2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

baraycsım rezene humananın kı mı

nazar değmesin die konuşmuyorum ben
alerjiniz nasıl oldu kuzum bizimki 2 günde tamamen geçti aama bana çikileta yassak artık

walla dün ağlama nöbeti geçirdim.
bazen kendimi başkasinin hayatini yaşiomuş gibi hissediiorum.
ya da film izliomuş gibi.doğumdan beri hiç sokağa filan çikmadim etkisi varmidir ki acaba

alerjisi ayni duruyo yerinde.dr u aradim bugün bunlar normal şeyler dedi.
domates ve bal yemeyi kestim bakalim etkisi olacak mi.çikolata yemiorum zaten kilo yapar die.
bebek 3 aylik olana kadar olurmuş bööle.

çok saol canım ya ben zarar verebilceğini bilmiyodum bana da biştki çayı zararı olmaz hiç gibi geliyodu

slm kızlar.. dun baglantı yuzunden yazamadan cıkmak zorunda kalmıştım.
3 aralık gunu 18:03 te bebeğim Rüzgar epidural normal dogumla 4240 gr dogdu. dogum sırasında veya suni sancıdan kaynaklı bebeğimde mide kanaması olmuş. dogdugu gece küveze alındı. Bebeğim 4 gece hastanede kuvezde, 1 gece de benle beraber sarılık için kaldı. Dün cıktık hastaneden ancak.
şimdi emzirmeye uğraşıyorum:) ama doymuyo tosuncuk 90 ml mamayı götürüyo bi dikişte:),
hepimize kolay gelsin:)

tatalım yapmaaaaaaa sakın eve kapanma şimdi kapanırsan kara kış gelince hiç çıkmazsın en azından eş dost akrabaya git ne bileyim ya da birine emanet et eşinle gez zbiraz senin de kendine vakit ayırman lazım

canım ben,im hem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun,ii olmanıza çok sevindim maşallah bebişine

sanki 3 gün aç birakmişsin gibi emiyo dimi.
emzikle kavga ediyo verince söylenip duruyo.

bana çekerse 6 yaşina kadar emzikle yaşar walla

aman ne yaptın gunde 10 dk ıle olsa bakkala manava falan gıtmeye calısıyorum yarı kırkında da sarıp sarmaladım cıkardım hatta gecen hafta hava guzel dıye de cıktım al eenı cık cnm ıkı bankta otursan o bıle degısıklık ınan

cnm gecmıs olsunç bundan sonrsa hayırlısı ıle saglıkla gecırırsın ınsallah cnm

tutku yu birakabilecek hiçkimsem yok.
hastaneye gittim kontrole o kadar daha sokaa çikmadim hiç.
haftasonlari annem gelio gerçi temizlik ve yemekle uğraşio
ona da üzülüorum hem çalişo hem bana bakio.
kırkımız yaklaşti nasilsa artik o zaman giderim annemlere filan

yok kesin kararliyim yarin kuaföre gidicem ağdaya bööle yaşayamam daha fazla
gerçi o da hemen evin karşisinda :))))

dışarı çıktım diye yazanlara imrenek bakıyorum eşim bana izin vermiyor çocuk hasta olur diye annemle bile gidemiyorum takmam ama hasta olursa kötü kavga ederiz biliyorum birde annemler yakın 10 dakikalık mesafede bakkala markete bile çıkamıyorum haftaya aşısı için çıkarım işte bende bazen aynada kendimi görünce bu benmiyim diye bakıyorum

canim geçmiş olsun..anali babali sağlikla büyüt bebeğini inşallah

sende bendensin yani..lohusanin mezari açikmiş kırk gün
gerçi annem çok uzak bize ama ben evden çik başka bi ewe gir olayini sewmiorum zaten.
gezmek mi bu.40 im çiksin göstericem gezmek nasil oluyo :))

sende bendensin yani..lohusanin mezari açikmiş kırk gün
gerçi annem çok uzak bize ama ben evden çik başka bi ewe gir olayini sewmiorum zaten.
gezmek mi bu.40 im çiksin göstericem gezmek nasil oluyo :))

yok be canım benimki soğuk diye öyle kışın çocuk dışarı mı çıkarmış

sana her yerimi kargoluyorum anam :))))))))))))))

yaaaa ben demedim miiii çok iyi geliyo diye.hem süt oluyor hem bebeği mayıştırıyor.o kadar herkese dedim ama sakalım yok ki:)))) yaramasına sevindim canım.

Evet aso çok işe yarıyor.. ben hastanede içmeye başlamiştım.. ve maşallah kızımda çok az gaz var.. uykusunda bile zart zurt gaz atıyor..
ve sutlerım.. derın dondurucuya koyuyorum...:92:

ya bu derın dondurucuya konulan sutlerı sonra nasıl kullacagız ??????

asooo

babasling aldin mi???
ben hala karar weremedim yaaa hangisini alacağima

rezene humananın kı degil..
ahtardan alıyoruz.. bugday gıbı bir şey zaten.. ben bır fıncana sıcak suya bır çay kaşıgı koyup 5 dk demleyıp içiyorum...
aynı zamanda anasonu da aynı şekıl demleyıp içiyorum...

önceden de zaten içerdim.. tadına alıştım..

akça allah bagışlasın ve çok geçmiş olsun...

ben de çok sıkıldım evde.. dışarı çıkıp yurumek sahile gitmek , cafe ye gıdıp nargıle içmek istiyorum ... istiyorum... iyice bunaldım evde...
kayınpeder arabanın anahtarını vermıyor.. bebekle araba kullanamazmişim..??? lohusa kadın araba kullanamazmış..:???? ne alakası varsa anlamıyorum ya... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…