2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üfffffff gecelerden nefret ediyorum artık imkanı yok uyumuyor uyumayınca etrafına bakınsa ya yok illa ağlayacak huysuzluk yapacak delirdim artık sabaha kadar oda ağlıyor bende ağlıyorum :) zavallı kocam nasıl çalışıyor acaba

sema rezeneyi nasıl veriyorsun ya ben miktarını ayarlayamıyorum yada kızım artık rezeneye karşı bağışıklık kazandı etkilemiyor

selamlar . kasım anneleri hala burada ama ben kendimi bebişe fazla kaptırmışım. baya bi uğraştırıyo bakalım. şu rezeneyi ben de merak ettim. nasıl vericez?

sema rezeneyi nasıl veriyorsun ya ben miktarını ayarlayamıyorum yada kızım artık rezeneye karşı bağışıklık kazandı etkilemiyor

humana rezene kullanıyorum ben üstünde 100 ml 1 tatlı kaşığı diyo ben 50 ml yarım tatlı kaşığı kokuyorum ılık suyla çalkalıyıp veriyorum

prop sen demire rezene gibi bişey veriyomusun düzenli versen belki rahatlatır uykusunu düzenler gazını filan çıkarmasına yardımcı olur

cnm dun ılk defa rezene verdım de bı boka yaramadı belkı sonra yarar duzenlı kullanınca. benım sıpamın derdı ne ben hıc anlayamıorum bak bu saat oldu hala uyumadı :S yaklasık 11 saattır uyumuyo pofffffffffff

ya ben de şu gece çayından aldım içinde kimyon melisa cart curt var,benim oğlan başlarda o çayı içinde açlık bile hisstmiodu en az 4 saat aralıksız uyuyodu:Sama şimdi 100 cc içio camış hala ağlıo
üstüne bi de emzirmek zorunda kalıyorum:S sonra da ne yatak ne yastık ne battaniye kalıo üstü başı da dahil her yere kusuyo:S

bebekler 16 ila 18 saat uyurlar diolar.
hangi bebeklerden bahsediolar acaba merak içindeim ben.

toplamda 10 saate bile raziyim.memelerim alev gibi yaniyo artik emzirmekten.
annem boş yere demiomuş anne olunca anlarsin kiymetimi die

allahim bende mi böyleydim bebekken yaniii
zavalli annecim kardeşimle aramizda yaş farki bile yok nasil bakmiş ikimize birden
aklim almio şu anda

gazdan dolayımı uyumuyo
düzenli kullanırsan işe yarar rezene
sabı nie kullanmıyosun ilk bi kaç gün ben pek bi faydasını görmemiştim ama düzenli kullanınca valla rahata erdim en fazla yarım saat ıkınıp pıkınıyo sonra çıkarıyo özellikle gece 4-5 ten sonraki sancıları son buldu diebilirim:82:

emzik wermei denedin mi??
emme içgüdüsüyle emip duruyodur.fazlasini çikariodur sonra.

gazi olunca emmek istio.canı sıkılınca emmek istio.
ilgi görmek isteyince emmek istio.uyumak için emmek istio.mememe bağlicam en sonunda.
Bazen alio emzik rahat ediorum biraz ama sadece biraz.

nazar değmesin die konuşmuyorum ben
alerjiniz nasıl oldu kuzum bizimki 2 günde tamamen geçti aama bana çikileta yassak artık

merhabalar;
oğlum daha yeni uyudu kızlar
rezeneyi bebeğe değil de kendiniz içerseniz daha çok etkili oluyor
ben bunu dün anladım aso rezene için sütünüz artar demişti bende 2 gündür 2 bardak içiyorum
benim ki 2 gündür güzel uyuyor (41 kere maaşallah )
birde kendiniz içerek deneyin

sana her yerimi kargoluyorum anam :))))))))))))))
yaaaa ben demedim miiii çok iyi geliyo diye.hem süt oluyor hem bebeği mayıştırıyor.o kadar herkese dedim ama sakalım yok ki:)))) yaramasına sevindim canım.

kendimde içiyorum canım ben ( az veriyorum belkide ondan etkilemiyor 30 ml veriyorum mikratını arttırayım bakalım ne olacak

sana her yerimi kargoluyorum anam :))))))))))))))

yaaaa ben demedim miiii çok iyi geliyo diye.hem süt oluyor hem bebeği mayıştırıyor.o kadar herkese dedim ama sakalım yok ki:)))) yaramasına sevindim canım.

canım sakallarımız yok belki ama bıyıklar tam:d ah bu bebişler bizim bakımsız koydularDD
ben nitki çaylarından nefret ederim ama yeni aldığım ilaç yaramzsa onu da denicem artık:S
sabın içeriği ne bilen var mı? bitki falan mı dere otu gib,zincoya mı benzioyo?

:)) bunlar dünyaya emmek için gelmiş benimkinin biberonu bir kapışı var aman Allahım babası direk yut kızım biberonu hiç uğraşma diyor yalancıyı bir alıyor bir almıyor ne zaman düzenli alacak merak ediyorum

tatlım egce dediğim gibi abartı derecec kusunca sinirlerim çok bozuldu küstüm resmne oğluma ve korktum boğulcak diye emzirmedim 3 saat kadar ağladıkça emzik verdim ağladıkça emzik öle oylaandı,ve yazık aç olunca baya güzel emdi(
ama sonra ben emzirirken sanki o da bana küsmüş gibi gölerime bakarak emdi kıyamam ben ona yaama sırf onun iyiliği için çok ksuunca bişey olcak diye korktum(
artı bi de gece benimki yeşil kaka yapmış poposunda kurumuş kaka:Sresmen kazıdım mendille ya:S

aman bir gunde 120 cc den fazla vermeyın. kalorısız ıcecek oldugundan eyınde sodyum fazlalıgı ve hasar yapabılıyormus uzman tv den ızledım

selamlar . kasım anneleri hala burada ama ben kendimi bebişe fazla kaptırmışım. baya bi uğraştırıyo bakalım. şu rezeneyi ben de merak ettim. nasıl vericez?
bende mılupa gece cayı verıyorum 8 saate ır kahve fıncanın yarısı

bende kıllarımdan arınmak istiyorummmm uleeennn.sema yol beniiii:)
aynen bnedeeee

kızım 4,5 kilo olmuş. 3 haftada 900 gr almış.
oy maşallah ne yıyon kız bıze de soyle

hadı allah kabul etsın.

bitttimmmmm.. sbh 4.30 dan berı ayakta demır :) sbh babasına verdım uyuyayım dıye mumkun degıl susmadı benım kucagımdan baska yerde susmuyo sıpa

e ana kucagı dıye bosuna demıyolar.
ben bayılıyorum kucagımda tutmaya ama kollarım belım agrımaya basladı hatta kamburlastıgımı hıssedıyorum

Burada da kar yağdı sabah:)
ney nası yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…