merhabalar;
oğlum daha yeni uyudu kızlar
rezeneyi bebeğe değil de kendiniz içerseniz daha çok etkili oluyor
ben bunu dün anladım aso rezene için sütünüz artar demişti bende 2 gündür 2 bardak içiyorum
benim ki 2 gündür güzel uyuyor(41 kere maaşallah )
birde kendiniz içerek deneyin
nazar değmesin die konuşmuyorum ben
alerjiniz nasıl oldu kuzum bizimki 2 günde tamamen geçti aama bana çikileta yassak artık
aman bir gunde 120 cc den fazla vermeyın. kalorısız ıcecek oldugundan eyınde sodyum fazlalıgı ve hasar yapabılıyormus uzman tv den ızledım
bende mılupa gece cayı verıyorum 8 saate ır kahve fıncanın yarısı
aynen bnedeeee
oy maşallah ne yıyon kız bıze de soyle
hadı allah kabul etsın.
e ana kucagı dıye bosuna demıyolar.
ben bayılıyorum kucagımda tutmaya ama kollarım belım agrımaya basladı hatta kamburlastıgımı hıssedıyorum
ney nası yanı
tatalım yapmaaaaaaa sakın eve kapanma şimdi kapanırsan kara kış gelince hiç çıkmazsın en azından eş dost akrabaya git ne bileyim ya da birine emanet et eşinle gez zbiraz senin de kendine vakit ayırman lazımwalla dün ağlama nöbeti geçirdim.
bazen kendimi başkasinin hayatini yaşiomuş gibi hissediiorum.
ya da film izliomuş gibi.doğumdan beri hiç sokağa filan çikmadim etkisi varmidir ki acaba
alerjisi ayni duruyo yerinde.dr u aradim bugün bunlar normal şeyler dedi.
domates ve bal yemeyi kestim bakalim etkisi olacak mi.çikolata yemiorum zaten kilo yapar die.
bebek 3 aylik olana kadar olurmuş bööle.
slm kızlar.. dun baglantı yuzunden yazamadan cıkmak zorunda kalmıştım.
3 aralık gunu 18:03 te bebeğim Rüzgar epidural normal dogumla 4240 gr dogdu. dogum sırasında veya suni sancıdan kaynaklı bebeğimde mide kanaması olmuş. dogdugu gece küveze alındı. Bebeğim 4 gece hastanede kuvezde, 1 gece de benle beraber sarılık için kaldı. Dün cıktık hastaneden ancak.
şimdi emzirmeye uğraşıyorum:) ama doymuyo tosuncuk 90 ml mamayı götürüyo bi dikişte:),
hepimize kolay gelsin:)
:)) bunlar dünyaya emmek için gelmiş benimkinin biberonu bir kapışı var aman Allahım babası direk yut kızım biberonu hiç uğraşma diyor yalancıyı bir alıyor bir almıyor ne zaman düzenli alacak merak ediyorum
aman ne yaptın gunde 10 dk ıle olsa bakkala manava falan gıtmeye calısıyorum yarı kırkında da sarıp sarmaladım cıkardım hatta gecen hafta hava guzel dıye de cıktım al eenı cık cnm ıkı bankta otursan o bıle degısıklık ınanwalla dün ağlama nöbeti geçirdim.
bazen kendimi başkasinin hayatini yaşiomuş gibi hissediiorum.
ya da film izliomuş gibi.doğumdan beri hiç sokağa filan çikmadim etkisi varmidir ki acaba
alerjisi ayni duruyo yerinde.dr u aradim bugün bunlar normal şeyler dedi.
domates ve bal yemeyi kestim bakalim etkisi olacak mi.çikolata yemiorum zaten kilo yapar die.
bebek 3 aylik olana kadar olurmuş bööle.
cnm gecmıs olsunç bundan sonrsa hayırlısı ıle saglıkla gecırırsın ınsallah cnmslm kızlar.. dun baglantı yuzunden yazamadan cıkmak zorunda kalmıştım.
3 aralık gunu 18:03 te bebeğim Rüzgar epidural normal dogumla 4240 gr dogdu. dogum sırasında veya suni sancıdan kaynaklı bebeğimde mide kanaması olmuş. dogdugu gece küveze alındı. Bebeğim 4 gece hastanede kuvezde, 1 gece de benle beraber sarılık için kaldı. Dün cıktık hastaneden ancak.
şimdi emzirmeye uğraşıyorum:) ama doymuyo tosuncuk 90 ml mamayı götürüyo bi dikişte:),
tatalım yapmaaaaaaa sakın eve kapanma şimdi kapanırsan kara kış gelince hiç çıkmazsın en azından eş dost akrabaya git ne bileyim ya da birine emanet et eşinle gez zbiraz senin de kendine vakit ayırman lazım
aman ne yaptın gunde 10 dk ıle olsa bakkala manava falan gıtmeye calısıyorum yarı kırkında da sarıp sarmaladım cıkardım hatta gecen hafta hava guzel dıye de cıktım al eenı cık cnm ıkı bankta otursan o bıle degısıklık ınan
cnm gecmıs olsunç bundan sonrsa hayırlısı ıle saglıkla gecırırsın ınsallah cnm
slm kızlar.. dun baglantı yuzunden yazamadan cıkmak zorunda kalmıştım.
dışarı çıktım diye yazanlara imrenek bakıyorum eşim bana izin vermiyor çocuk hasta olur diye annemle bile gidemiyorum takmam ama hasta olursa kötü kavga ederiz biliyorum birde annemler yakın 10 dakikalık mesafede bakkala markete bile çıkamıyorum haftaya aşısı için çıkarım iştebende bazen aynada kendimi görünce bu benmiyim diye bakıyorum
baraycsım rezene humananın kı mı
sende bendensin yani..lohusanin mezari açikmiş kırk gün
gerçi annem çok uzak bize ama ben evden çik başka bi ewe gir olayini sewmiorum zaten.
gezmek mi bu.40 im çiksin göstericem gezmek nasil oluyo :))
sana her yerimi kargoluyorum anam :))))))))))))))
yaaaa ben demedim miiii çok iyi geliyo diye.hem süt oluyor hem bebeği mayıştırıyor.o kadar herkese dedim ama sakalım yok ki:)))) yaramasına sevindim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?