sağol canım çok fenayım çok.kan revan içindeyim bi yandan ağrım o kadar çok ki.ölmüşüm ağlayanım yok o durumdayım.haftaya belki de bu hafta içi ankaraya gitcem yoksa iyileşemicem ben gitgide kötüye gidiyorumAso çok geçmiş olsun inşallah düzelir bir an önce hem çocukla uğraş hem kendi sağlığınla daha zordur senin için
canım ılık duş tut göğüslerine masaj yap duşun altında.ılık duş kanalları açar rahatlatır göğsünü bi dene bakalımbenim sol göğsümde süt iyice azaldı nerdeyse sağ göğsümden çıkanın üçte biri kadar çıkıyor neden olur ki ya üf hiç doktora gitmek istemiyorum bıktım valla doktorlardan falan artık süt üretimim iyice düştü zaten ne dicem ben bu çacuğa kızım az ye sütüm azaldı diyemem ki
ya prop demirin başka bir ağrısı olmasın arkadaşımın bebeğide 3 aylık oda saatlerce uyumuyoo huzursuz doktor tahlil vermiş neyi var anlıyalım diye 11 saat ne demek uyumadancnm dun ılk defa rezene verdım de bı boka yaramadı belkı sonra yarar duzenlı kullanınca. benım sıpamın derdı ne ben hıc anlayamıorum bak bu saat oldu hala uyumadı :S yaklasık 11 saattır uyumuyo pofffffffffff
bende içiyorum 2 bardak rezene oğlum daha rahatladı bu sıralarmerhabalar;
oğlum daha yeni uyudu kızlar
rezeneyi bebeğe değil de kendiniz içerseniz daha çok etkili oluyor
ben bunu dün anladım aso rezene için sütünüz artar demişti bende 2 gündür 2 bardak içiyorum
benim ki 2 gündür güzel uyuyor(41 kere maaşallah )
birde kendiniz içerek deneyin
ben kaç kere çıktım markatleri gezdim ev gezmesi yaptım ama bundan sonra daha dikkat ederim havalar çok soğududışarı çıktım diye yazanlara imrenek bakıyorum eşim bana izin vermiyor çocuk hasta olur diye annemle bile gidemiyorum takmam ama hasta olursa kötü kavga ederiz biliyorum birde annemler yakın 10 dakikalık mesafede bakkala markete bile çıkamıyorum haftaya aşısı için çıkarım iştebende bazen aynada kendimi görünce bu benmiyim diye bakıyorum
maşallah toprak beyimize hep böyle uyur inş...bugun kalça çıkığı ultrasonuna ve işitme testi tekrarına gittik şu an klavye kullancak bile halim yok kızlar bitmiş durumdayım :S
sabah evden çıkmadan sıpanın altını değiştireyim dedim, heryeri işedi bizimki :S yıkayamadık bir güzel sildik tekrar giydirdim falan.. ultrasonu bekle, işitme testini bekle, dr. un acil işi çıktı onu bekle derken bittik bittik.. dönüşte de hemen toprağı yıkadık bi posta da öyle yoruldum. beyfendi emdi sonra da yattı aşaya.. bana da işediklerini temizlemek kıyafetlerini yıkayıp asmak kaldı. bir tas çorbayı zor içtim bu arada, gözlerim de kapanıyo :S
neyse allahtan bu sefer düzgün çıktı işitme testimiz, kalça ve karın ultrasonumuzda da sorun yokmuş
asoş bende de var demiştim ya rezene ısırgan anason ıhlamur karışımından. hatta dün senle konuşurken içmiştim. adam saat öğlen saat 4 bucukta yattı (emme ve alt değiştirmeleri saymazsak) sabah 5 de kalktıöğlen aklıma geldi içtiğim çaydan oldu diye :) artık hergün düzenli içicem valla
ayyyy varya of diyorum.Dötüm ağrıyo ağrımasa neyse.o kadar canım yanıyor ki dikişlerim bu kadar ağrımamıştı o denli sancım var ölüyorum resmen.kucağıma aldığımda bile ölüyorum çok fenayımakşama da misafir var.ev bok içinde bi yandan canım yanıyor.kocam erken çıkcak gelicek.benim için çıksa bigünde ya. delirmiş vaziyetteyim saçım bile kusmuk
leeeyyynnn nispet mi yapıyosun.ben ölüyorum bugün ağrıdan yatamadım bile hiçohh 2 saate yakın uyumuşum kızım uyanmadan emzirdim tekrar uyudu yavrucum
ben rezene falan bişi içmiyorum . dün bebeği olan birisi çocuğa anason çayı vermiş uyusun die çocuk saf gibiydi gözünü açamıyor yazık
şimdide yemek yapıcam :97:
ya sezen çok kötüyüm uf oldum ufya prop demirin başka bir ağrısı olmasın arkadaşımın bebeğide 3 aylık oda saatlerce uyumuyoo huzursuz doktor tahlil vermiş neyi var anlıyalım diye 11 saat ne demek uyumadan
bende içiyorum 2 bardak rezene oğlum daha rahatladı bu sıralar
ben kaç kere çıktım markatleri gezdim ev gezmesi yaptım ama bundan sonra daha dikkat ederim havalar çok soğudu
maşallah toprak beyimize hep böyle uyur inş...
off genemi azdı bağsurun bende hastanede çok fenaydım geçmiş olsun cnmmm
slm kızlar.. dun baglantı yuzunden yazamadan cıkmak zorunda kalmıştım.
3 aralık gunu 18:03 te bebeğim Rüzgar epidural normal dogumla 4240 gr dogdu. dogum sırasında veya suni sancıdan kaynaklı bebeğimde mide kanaması olmuş. dogdugu gece küveze alındı. Bebeğim 4 gece hastanede kuvezde, 1 gece de benle beraber sarılık için kaldı. Dün cıktık hastaneden ancak.
şimdi emzirmeye uğraşıyorum:) ama doymuyo tosuncuk 90 ml mamayı götürüyo bi dikişte:),
hepimize kolay gelsin:)
leeeyyynnn nispet mi yapıyosun.ben ölüyorum bugün ağrıdan yatamadım bile hiç
ya sezen çok kötüyüm uf oldum uf
hiç bilmiyorum ne gibi ama kabus gibi olduğu kesin.eğer emzirmeme etki etmicekse olcam ameliyat bu gittiğimde.bilirim onun acısını babamdada vardı ameliyat oldu sonra gene hortladı oda bel fıtığı gibi tam geçmiyo sanırım
hiç bilmiyorum ne gibi ama kabus gibi olduğu kesin.eğer emzirmeme etki etmicekse olcam ameliyat bu gittiğimde.ben artık dayanamıcam dayanılcak gibi değil artık çünkü 7 dakika sürüyomuş ameliyatı ertesi gün normal aktivitene dönüyomuşsun longo tekniğiyle olursam
evet canım ya 7 dakika sürüyomuş iyi bir cerrah yaparsa da bir daha tekrarlama olasılığı d düşüyormuş. aman 1 sene bu acıdan uzak olmaya bile razıyım7 dakikamı oo süperr hiç bu ağrıyı çekme bi daha hortlasa bile 5-6 sene rahat edersin en az
Akça bebeğin hayırlı olsun.İkinize de geçmiş olsun..
Hanımlar emziklerden hangi markayı kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?
evet canım ya 7 dakika sürüyomuş iyi bir cerrah yaparsa da bir daha tekrarlama olasılığı d düşüyormuş. aman 1 sene bu acıdan uzak olmaya bile razıyımyarın gitcem doktora bakalım ne dicek heryerim de kıl içinde of.jilete talim bu akşam ağdaya gitcektim misafir geliyo of
leeeyyynnn nispet mi yapıyosun.ben ölüyorum bugün ağrıdan yatamadım bile hiç
ya sezen çok kötüyüm uf oldum uf
yemeğe değildir.kendmze ble yemek yok şuan.benim sıvı şeyler yemem sebze yemem lazım onu bile yapamıyorum.dışardan kuru yiye yiye bağırsaklarım kurudu.kimseyi çekcek halde değilim ama kocamı kıramadım işle ilgili bişiler görüşcekler iki arkı geliyo biri kadın biri adam.çok fenayımşuan oooooofffffmisafirmi yemeğemi?
inşallah cnm ya bitsin artık bu çile.sabahlıyorum ağrıdan benayy kıyamammmm..geçmiş olsun canım
7 dk sürüyormuş ameliyat olursun kurtulursun bu ağrıdan inş. bide bebişle daha zor oluyodur
yemeğe değildir.kendmze ble yemek yok şuan.benim sıvı şeyler yemem sebze yemem lazım onu bile yapamıyorum.dışardan kuru yiye yiye bağırsaklarım kurudu.kimseyi çekcek halde değilim ama kocamı kıramadım işle ilgili bişiler görüşcekler iki arkı geliyo biri kadın biri adam.çok fenayımşuan oooooofffff
inşallah cnm ya bitsin artık bu çile.sabahlıyorum ağrıdan bendün gece ytak kan içindeydi bide ped vardı düşün akan kanı yakında tahtalıköyü boylıcam sanırım
yemeğe değildir.kendmze ble yemek yok şuan.benim sıvı şeyler yemem sebze yemem lazım onu bile yapamıyorum.dışardan kuru yiye yiye bağırsaklarım kurudu.kimseyi çekcek halde değilim ama kocamı kıramadım işle ilgili bişiler görüşcekler iki arkı geliyo biri kadın biri adam.çok fenayımşuan oooooofffff
inşallah cnm ya bitsin artık bu çile.sabahlıyorum ağrıdan bendün gece ytak kan içindeydi bide ped vardı düşün akan kanı yakında tahtalıköyü boylıcam sanırım
amannn sakın ne pekmezi el kadar yavruuya:26:benım kızım almıyor emzik yaww alsın istiyorum aslında öğürüyor ama((
bi tanıdık emziği alsın diye pekmeze batırıyolarmış emziği,çocuğun içi yanıyodur bide bnada diyor sende pekmeze batır ver diye. almıyorsa niye zorlayım ki
kızım buraya girince ağlamaya başlıyor yemek yapcaktm güya salladım uyudu şimdi .
bi çorba yapim bari :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?