2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aso çok geçmiş olsun inşallah düzelir bir an önce hem çocukla uğraş hem kendi sağlığınla daha zordur senin için
sağol canım çok fenayım çok.kan revan içindeyim bi yandan ağrım o kadar çok ki.ölmüşüm ağlayanım yok o durumdayım.haftaya belki de bu hafta içi ankaraya gitcem yoksa iyileşemicem ben gitgide kötüye gidiyorum

ohh 2 saate yakın uyumuşum kızım uyanmadan emzirdim tekrar uyudu yavrucum
ben rezene falan bişi içmiyorum . dün bebeği olan birisi çocuğa anason çayı vermiş uyusun die çocuk saf gibiydi gözünü açamıyor yazık
şimdide yemek yapıcam :97:

canım ılık duş tut göğüslerine masaj yap duşun altında.ılık duş kanalları açar rahatlatır göğsünü bi dene bakalım

ya prop demirin başka bir ağrısı olmasın arkadaşımın bebeğide 3 aylık oda saatlerce uyumuyoo huzursuz doktor tahlil vermiş neyi var anlıyalım diye 11 saat ne demek uyumadan
bende içiyorum 2 bardak rezene oğlum daha rahatladı bu sıralar
ben kaç kere çıktım markatleri gezdim ev gezmesi yaptım ama bundan sonra daha dikkat ederim havalar çok soğudu
maşallah toprak beyimize hep böyle uyur inş...

off genemi azdı bağsurun bende hastanede çok fenaydım geçmiş olsun cnmmm

leeeyyynnn nispet mi yapıyosun.ben ölüyorum bugün ağrıdan yatamadım bile hiç
ya sezen çok kötüyüm uf oldum uf

canim gözün aydin masallah ogluna

bilirim onun acısını babamdada vardı ameliyat oldu sonra gene hortladı oda bel fıtığı gibi tam geçmiyo sanırım
hiç bilmiyorum ne gibi ama kabus gibi olduğu kesin.eğer emzirmeme etki etmicekse olcam ameliyat bu gittiğimde. ben artık dayanamıcam dayanılcak gibi değil artık çünkü7 dakika sürüyomuş ameliyatı ertesi gün normal aktivitene dönüyomuşsun longo tekniğiyle olursam

7 dakikamı oo süperr hiç bu ağrıyı çekme bi daha hortlasa bile 5-6 sene rahat edersin en az

Akça bebeğin hayırlı olsun.İkinize de geçmiş olsun..

Hanımlar emziklerden hangi markayı kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

7 dakikamı oo süperr hiç bu ağrıyı çekme bi daha hortlasa bile 5-6 sene rahat edersin en az
evet canım ya 7 dakika sürüyomuş iyi bir cerrah yaparsa da bir daha tekrarlama olasılığı d düşüyormuş. aman 1 sene bu acıdan uzak olmaya bile razıyım yarın gitcem doktora bakalım ne dicek heryerim de kıl içinde of.jilete talim bu akşam ağdaya gitcektim misafir geliyo of

misafirmi yemeğemi?

leeeyyynnn nispet mi yapıyosun.ben ölüyorum bugün ağrıdan yatamadım bile hiç

ya sezen çok kötüyüm uf oldum uf

ayy kıyamammmm..geçmiş olsun canım
7 dk sürüyormuş ameliyat olursun kurtulursun bu ağrıdan inş. bide bebişle daha zor oluyodur

benım kızım almıyor emzik yaww alsın istiyorum aslında öğürüyor ama ((
bi tanıdık emziği alsın diye pekmeze batırıyolarmış emziği,çocuğun içi yanıyodur bide bnada diyor sende pekmeze batır ver diye. almıyorsa niye zorlayım ki

kızım buraya girince ağlamaya başlıyor yemek yapcaktm güya salladım uyudu şimdi .
bi çorba yapim bari :97:

misafirmi yemeğemi?
yemeğe değildir.kendmze ble yemek yok şuan.benim sıvı şeyler yemem sebze yemem lazım onu bile yapamıyorum.dışardan kuru yiye yiye bağırsaklarım kurudu.kimseyi çekcek halde değilim ama kocamı kıramadım işle ilgili bişiler görüşcekler iki arkı geliyo biri kadın biri adam.çok fenayımşuan oooooofffff
ayy kıyamammmm..geçmiş olsun canım
7 dk sürüyormuş ameliyat olursun kurtulursun bu ağrıdan inş. bide bebişle daha zor oluyodur
inşallah cnm ya bitsin artık bu çile.sabahlıyorum ağrıdan bendün gece ytak kan içindeydi bide ped vardı düşün akan kanı yakında tahtalıköyü boylıcam sanırım

aso çok geçmiş olsun.. allah sifa versın.... çokzor gerçekten...

cnm gecmıs olsun hayrdır ne oldu bosver nısafırı lohusa kadını kım ayıplar.sen kendıne bak

amannn sakın ne pekmezi el kadar yavruuya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…