2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emzirme yastığına gerek olmaz diye almamıştım halbuki çoook büük bir hata yapmışım faydasını gördüm cidden miniğim azda olsa emmeye başladı sonunda beni birde nuby diye bi biberon varmış ben chicconun biberonlarını almıştım bide medelanın galiba bu yeni biberonunda faydası oldu sonundaumarım herkes gibi bende kızımı emzirecemmmm neolur dua edin bana kızlar......

bijo uzun zamandır girmiyordum galiba bende silinmişim listeden eklermisin tekrar?

prop bi kere daha kocaman maaşallah sana yaaaaa kız sen daha 23 yaşındaymışsın valla iyi bakabiliyorsun demire tek başına hem yıka besle valla süpper bir cesaret anam ben 30 yaşındayım bırak yıkamayı üzerini değiştirmeyi daha tek kalamıyorum bile kızımla evde(( tekrar tebrik ediyorum senin gibi genç anneleri...

:) ayol yaşla ne ılgısı var o senın becerıksızlıgın :))

haklısın galiba prop ya çok beceriksizim yada panik atak oldum hep bişey olacak korkusuyla yaşıyorum artık.((( ama valla hayranım bebişlerine tek başına bakabilen annelere..

insallah emer kizin

piiifff uyandıramıyorum cücüğü
gözünü açmadan emiyo yine dalıyo
gece dikicek beni ayağa

Canım aynen bende yastikla emziriyorum ve oğlum emmeye başladı o sayede bende sagdigim zaman nuby ile veriorum anne memesine en yakın ve bebek emdikce geliyor.emzir canım bol bol bende çok zor emzirmeye başladım şimdi ayrilamiyoruz memeden:)
bu arad bugün 1 aylık olduk 53cm 4400 olmuşuz maşallah oglusuma

insallah emer kizin
amin canım teşekkür ederim...

maaşallah miniğine evet yastığın çook faydasını gördüm ama sanki biberonun emziği biraz büyük gibi geldi miniğim çok taşırıyor ama inşaallah alışırda bizde ayrılmaz ikili oluruz kızımla...

Canım ben normal agizlikli kullaniyorum ile bı sorun yok acaba seninki geniş agizli mı ucu?

günaydin hanimlar hayirli cumalar oglum bugün 1aylik oldu nezaman dogdularda büyüdüler bu bebeler hamileyken zaman gecmiyordu simdi ise zamana yetisemiyoruz

günaydın herkese,

kızlar acaba meme ucu yarası olan var mı?böyle çatlak olmuş kanıyoo bebişim her emdiğinde(çok canım yanıyyoooo..Garmastan krem sürüyorum her emzirmeden sonra iyileşi emince gene oluyoo yarık kanama..ne tavsiye edersiniz bana?:84::84:

kimse yok anlaşılan...kızlar lütfen meme ucu yarıkları için bana fikir verirseniz sevinirim:84:garmastan geçici iyileştiriyoo..bebişim emince gene oluyo yarık kanıyoo sızlamasıda cabası..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…