2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım antalyadayım offf 2. ayki kontrolde fakülteyi deniycem bakalım heralde torunum olana kadar bulurum bi doktor :))

inşallah zor iş gerçekten ben doktorun biriyle çok fena kavga ettim insan biraz sevecen olur çocuğumun yüzüne bile bakmadı birde tahlil sonucuna telefonda baktı beyefendi sekreter okuyor o bilgi veriyor yıktım ortalığı zaten hassas bir konu çocuğun söz konusu birde insanı delirtmeseler ya Allaha şükür şimdiki doktoru iyi muayne mi ediyor oyun mu oynuyorlar belli deği

prop biz yemeğe giderek uçurduk :))

prop inşallah tıkalı değildir kıyamam ona : ((
yaa 3 saat çok değil mi :S mama yediğinde bile bazen 1-2 saatte acıkıyor bu veletler bence acımasızmış o doktor biraz hıı:S

kızım uyuyor 2 saattir. duş aldım, üzerime yorgunluk çöktü. tüm hamileliğin yorgunluğu sanki. şimdi yatsam kesintisiz 24 saat uyuyabilirim herhalde.
bir de şu rezene nasıl bir şeydir ya. geçen gün bir bardak çayını içtim kızım kendinden geçti bütün gün uyudu. resmen sarhoş gibiydi. nedenini anlayamadığımız için acayip korktuk. banyo yaptırdık yine bile ayılmadı.

kızım uyuyor 2 saattir. duş aldım, üzerime yorgunluk çöktü. tüm hamileliğin yorgunluğu sanki. şimdi yatsam kesintisiz 24 saat uyuyabilirim herhalde.
bir de şu rezene nasıl bir şeydir ya. geçen gün bir bardak çayını içtim kızım kendinden geçti bütün gün uyudu. resmen sarhoş gibiydi. nedenini anlayamadığımız için acayip korktuk. banyo yaptırdık yine bile ayılmadı.

ben hem kendim içiyorum hem kızıma veriyorum hiç o kadar uyumadı ne kadar verdin

fınfık 3 saat uzun değil 2.aya girdiler öğün aralarındaki zaman uzamalı
60 cc yiyorsa 90 yşyecek ama 2 saatte değil 3 yada 4 saatte yiyecek öyle olmalıymış

prop bence de yemeğe çıkın hatta yemeğe giderken demiri araba da uyut mama veya sütünden ver
uyurken yemeğini rahat yersin
ben öyle yaptım tam çıkmak üzereyken uyandı arabaya binince tekrar uyudu

evet fınfık barays dogru soyluyo, doktor oyle dedı ogun sayısı 12 gıbı bısıdı, sımdı 8 e duşmelı dedı, gıtgıde azalıcak ve en son bızımkı gıbı 3 ogune ıncek dedı doktor

Son düzenleme:
rezeneyi aktardan alıp siz mi kanatıorsunuz nasıl veriorsunuz ay nolur banada söyleyin

canım öylesi daha iyiymişde ne biliyim bana güven vermedi milupanın rezene çayını aldım dene mutlaka çok işe yarıyor çok vermenede gerek yok 30 ml= 1 çay kaşığı veriyorum ben nasıl rahatlıyor çocuk humananında kimyonlu rezenesi varmış oda işe yarıyormuş ama milupa bebek uzmanı daha güven veriyor sende iç onada ver sütüde arttırıyor

ben hem kendim içiyorum hem kızıma veriyorum hiç o kadar uyumadı ne kadar verdin

liptonun rezene çayından içtim bir bardak. ama diyorum ya resmen pelte gibiydi tüm gün. belki bizimkinin bünyesi kaldıramadı. herkeste aynı etkiyi yapmayabilir de ben uzun bir süre içmem artık.

ben kendım ıcıorum ama bok gıbı tadı var resmen booookkkk :S sıcak rakı ıcıomus gıbı oluyorum sankı anason var gıbı ıcınde ıyyy dusununce tuylerım dıkeldı yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…