Evet aso çok işe yarıyor.. ben hastanede içmeye başlamiştım.. ve maşallah kızımda çok az gaz var.. uykusunda bile zart zurt gaz atıyor..
ve sutlerım.. derın dondurucuya koyuyorum...:92:
ya bu derın dondurucuya konulan sutlerı sonra nasıl kullacagız ??????
akça allah bagışlasın ve çok geçmiş olsun...
ben de çok sıkıldım evde.. dışarı çıkıp yurumek sahile gitmek , cafe ye gıdıp nargıle içmek istiyorum ... istiyorum... iyice bunaldım evde...
kayınpeder arabanın anahtarını vermıyor.. bebekle araba kullanamazmişim..??? lohusa kadın araba kullanamazmış..:???? ne alakası varsa anlamıyorum ya... :26:
hahah bende de hepsi mevcut yarın bide doktora gitcem uf genel cerraha gitcem adam korkup kaçcak benden:))))canım sakallarımız yok belki ama bıyıklar tam:d ah bu bebişler bizim bakımsız koydularDD
ben nitki çaylarından nefret ederim ama yeni aldığım ilaç yaramzsa onu da denicem artık:S
sabın içeriği ne bilen var mı? bitki falan mı dere otu gib,zincoya mı benzioyo?
ya seninki de mi kusuyo ben varya bugün kötü bi gün geçirdim.boynumdan ayak bileğimie kadar kusmuk içindeyim şuanda.bugün ayrı bir huysuz benimki.bende 1 haftadır hemoroidden ölüyorum zaten.yürüyemiyorum oturamıyorum yatarken bile ağrım var ve bu halde tek başımayım.kan kaybından iyice çöktüm bir yandan da.akşam eşim eve girer girmez kendimi duşa atcam.tatlım egce dediğim gibi abartı derecec kusunca sinirlerim çok bozuldu küstüm resmne oğluma ve korktum boğulcak diye emzirmedim 3 saat kadar ağladıkça emzik verdim ağladıkça emzik öle oylaandı,ve yazık aç olunca baya güzel emdi(
ama sonra ben emzirirken sanki o da bana küsmüş gibi gölerime bakarak emdikıyamam ben ona ya ama sırf onun iyiliği için çok ksuunca bişey olcak diye korktum (
artı bi de gece benimki yeşil kaka yapmış poposunda kurumuş kaka:Sresmen kazıdım mendille ya:S
orman kaçkını olduk:) ben en çok manikür pedikür istiyorum.kocama dedim tırnaklarım çok fena oldu diye.hiç demez ilk kez bana evet katır toynağı gibi olmuş dedi.Çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiiiim.bi tane eve gelen manikür pedikürcü buldum onu denicektm bugün ama kızım sağolsun huysuzluğu üstündeydi çağıramadım kadını bile uf.aman bir gunde 120 cc den fazla vermeyın. kalorısız ıcecek oldugundan eyınde sodyum fazlalıgı ve hasar yapabılıyormus uzman tv den ızledım
bende mılupa gece cayı verıyorum 8 saate ır kahve fıncanın yarısı
aynen bnedeeee
oy maşallah ne yıyon kız bıze de soyle
hadı allah kabul etsın.
e ana kucagı dıye bosuna demıyolar.
ben bayılıyorum kucagımda tutmaya ama kollarım belım agrımaya basladı hatta kamburlastıgımı hıssedıyorum
ney nası yanı
ya almadımasooo
babasling aldin mi???
ben hala karar weremedim yaaa hangisini alacağima
ahtar dediğin aKtar olmasın?Ben de aktardan aldım daha doğal katkısız çok faydasını gördüm hem de bugün hiç içmedim içemedim bugün kızım çok huysuz mesela:S kalkıp yapamadım ki susuzluktan bile ölüorum.rezene humananın kı degil..
ahtardan alıyoruz.. bugday gıbı bir şey zaten.. ben bır fıncana sıcak suya bır çay kaşıgı koyup 5 dk demleyıp içiyorum...
aynı zamanda anasonu da aynı şekıl demleyıp içiyorum...
önceden de zaten içerdim.. tadına alıştım..
eklerim canım inş..bijo uzun zamandır girmiyordum galiba bende silinmişim listeden eklermisin tekrar?
Çıldırlardayımkafama çingene pembesi huni takcam artık
canım ılık suyla çözüyorsun sütü buzdolabında 24 saat oda sıcaklığında 1 saat bekleyebiliyor
ahtar dediğin aKtar olmasın?Ben de aktardan aldım daha doğal katkısız çok faydasını gördüm hem de bugün hiç içmedim içemedim bugün kızım çok huysuz mesela:S kalkıp yapamadım ki susuzluktan bile ölüorum.
Çıldırlardayımkafama çingene pembesi huni takcam artık
ılık suyla çözdukten sonra içme sıcaklıgına geldıgını nasıl anlayacagım.. ısıtılmaz herhalde:))))
ahtar yanı aktar :)))) harf hatası olsun o artık bu yorgunlugun üstüne:))))
evet bende çok faydasını gördum...
cnm dun ılk defa rezene verdım de bı boka yaramadı belkı sonra yarar duzenlı kullanınca. benım sıpamın derdı ne ben hıc anlayamıorum bak bu saat oldu hala uyumadı :S yaklasık 11 saattır uyumuyo pofffffffffff
ayyyy varya of diyorum.Dötüm ağrıyo ağrımasa neyse.o kadar canım yanıyor ki dikişlerim bu kadar ağrımamıştı o denli sancım var ölüyorum resmen.kucağıma aldığımda bile ölüyorum çok fenayım
dün ben öyleydim asoş. kafayı yedi, ağladı, memeyle kavga etti. o kadar huysuzdu ki :S ayağımda sallamak bile çok fayda etmedi ve en sonunda sızdı :S ama benim de sinirlerim artık iice bozulmaya başlamıştı.. bazen coşuyolar nedense..
ya ben de şu gece çayından aldım içinde kimyon melisa cart curt var,benim oğlan başlarda o çayı içinde açlık bile hisstmiodu en az 4 saat aralıksız uyuyodu:Sama şimdi 100 cc içio camış hala ağlıo
üstüne bi de emzirmek zorunda kalıyorum:S sonra da ne yatak ne yastık ne battaniye kalıo üstü başı da dahil her yere kusuyo:S
ne kremi verdisende de mi basur var aso yaa bende de doğumdan sonra çikti
bi gece ölüyodum cidden ağrisindan.
garip bi krem wermişti dr kullandim ama bi işe yaramadi.şimdi her tuvalete çikişimda az da olsa kanamam oluyo fakat ne hikmettir küçülmüş gibi geldi bana dün.
babasling çok güzel de kararsizim işte.wrap ta çok zahmetli göründü bana bağlamasi filan.
gerçi sokaa çiktiğimiz yok ama olur ya belki firar ederim bigün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?