kilo verir boya gider ohoooo 1 aylık bebeye rejimmi yaptırıcaz hemde tam gelişiceği büyüyceği dönemde

ozaman neden emzirme politikası asmışlar heryere üstünde bebeler ne zaman isterse emzirin diyolar tam dayaklık bu tipler yaa

en iyisini yapmışsın bende dün dalga geçtim eltim aramış sende kendine dikkat et lohusanın mezarı kırk gün açık diyor ya ne ilginç teoriler üretiyor bu insanlar küçük kuranı var kızımın alıp başka odaya getiriyorum çocuğu kalkıp peşimden kuranı getiriyorlar çok korkutuyorlar insanı bir atlatsam şu kırkını düzeleceğinden umudumu keseli çok olduda artık herkes sussun kırkına kadar şöyle böyle diye cümle kurmasın istiyorum ne önemli herkes için amcamlar taaa tokattan mevlüde gelecekmiş töbe yarabbim

amaaann annemle bizde bu muhabbeti yaptık bugüm ekim 31 çekmiş dün çıkmış kırkımız bende bugün kırklanıcam sıpamı 2 gün önce kırklamıştık saçım bozulmasın diye ben kırklanamamıştım belki bugün parise giderik

doktorlarda kendi içinde çelişiyor her konuda ben dedim sanki biraz çok yiyor yesin boş ver her istedi ver dedi ama artık kendim uyandırmıyorum acıkınca uyanıyor nasılsa rezeneyi bende veriyorum sormadım doktora falan verme der biliyorum gaz için bir kremle gönderdi beni koca para verdim bir işe yaramadı rezene daha çok işe yarıyor sen istanbuldamıydın sema doktor önerebilirim bende dene yanıl yaparak sonunda iyi bir doktor buldum

Son düzenleme:

yok canım antalyadayım offf 2. ayki kontrolde fakülteyi deniycem bakalım heralde torunum olana kadar bulurum bi doktor :))

ben evde falan yapmayacagım mevlut.. kayınpeder camıde okutturacak...eve gelip bebek görmek isteyenlerıde kabul etmedım.. rahatsızım diye... bır restoran da topluca yemek verırım olur bıter.. hepsını agırlayamam evde çunku...

sema bıızm doktor da acayıp dogallıktan yana hıc ılac fln vrmedı paso emzır maşallah masaşllah dıyıp duruo :) bu baska doktor ısıtme testını yaptırdımız yerde.. saol bu arada işalla tıkalı degıldır tabı ama oyleyse de napalım saglık ıcın ne gerekırse yapılacak kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…