2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitttimmmmm.. sbh 4.30 dan berı ayakta demır :) sbh babasına verdım uyuyayım dıye mumkun degıl susmadı benım kucagımdan baska yerde susmuyo sıpa

selaammm
napaysınız kızlar
bizim mevlütümüz okundu bugün camide
bende kzımı rezeneyle sarhoş ettikten sonra duruyu ablama postaladım ve totoma motoru taktım önce vücudumdaki ormanı biçtim sonra kaş bıyık sonra duş sonra saçımı düzleştirdim sonra ortalığı topladım popomu yeni koydum ama içim çok rahatladı bütün işlerimi bitirdim
yarın doktora gidicem bakalım yaşıycakmışymışım

bitttimmmmm.. sbh 4.30 dan berı ayakta demır :) sbh babasına verdım uyuyayım dıye mumkun degıl susmadı benım kucagımdan baska yerde susmuyo sıpa

prop sen demire rezene gibi bişey veriyomusun düzenli versen belki rahatlatır uykusunu düzenler gazını filan çıkarmasına yardımcı olur

ay ne güzel ya darısı başıma ben de köreldim:S

selam kızlar hergün ne yazdıysanız okuyorum ama kızımdan çok fazla fırsat bulamıyorum çünkü öykü hanım kucağa çok alıştı bi türllü bırakamıorum

herkese selam, bakayım nediyonuz dedimdi.Ama benim kuzum uyudu şimdi bende uyayım biraz diyorum.Görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…