saol cnm ama sizin yazdıklarınızıı sürekli okumaya çalışıyorum emzirirken falan görseniz halimi gülersinizmaşallah canım ya ne şeker şiymiş:)))
saol cnm ama sizin yazdıklarınızıı sürekli okumaya çalışıyorum emzirirken falan görseniz halimi gülersiniz
bende kıllarımdan arınmak istiyorummmm uleeennn.sema yol beniiii:)
sema rezeneyi nasıl veriyorsun ya ben miktarını ayarlayamıyorum yada kızım artık rezeneye karşı bağışıklık kazandı etkilemiyor
prop sen demire rezene gibi bişey veriyomusun düzenli versen belki rahatlatır uykusunu düzenler gazını filan çıkarmasına yardımcı olur
cnm dun ılk defa rezene verdım de bı boka yaramadı belkı sonra yarar duzenlı kullanınca. benım sıpamın derdı ne ben hıc anlayamıorum bak bu saat oldu hala uyumadı :S yaklasık 11 saattır uyumuyo pofffffffffff
ya ben de şu gece çayından aldım içinde kimyon melisa cart curt var,benim oğlan başlarda o çayı içinde açlık bile hisstmiodu en az 4 saat aralıksız uyuyodu:Sama şimdi 100 cc içio camış hala ağlıo
üstüne bi de emzirmek zorunda kalıyorum:S sonra da ne yatak ne yastık ne battaniye kalıo üstü başı da dahil her yere kusuyo:S
bebekler 16 ila 18 saat uyurlar diolar.
hangi bebeklerden bahsediolar acaba merak içindeim ben.
toplamda 10 saate bile raziyim.memelerim alev gibi yaniyo artik emzirmekten.
annem boş yere demiomuş anne olunca anlarsin kiymetimi die
allahim bende mi böyleydim bebekken yaniii
zavalli annecim kardeşimle aramizda yaş farki bile yok nasil bakmiş ikimize birden
aklim almio şu anda
sana her yerimi kargoluyorum anam :))))))))))))))yolayım gel
yaaaa ben demedim miiii çok iyi geliyo diye.hem süt oluyor hem bebeği mayıştırıyor.o kadar herkese dedim ama sakalım yok ki:)))) yaramasına sevindim canım.merhabalar;
oğlum daha yeni uyudu kızlar
rezeneyi bebeğe değil de kendiniz içerseniz daha çok etkili oluyor
ben bunu dün anladım aso rezene için sütünüz artar demişti bende 2 gündür 2 bardak içiyorum
benim ki 2 gündür güzel uyuyor(41 kere maaşallah )
birde kendiniz içerek deneyin
merhabalar;
oğlum daha yeni uyudu kızlar
Rezeneyi bebeğe değil de kendiniz içerseniz daha çok etkili oluyor
ben bunu dün anladım aso rezene için sütünüz artar demişti bende 2 gündür 2 bardak içiyorum
benim ki 2 gündür güzel uyuyor(41 kere maaşallah )
birde kendiniz içerek deneyin
sana her yerimi kargoluyorum anam :))))))))))))))
yaaaa ben demedim miiii çok iyi geliyo diye.hem süt oluyor hem bebeği mayıştırıyor.o kadar herkese dedim ama sakalım yok ki:)))) yaramasına sevindim canım.
emzik wermei denedin mi??
emme içgüdüsüyle emip duruyodur.fazlasini çikariodur sonra.
gazi olunca emmek istio.canı sıkılınca emmek istio.
ilgi görmek isteyince emmek istio.uyumak için emmek istio.mememe bağlicam en sonunda.
Bazen alio emzik rahat ediorum biraz ama sadece biraz.
:)) bunlar dünyaya emmek için gelmiş benimkinin biberonu bir kapışı var aman Allahım babası direk yut kızım biberonu hiç uğraşma diyor yalancıyı bir alıyor bir almıyor ne zaman düzenli alacak merak ediyorum
ya ben de şu gece çayından aldım içinde kimyon melisa cart curt var,benim oğlan başlarda o çayı içinde açlık bile hisstmiodu en az 4 saat aralıksız uyuyodu:Sama şimdi 100 cc içio camış hala ağlıo
üstüne bi de emzirmek zorunda kalıyorum:S sonra da ne yatak ne yastık ne battaniye kalıo üstü başı da dahil her yere kusuyo:S
bende mılupa gece cayı verıyorum 8 saate ır kahve fıncanın yarısıselamlar . kasım anneleri hala burada ama ben kendimi bebişe fazla kaptırmışım. baya bi uğraştırıyo bakalım. şu rezeneyi ben de merak ettim. nasıl vericez?
aynen bnedeeeebende kıllarımdan arınmak istiyorummmm uleeennn.sema yol beniiii:)
oy maşallah ne yıyon kız bıze de soylekızım 4,5 kilo olmuş. 3 haftada 900 gr almış.
selaammm
napaysınız kızlar
bizim mevlütümüz okundu bugün camide
bende kzımı rezeneyle sarhoş ettikten sonra duruyu ablama postaladım ve totoma motoru taktım önce vücudumdaki ormanı biçtim sonra kaş bıyık sonra duş sonra saçımı düzleştirdim sonra ortalığı topladım popomu yeni koydum ama içim çok rahatladı bütün işlerimi bitirdim
yarın doktora gidicem bakalım yaşıycakmışymışım
bitttimmmmm.. sbh 4.30 dan berı ayakta demır :) sbh babasına verdım uyuyayım dıye mumkun degıl susmadı benım kucagımdan baska yerde susmuyo sıpa
ney nası yanıBurada da kar yağdı sabah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?