2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hicbisiyin geccegi yok zaten lanet olasi sezeryan oldum gobek kalcak oldugu gibi hep nefret etcem artik bedenimden

bebeklerimizin çilesinin bitmesi için nasıl 3.aydan sonra normale döner diyorlar ya canımcım...emin ol bizim içinde öyle 3.aydan sonra herşey normale dönecek hem zihinsel hemde fiziksel diye umut ediyorum artık...anlaşılan demir bey bugün çok üzmüş annesini germiş sinirlerini..

sen yazmayınca topic çok sessiz prop dön normale artık demir beyden haberler ver bizi...

Hicbisiyin geccegi yok zaten lanet olasi sezeryan oldum gobek kalcak oldugu gibi hep nefret etcem artik bedenimden

saçmalama lan bi sürü karı tanıyorum sezeryan olupta sıfır göbek olan hatta bi tanesii nisanda doğurdu ekimde gördüğümde göbek kilo hiç bişi yoktu
naptın dedim hiç bişi hala emziriyorum okadar dedi

geçecek kuzum üzme tatlı canını
hem geçmese bile hayatının en değerli varlığının armağanı onlar sana

evet öyle maalesef( ben 240 tl ye almıştım telefonla sipariş verdim getirdiler..ama güzel bir ürün problem veya arıza olduğunda servise verince yerine hemen başka bir makine verip mağdur etmemeleri felan cazip gelmişti...

ne yapalım bebişim için alırım...peki bu sağma aleti sütü de artırıyoo mu?benim bir gün çok geliyo bir gün az denk getiremiyoruz bazen aç kalıyooo bebişim üzülüyorum((

merhaba kızlar sık giremiyorum malumunuz üzere bebeğim emerken ağlıyor tepiniyor offf çıldırıcam sonra bende aptamil mama aldım bugün 60 ml yaptım verdim ama emzirdikten sonra verdim tükürüyor tadınımı sevmedi acaba siz nasıl veriyorsunuz mamayı ve emzirmeden önce mi sonramı

bu arda bu calpol dediğiniz nedir karma aşıdan önce verilicek diyorsunuz ateşinin çıkmasınımı engelliyor acaba

Son düzenleme:
şimdi fiyatına baktım 200 tl falanoffffff
kraft marka olanlar var.. 90 tl falan.. onu tavsıye ederım.. ben onu kullanıyorum.. rahat elektirikli...

aynen nalan piffffffffffffffff ((((((((((((((( herşeyden nefret ediyorum en
çok kendimden

galıba deprosyana gırdı topık topluca... :(((

prop pazıtıf ol bıraz.. daha 40 gn oldu dogum yapalı... gider kılolar.. hem bır suru teknolejık yontemler var... teknolejı çagı... çözum var yanı.. spor da yaptık mı ne kılo kalır, nede göbek...:)))

ben eger karnımda iz vs kalırsa, sarkıklık olursa veya başka sorun.. lazer le tedavı falan duşunuyorum... yaz başında...

Bilen biliodur son 3 gündür sevgili kayınvaldem bizde kalıyordu, göööyyyaaaa bana yardım etmek için geldi, ben biraz dinleneyim nefes alim diye, ama nedense kendisi her seferinde bize geldiğinde kendini tatile çıkmış gibi hissedip bi poka yaramadığı gibi üstüne bide bana yük olmaktan başka bi işe yaramıyo, aynen bu seferde böle oldu tabi....

Daha geldiği gün sinirim zıpladı zaten, ayağını incitmiş topallaya topallaya yürüyo, kendini taşıyacak hali yok çocuğa nasıl bakacak ya da bana nasıl yardım etcek belli değil...

Madem ayağın kötüydü gelmeseydin dedim güzel bi uslüpla ama alında tabi o lafa, çok da umrumda değil alınması ama o ayakla gelmesi bana çok saçma geldi..

Neyse bu her seferinde olduğu gibi bu seferde bi uyku açlığı yaşadı sürekli, sabah akşam uyudu yine, kadın bize gelince huzur buluyo herhalde hep uyku halinde, nerdeyse duru dan fazla o uyuyo...

Geceleri bi kere bile kalkıp duruyu uyutmamıza yardım etmedi hatun, ay ben kalkacaktım baktım siz ikinizde kalkmışsınız onun için kalkmadım dedi, ii dedim nedim...

Gündüz de bütün gün örgü ördü, bi ara duşa atladım hemen yıkanayim dedim bi çıktım duru ağlıyo yatağında o da oturduğu yerden hem örgüsünü örüyo hem de pış pış diyo, benim geldiğimi görüncede kalkıp çocuğu almaya kalkıyo artist, sinirlendiğimi görüncede daha yeni kalktı uyur belki diye hemen almadım dio, Allahım sen akıl fikir ver diom...

Son düzenleme:
ay nalan aklıma da gelmişti ha valla olan düzenin de bozuldu şaşırmadım :S neyse ders olsun artık bu..
bir daha teklif ederse de yok ben alışmalıyım sonuçta hep duruya ben bakıcam de ben öyle dedim..

biz de dün hastaneden sonra kayınvalideme ordan eltimin kızına ugradık eşimin yogun ısrarlarıyla.. inan 1 saat olmadı toplam ama düzenimin bozulduğunu hissettim. alt değiştiremedim adam gibi emziremedim, çocuk sıkıldı falan.. sanırım benim için bir süre evden çok fazla çıkmamak en iyisi.

asoşumm çok geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun bir an önce :S

nalan bu kayınvalidenin maceraları öldürücek beni valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim inan :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…