Geçmiş olsun canım.ARDO GOLD CREAM bunu kullanmanı tavsiye ediyorum.Lansinoh bana bir şeye yaramadı hastanede bu kremden verdiler çok memnun kaldım.selam kızlar..bugün komşularım bebek için hayırlı olsuna gelkdiker perişan oldum valla bi dakika durmadı benim sıpa asosyal olacak bu çocuk galiba evde tekken çok daha uysal oluyor ..kızlar göğsüm çok kötü oldu lansonish falan bana mısın demio başka bişey kullanan var mı valla emdirirken yaş gelio gözümden
Geçmiş olsun canım.ARDO GOLD CREAM bunu kullanmanı tavsiye ediyorum.Lansinoh bana bir şeye yaramadı hastanede bu kremden verdiler çok memnun kaldım.
Premaxx Bebek Taşıyıcısı Dark - PratikEv.com
Kızlar bir fikir istiyorum bu nasıl sizce uf bebek için seçemediğim tek şey sling oldu hangisiyle rahat eder hangisi sağlıklı ne ne değil kararsız kaldım iyice uf
miracle hamıle pantolonlarını gıysene yok mu ?
var canım ama çoğu yazlık bi tanr kot var o da bol oluyo arada kaldım yani tam...benim kuzu uyandı görüşürüz sonra kızlar bu arada burcunameye geçenlerde yazdığın yazına bayıldım kaç ben var benden içer i süperdi
pro şu danalar topiğine benimde çok ihtiyacım var canım açta deneyimlerden yararlanalım...gerçi zaten iri yarı bişeyim ama kocam dalga geçiyoo hala karnımı sevip oğlum oğlum konuşup deli ediyor:84::84:...kızıncada ikinciyi yapıcazya alıştırma yapıyorum diyoo:84:dedim birincinin bokunu yedik ya ikinciye tam hazırız...
cnm bu cok pahalı aynısı
Slingo Drop (Pouch Sling) | Sanal Bebek Mağazası
burda 45 tl.. ama bu bence gayet guzel bı slıng pouch slıng
Ona da bir bakayım en iyisi.Burdan sipariş verince hemen gönderiyorlar mı peki?Bana önümüzdeki cumaya kadar gelmesi gerekiyor çünkücnm bu cok pahalı aynısı
Slingo Drop (Pouch Sling) | Sanal Bebek Mağazası
burda 45 tl.. ama bu bence gayet guzel bı slıng pouch slıng
prop sen kaç benden aldın sling ya ben sırttan ölçünde L benden önden ölçünde XL benden çıkıyo ne alacağımı bilemedim...
Ona da bir bakayım en iyisi.Burdan sipariş verince hemen gönderiyorlar mı peki?Bana önümüzdeki cumaya kadar gelmesi gerekiyor çünkü
wrap sling daha zor gibi geldi bana bağlaması felan..zormu kullanılması burcu??
teşekkür ederim prop ben en iyisi diğerini alayım zaten tembelim bide onla uğraşamam canım...
son bir soru ben sipariş vermeye çalışıyorum beceremedim o siteden kadına mail attım sen nasıl aldın??
☞ BabaSling, ok Ynl Pratik Bebek Taycs, Kanguru : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
bu daha kullanışlı ve daha uzun süre kullanılıyormuş.hemde ayarlanabilir bedene bile gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?