yok canım antalyadayım offf 2. ayki kontrolde fakülteyi deniycem bakalım heralde torunum olana kadar bulurum bi doktor :))
ya annem dıo kı ekım 31 cektı dıye oyle oldu yoksa kırkınız bugun dıyo :) hahahahaha... ay amaaaannn bence de anlamsız ama nazardan koruomuş, nazara ınanıorum sadece. zaten babamız kabul etmıo kı boyle seylerı. mevlut fln da ıstemıo, ımam nıkahı da ıstememıstı zaten :))
prop biz yemeğe giderek uçurduk :))
ay Allahım çıldıracağımmm:84: ya :84:sabahın 7 sin den beri 2 saat uyumadı yaaa:84:
ay Allahım çıldıracağımmm:84: ya :84:sabahın 7 sin den beri 2 saat uyumadı yaaa:84:
kızım uyuyor 2 saattir. duş aldım, üzerime yorgunluk çöktü. tüm hamileliğin yorgunluğu sanki. şimdi yatsam kesintisiz 24 saat uyuyabilirim herhalde.
bir de şu rezene nasıl bir şeydir ya. geçen gün bir bardak çayını içtim kızım kendinden geçti bütün gün uyudu. resmen sarhoş gibiydi. nedenini anlayamadığımız için acayip korktuk. banyo yaptırdık yine bile ayılmadı.
ya arabası kocaman indiremem aşağıyadolaşmaya cıkın fınfık, valla sızıp kalıolar sokaga cıkınca
ya arabası kocaman indiremem aşağıyaana kucağında da olmaz sen slingi nerden aldın alacam bende
canım rezene çayı versen ciddi anlamda işe yarıyor rahatlıyor ve uyuyor çocuk beslenmesinede engel değil acıkınca yine yıkıyor ortalığı :)
rezeneyi aktardan alıp siz mi kanatıorsunuz nasıl veriorsunuz ay nolur banada söyleyin
ben hem kendim içiyorum hem kızıma veriyorum hiç o kadar uyumadı ne kadar verdin
canım öylesi daha iyiymişde ne biliyim bana güven vermedi milupanın rezene çayını aldım dene mutlaka çok işe yarıyor çok vermenede gerek yok 30 ml= 1 çay kaşığı veriyorum ben nasıl rahatlıyor çocuk humananında kimyonlu rezenesi varmış oda işe yarıyormuş ama milupa bebek uzmanı daha güven veriyor sende iç onada ver sütüde arttırıyor
rezeneyi aktardan alıp siz mi kanatıorsunuz nasıl veriorsunuz ay nolur banada söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?