ne kremi verdiya ben çok fenayım yarın doktora gitcem artık.eğer engil teşkli etmiyorsa emzirmeye vs hemen de ameliyat olcam ankaraya gidip annemin yanında çıldırcam çok fenayım yatamıyorum bile
slm kızlar.. dun baglantı yuzunden yazamadan cıkmak zorunda kalmıştım.
3 aralık gunu 18:03 te bebeğim Rüzgar epidural normal dogumla 4240 gr dogdu. dogum sırasında veya suni sancıdan kaynaklı bebeğimde mide kanaması olmuş. dogdugu gece küveze alındı. Bebeğim 4 gece hastanede kuvezde, 1 gece de benle beraber sarılık için kaldı. Dün cıktık hastaneden ancak.
şimdi emzirmeye uğraşıyorum:) ama doymuyo tosuncuk 90 ml mamayı götürüyo bi dikişte:),
hepimize kolay gelsin:)
akça allah bagışlasın ve çok geçmiş olsun...
ben de çok sıkıldım evde.. dışarı çıkıp yurumek sahile gitmek , cafe ye gıdıp nargıle içmek istiyorum ... istiyorum... iyice bunaldım evde...
kayınpeder arabanın anahtarını vermıyor.. bebekle araba kullanamazmişim..??? lohusa kadın araba kullanamazmış..:???? ne alakası varsa anlamıyorum ya... :26:
bugun kalça çıkığı ultrasonuna ve işitme testi tekrarına gittik şu an klavye kullancak bile halim yok kızlar bitmiş durumdayım :S
sabah evden çıkmadan sıpanın altını değiştireyim dedim, heryeri işedi bizimki :S yıkayamadık bir güzel sildik tekrar giydirdim falan.. ultrasonu bekle, işitme testini bekle, dr. un acil işi çıktı onu bekle derken bittik bittik.. dönüşte de hemen toprağı yıkadık bi posta da öyle yoruldum. beyfendi emdi sonra da yattı aşaya.. bana da işediklerini temizlemek kıyafetlerini yıkayıp asmak kaldı. bir tas çorbayı zor içtim bu arada, gözlerim de kapanıyo :S
neyse allahtan bu sefer düzgün çıktı işitme testimiz, kalça ve karın ultrasonumuzda da sorun yokmuş
asoş bende de var demiştim ya rezene ısırgan anason ıhlamur karışımından. hatta dün senle konuşurken içmiştim. adam saat öğlen saat 4 bucukta yattı (emme ve alt değiştirmeleri saymazsak) sabah 5 de kalktıöğlen aklıma geldi içtiğim çaydan oldu diye :) artık hergün düzenli içicem valla
hiç bilmiyorum ne gibi ama kabus gibi olduğu kesin.eğer emzirmeme etki etmicekse olcam ameliyat bu gittiğimde.ben artık dayanamıcam dayanılcak gibi değil artık çünkü 7 dakika sürüyomuş ameliyatı ertesi gün normal aktivitene dönüyomuşsun longo tekniğiyle olursam
Akça bebeğin hayırlı olsun.İkinize de geçmiş olsun..
Hanımlar emziklerden hangi markayı kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?
selaammm
napaysınız kızlar
bizim mevlütümüz okundu bugün camide
bende kzımı rezeneyle sarhoş ettikten sonra duruyu ablama postaladım ve totoma motoru taktım önce vücudumdaki ormanı biçtim sonra kaş bıyık sonra duş sonra saçımı düzleştirdim sonra ortalığı topladım popomu yeni koydum ama içim çok rahatladı bütün işlerimi bitirdim
yarın doktora gidicem bakalım yaşıycakmışymışım
prop sen demire rezene gibi bişey veriyomusun düzenli versen belki rahatlatır uykusunu düzenler gazını filan çıkarmasına yardımcı olur
Ay sema allah iyiliğini versin güldürdün beni akşam akşam, sinirliydim sinirim geçti valla, alemsin...
Camiide mevlut, o nasıl oluyo kız anlatsana, bende okutim bari...
rezene benimkinde bi poka yaramadı ya...
Hanımlar emziklerden hangi markayı kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?
kimsecikler yok nöbet öncesi dinlenmede heralde yorgun savaşçılar
bende sistit olmuşum yahu çok lazımdı :84:
Slm kizlar.bgn hayatimin en kotu alisveris gunuydu. Ben manken gibiydim, bi yerde bi kiyafet deniosam baskalari ayni kiyafet denemezdi yanimda,ve giydigim hersey cok yakisirdi. Bgnse kendimden tiksindim resmen aglicaktim bu gobegimden selulitlerimden varislerimden tiksindim nefret ettim cok cok moralum bozuk hicbisi eskisi gibi olmicak bundan snr
nuk damaklı silikon uçlu. tavsiye ederim.
canım geçmiş olsun,ben lansinoh ve kantoron yağı kullanıyorum,bir onu bir diğerini sürüyorum hergün ve aventin göğüs kalkanını kullanıyorumki göğüsucum giysime değmesin,pedlerde işe yaramıyo,onlara değincede acıyo çünkü.
Birde acıların hafifleyinceye kadar emzirme,sağıp ver.Bu aradada emzirmesen bile mutlaka ilaçlarını sür.Ben özellikle zeytin yağı-kantoron yağı karışımından memnun kaldım.
Birde bebek göğüsucunu emmesin,kahverengi kısmın hepsini ver ağzına.İnşallah geçer canım
naner doğurdun mu canım? görüşemedik epeydir.
evet benim ilk baslarda kanamisti memucum linden bir tarif verdi ayva cekirdeklerini yarim cay bardagi suda 24 saat beklettim sonra meme uclarima surdum ve surekli acik tuttum gogsumu cok faydasi oldu simdi yara filan yok cok sukur sende bir dene istersen ama emzirmeden once yika o surdugun seyi. sicak su ile meme uclarini yikarsan oda iyi gelioo gecmis olsun insaaklah ise yarar
bana en iyi bepanten merhem iyi geldi canım
her emzirme sonrası hatta her aklıma geldiğinde sürdüm öyle 1 hafta içinde iyileşti
ilk zamanlar göğüs ucum çok yoktu resmen yarıldı yan taraftan. kopacak diye korktum hatta. hem garmastan hem de lansinoh kullandım ama pek faydalarını görmedim. ilona bepanten önermişti onu kullandım. bir de bir gün boyunca vermedim o memeyi. sağıp boşalttım. bol bol bepanten sürüp açık bıraktım bir süre. çok şükür geçti. çok zor, çok acı verici bir durum. can acısından midem bulanıyordu. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede geçer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?