2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kimse yok anlaşılan...kızlar lütfen meme ucu yarıkları için bana fikir verirseniz sevinirim:84:garmastan geçici iyileştiriyoo..bebişim emince gene oluyo yarık kanıyoo sızlamasıda cabası..........

canım geçmiş olsun,ben lansinoh ve kantoron yağı kullanıyorum,bir onu bir diğerini sürüyorum hergün ve aventin göğüs kalkanını kullanıyorumki göğüsucum giysime değmesin,pedlerde işe yaramıyo,onlara değincede acıyo çünkü.
Birde acıların hafifleyinceye kadar emzirme,sağıp ver.Bu aradada emzirmesen bile mutlaka ilaçlarını sür.Ben özellikle zeytin yağı-kantoron yağı karışımından memnun kaldım.
Birde bebek göğüsucunu emmesin,kahverengi kısmın hepsini ver ağzına.İnşallah geçer canım

kimse yok anlaşılan...kızlar lütfen meme ucu yarıkları için bana fikir verirseniz sevinirim:84:garmastan geçici iyileştiriyoo..bebişim emince gene oluyo yarık kanıyoo sızlamasıda cabası..........

cnm geçmiş olsun bende olmadı ama zeytinyağıda iyi geliyomuşş

evet benim ilk baslarda kanamisti memucum linden bir tarif verdi ayva cekirdeklerini yarim cay bardagi suda 24 saat beklettim sonra meme uclarima surdum ve surekli acik tuttum gogsumu cok faydasi oldu simdi yara filan yok cok sukur sende bir dene istersen ama emzirmeden once yika o surdugun seyi. sicak su ile meme uclarini yikarsan oda iyi gelioo gecmis olsun insaaklah ise yarar

Herkes perte çıktı sezen:) Kimse yok yalnız hepsi aynı gün pertlendi herhalde:)))ya da herkesin doktor işi fln var

bana en iyi bepanten merhem iyi geldi canım
her emzirme sonrası hatta her aklıma geldiğinde sürdüm öyle 1 hafta içinde iyileşti

canım goguslerını yıka, krem sur kapatmadan acık gez evde.. ben öyle duzelttım...

geçmiş olsun canım . benım böyle sorunum olmadı çok şükür. lansinoh kullanıyorum ben .
bi arkadaşımında çok kanıyordu herşeyi denemiş hiç bişey fayda etmemiş . kim ne dese yapmış artık emzirmicem diye ağlıyordu .
Arko krem iyi gelmiş onada.:97:

ilk zamanlar göğüs ucum çok yoktu resmen yarıldı yan taraftan. kopacak diye korktum hatta. hem garmastan hem de lansinoh kullandım ama pek faydalarını görmedim. ilona bepanten önermişti onu kullandım. bir de bir gün boyunca vermedim o memeyi. sağıp boşalttım. bol bol bepanten sürüp açık bıraktım bir süre. çok şükür geçti. çok zor, çok acı verici bir durum. can acısından midem bulanıyordu. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede geçer canım.

Son düzenleme:
selamm
benım kız uyumadı bi pöfff bakındı durdu . ağlamadan dursa neyse hemen mıyırdanıyor
şimdi uyudu çok şüküüürrrr ...
benımde başım ağrıyor uyuyamamda ben :s
dün mevlüt vardı onuda atlattık çok şükür.
birsürü cici geldi kızıma onları kaldırcam daha iş çok ama yapasım yok

canım goguslerını yıka, krem sur kapatmadan acık gez evde.. ben öyle duzelttım...

hehe eşim varken açık gezerim ama u her koşulda mümkün diilya kalkanın delikli kapağı var ya o da işe yarıo hakkaten dışarı çıkmanız da gerekirse onu deneyin mutlaka,göğüs hava aldığüı için çok ii gelio

burda gece yağmur yağdı, sabaha karşı çok şiddetli dolu yağdı ki camı kıracak sandım. sonra kısa bir süre de kar atıştırdı. dışarısı çok soğuk çok.

allahtan kımse yok.. hep acık gezıyorum... gogusler fora :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…