prop bi kere daha kocaman maaşallah sana yaaaaakız sen daha 23 yaşındaymışsın valla iyi bakabiliyorsun demire tek başına hem yıka besle valla süpper bir cesaret anam ben 30 yaşındayım bırak yıkamayı üzerini değiştirmeyi daha tek kalamıyorum bile kızımla evde (( tekrar tebrik ediyorum senin gibi genç anneleri...
emzirme yastığına gerek olmaz diye almamıştım halbuki çoook büük bir hata yapmışım faydasını gördüm cidden miniğim azda olsa emmeye başladı sonunda beni birde nuby diye bi biberon varmış ben chicconun biberonlarını almıştım bide medelanın galiba bu yeni biberonunda faydası oldu sonundaumarım herkes gibi bende kızımı emzirecemmmm neolur dua edin bana kızlar......
emzirme yastığına gerek olmaz diye almamıştım halbuki çoook büük bir hata yapmışım faydasını gördüm cidden miniğim azda olsa emmeye başladı sonunda beni birde nuby diye bi biberon varmış ben chicconun biberonlarını almıştım bide medelanın galiba bu yeni biberonunda faydası oldu sonundaumarım herkes gibi bende kızımı emzirecemmmm neolur dua edin bana kızlar......
amin canım teşekkür ederim...insallah emer kizin
Canım aynen bende yastikla emziriyorum ve oğlum emmeye başladı o sayede bende sagdigim zaman nuby ile veriorum anne memesine en yakın ve bebek emdikce geliyor.emzir canım bol bol bende çok zor emzirmeye başladım şimdi ayrilamiyoruz memeden:)
bu arad bugün 1 aylık olduk 53cm 4400 olmuşuz maşallah oglusuma
amin canım teşekkür ederim...
maaşallah miniğineevet yastığın çook faydasını gördüm ama sanki biberonun emziği biraz büyük gibi geldi miniğim çok taşırıyor ama inşaallah alışırda bizde ayrılmaz ikili oluruz kızımla...
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?