2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kremi verdi ya ben çok fenayım yarın doktora gitcem artık.eğer engil teşkli etmiyorsa emzirmeye vs hemen de ameliyat olcam ankaraya gidip annemin yanında çıldırcam çok fenayım yatamıyorum bile

proktolog diye bi krem doğum doktoru yazmişti.
sabah akşam sürüosun anestezik özelliğide var geçici de olsa uyuşturuyo o bölgeyi.
yarin git bakalim dr ne dicek.geçmezse bende gidicem genel cerraha

canım gözünaydın,allah analı babalı büyütsün

dur bakalım daha erken,40a daha çook var

geçmiş olsun,sevindim iyi çıkmasına,atlattınız hadi

offf çok geçmiş olsun canım ya,benim bile bazen kabızlıktan dolayı kanıyo ve nasıl acıyo,seni düşünemiyorum bile,biran önce hallet bencede kurtul şu dertten

Akça bebeğin hayırlı olsun.İkinize de geçmiş olsun..

Hanımlar emziklerden hangi markayı kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

nuk kullanıyorum ben canım,hem damaklı hem damaksızından aldım.2sinide kullanıyoruz

Ay sema allah iyiliğini versin güldürdün beni akşam akşam, sinirliydim sinirim geçti valla, alemsin...

Camiide mevlut, o nasıl oluyo kız anlatsana, bende okutim bari...

prop sen demire rezene gibi bişey veriyomusun düzenli versen belki rahatlatır uykusunu düzenler gazını filan çıkarmasına yardımcı olur

rezene benimkinde bi poka yaramadı ya...

canım babam hocayla görüştü cuma namazından önce mevlüt duasını okudu sonra eşim kapıda bisküvi lokum kolanya dağıttı allah kabul etsin işte okadar hocayada bi kutu lokum çorap filan hediye hazırladık onu verdik öyle oluyomuş çok okutan camide cemaate okunuyo evdekiyle aynıı bitek fark evimde hengame olmadı benim kocanın ailesi baskı yaptı evde okutun bizim eşimiz dostumuz gelicek diye bende emir verilmesini sevmem dedim sizin evde okutalım bizim ev müsait değil onlarda olmaz dedi küstü hıh neyse ben okuttum kızıma işte ben galip çıktım savaştan :86:

kimsecikler yok nöbet öncesi dinlenmede heralde yorgun savaşçılar

bende sistit olmuşum yahu çok lazımdı :84:

Slm kizlar.bgn hayatimin en kotu alisveris gunuydu. Ben manken gibiydim, bi yerde bi kiyafet deniosam baskalari ayni kiyafet denemezdi yanimda,ve giydigim hersey cok yakisirdi. Bgnse kendimden tiksindim resmen aglicaktim bu gobegimden selulitlerimden varislerimden tiksindim nefret ettim cok cok moralum bozuk hicbisi eskisi gibi olmicak bundan snr

gecicek cnm bugunler az kaldı

ah Gripin nasıl olacak bilmiyorum hiç sağmadım sütümü((elektirikli sağma makinesi ile sağıp veriyorsun????
not alıyorum şimdi bakalım bir kaç gün içinde geçmezse tarifi uygulayacağım:)))saol:))))))))))

bunu da not alayım sırayla deneyim bakalım inşalah işe yarar çok saol cnm:)

bana en iyi bepanten merhem iyi geldi canım
her emzirme sonrası hatta her aklıma geldiğinde sürdüm öyle 1 hafta içinde iyileşti

bepanten kremi yarıklarım için kullanıyorumdum buna ii geliceğim eşim söyleyip duruyo ama hiç ihtimal vermedim iyi olacağına.bunu da not alıyorum deneyeceğim:))çok saol...

ne acıyoo ya içim sızlıyooo..bepanten her derde deva galiba yarın ilk işim gidip kremi 2-3 tane bepanten krem alayım:))))

kızlar elektirikli sağma aleti için ne önerirsiniz?almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…