2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ılık suyla çözüyorsun sütü buzdolabında 24 saat oda sıcaklığında 1 saat bekleyebiliyor

sen erken başladın sıkılmaya dur daha çok var :) ben hamile kaldığımda ehliyet kursundaydım zaten çocuk bir tek arabada sakinleşiyor ondan olsa gerek şimdide eşim asla araba kullanmama izin vermiyor tecrübe yapamadım ki kursu bitirdim kapandım eve :2:

hahah bende de hepsi mevcut yarın bide doktora gitcem uf genel cerraha gitcem adam korkup kaçcak benden:))))
ya seninki de mi kusuyo ben varya bugün kötü bi gün geçirdim.boynumdan ayak bileğimie kadar kusmuk içindeyim şuanda.bugün ayrı bir huysuz benimki.bende 1 haftadır hemoroidden ölüyorum zaten.yürüyemiyorum oturamıyorum yatarken bile ağrım var ve bu halde tek başımayım.kan kaybından iyice çöktüm bir yandan da.akşam eşim eve girer girmez kendimi duşa atcam.
orman kaçkını olduk:) ben en çok manikür pedikür istiyorum.kocama dedim tırnaklarım çok fena oldu diye.hiç demez ilk kez bana evet katır toynağı gibi olmuş dedi.Çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiiiim.bi tane eve gelen manikür pedikürcü buldum onu denicektm bugün ama kızım sağolsun huysuzluğu üstündeydi çağıramadım kadını bile uf.
asooo

babasling aldin mi???
ben hala karar weremedim yaaa hangisini alacağima
ya almadım delircem bu hafta içinde almam lazım uçakta da lazım olcak inince de lazım olcak.babasling mi alsam ne alsam bilemedim.babasling iyi hoş da büyüdüğünde sadece yüzü bana dönük kullanılabiliyor.bacakları iki büklüm görünüyor.ya alcam 1-2 aylığına bunu ya da bilmiyorum.sende mi kararsızsın ya

ahtar dediğin aKtar olmasın?Ben de aktardan aldım daha doğal katkısız çok faydasını gördüm hem de bugün hiç içmedim içemedim bugün kızım çok huysuz mesela:S kalkıp yapamadım ki susuzluktan bile ölüorum.

bugun kalça çıkığı ultrasonuna ve işitme testi tekrarına gittik şu an klavye kullancak bile halim yok kızlar bitmiş durumdayım :S

sabah evden çıkmadan sıpanın altını değiştireyim dedim, heryeri işedi bizimki :S yıkayamadık bir güzel sildik tekrar giydirdim falan.. ultrasonu bekle, işitme testini bekle, dr. un acil işi çıktı onu bekle derken bittik bittik.. dönüşte de hemen toprağı yıkadık bi posta da öyle yoruldum. beyfendi emdi sonra da yattı aşaya.. bana da işediklerini temizlemek kıyafetlerini yıkayıp asmak kaldı. bir tas çorbayı zor içtim bu arada, gözlerim de kapanıyo :S

neyse allahtan bu sefer düzgün çıktı işitme testimiz, kalça ve karın ultrasonumuzda da sorun yokmuş

asoş bende de var demiştim ya rezene ısırgan anason ıhlamur karışımından. hatta dün senle konuşurken içmiştim. adam saat öğlen saat 4 bucukta yattı (emme ve alt değiştirmeleri saymazsak) sabah 5 de kalktı öğlen aklıma geldi içtiğim çaydan oldu diye :) artık hergün düzenli içicem valla

Son düzenleme:
Çıldırlardayım kafama çingene pembesi huni takcam artık

dün ben öyleydim asoş. kafayı yedi, ağladı, memeyle kavga etti. o kadar huysuzdu ki :S ayağımda sallamak bile çok fayda etmedi ve en sonunda sızdı :S ama benim de sinirlerim artık iice bozulmaya başlamıştı.. bazen coşuyolar nedense..

canım ılık suyla çözüyorsun sütü buzdolabında 24 saat oda sıcaklığında 1 saat bekleyebiliyor

ılık suyla çözdukten sonra içme sıcaklıgına geldıgını nasıl anlayacagım.. ısıtılmaz herhalde:))))

ahtar yanı aktar :)))) harf hatası olsun o artık bu yorgunlugun üstüne:))))

evet bende çok faydasını gördum...

ısıtılmıyor ben içirmeden önce dolaptan alıp sıcak suyun içinde biraz bekletiyorum tabi sen onu yapana kadar yıkar ortalığı ama idare etcen artık

sende de mi basur var aso yaa bende de doğumdan sonra çikti
bi gece ölüyodum cidden ağrisindan.
garip bi krem wermişti dr kullandim ama bi işe yaramadi.şimdi her tuvalete çikişimda az da olsa kanamam oluyo fakat ne hikmettir küçülmüş gibi geldi bana dün.

babasling çok güzel de kararsizim işte.wrap ta çok zahmetli göründü bana bağlamasi filan.
gerçi sokaa çiktiğimiz yok ama olur ya belki firar ederim bigün :)))

bende rezeneyi ilk başlarda verdiğimde işe yaramıyodu ama şimdi resmen sızıyo içtikten sonra sabah akşam ver bakıyım düzenli hafifte rezenesini fazla koy nolucak bakalım

ayyyy varya of diyorum.Dötüm ağrıyo ağrımasa neyse.o kadar canım yanıyor ki dikişlerim bu kadar ağrımamıştı o denli sancım var ölüyorum resmen.kucağıma aldığımda bile ölüyorum çok fenayım akşama da misafir var.ev bok içinde bi yandan canım yanıyor.kocam erken çıkcak gelicek.benim için çıksa bigünde ya. delirmiş vaziyetteyim saçım bile kusmuk

aa kes o zaman o çayı ben kusmaktan acile götürmüştüm orda doktorlar başka bebenin annesine diyordu kustuğunda ne veriyorsan sırayla kesiceksin çaysa onu kes mamaysa onu sırayla kesip bakıcaksın neden kusuyorsa onu tespit ediceksin sen şimdi verme istersen humananınkini al yada milupanın rezenesini al sadece rezene kimyon olan bide onları dene melisa çok ağır bir ottur babam bi kere içince bayılmıştı tansiyonu 4-2 ye düşmüştü sen verme ondan artık başka bi çay dene böle böle öğrenicez napalım

ne kremi verdi ya ben çok fenayım yarın doktora gitcem artık.eğer engil teşkli etmiyorsa emzirmeye vs hemen de ameliyat olcam ankaraya gidip annemin yanında çıldırcam çok fenayım yatamıyorum bile

Aso çok geçmiş olsun inşallah düzelir bir an önce hem çocukla uğraş hem kendi sağlığınla daha zordur senin için

benim sol göğsümde süt iyice azaldı nerdeyse sağ göğsümden çıkanın üçte biri kadar çıkıyor neden olur ki ya üf hiç doktora gitmek istemiyorum bıktım valla doktorlardan falan artık süt üretimim iyice düştü zaten ne dicem ben bu çacuğa kızım az ye sütüm azaldı diyemem ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…