2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün akşamda sonunda patlak verdi ve çok ufak bi şeyden dolayı tartıştık, içimde kalmış ve onu kırmamak adına sölemediğim bazı şeyleri her şeyi değil yüzüne söledim, dondu kaldı, haksız yere bana çıkışmaya kalktı ama kursağında kaldı, 6 senedir sustuğum için hep susacam sandı ama bu sefer yanıldı, çok kırıcı olmamakla birlikte sölemek istediklerimi söledim valla, hiç olmazsa bi kısmı içimde kalmasın...

Gerçekten böle düşünüyosan ben sana bi daha oturmaya da gelmem sende bana gelme dedim kalakaldı öle...

He kavganın neden patlak verdiğini yazmamışım, bi yandan duruyu emziriom bi yandan k.valdeyi şikayet ediyom topiğe tek elle anca bu kadar oluyo işte yarım yamalak, güya benim sert çıkışlarım oluyomuş, biraz daha yumuşak bi ses tonuyla konuşacakmışım o alışık değilmiş böle sert konuşma tarzına, sanki 6 senelik gelinini tanımıyo...

asoşumm çok geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun bir an önce :S

nalan bu kayınvalidenin maceraları öldürücek beni valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim inan :92:

Aaaaahhhh sorma zeynep, devamı var daha yazının onu oku asıl, sezenle konuştuk dün akşam o da gülüyo hep k.valdemin maceralarına, sana tatil yapmaya gelio kadın diyo, hakkat doğru sölüyo...

geçmiş olsun nalan.... hay allahım ya..
Bir uyandım her yer kar.. Burda çok güzel kar yağıyor!

günaydın

götü başı dağıttım iyce
valla şu çizgi film kahramanları gibi geryerim fırlıycak bu gidişle :84:

1 saat sonra kayınpederim ilk kez evime gelicek daha dünden bulaşıklar duruyo benim saç baş dağınık ortalık dandini offfffffffffffffffff

nalan öldüm ya kayınvaldene yaa

bidahada çağırmada gelmekde isterse bul bi bahane

benimkide tam tersine evinde hep hasta uyur bize geldi geçen kadın aylardır hastaydı bizde iyleşti valla bizden görümceme geçti sonra yine bize oturmaya geldiler bi baktım makyaj yapmış duruyu kucağına alıyo ayağına koydum uyuttu bende seviniyorum öyle olunca

sema günaydın:) Dün rüyamda seni gördüm ne alaka bilmiyorum.Size mevlüte gelmiştim Seni gerçekte görmedim hiç ama rüyamda görmüş bulundum:)

aso ne güzel ya imrendim burayada yağsa keşke burdada kuru soğuk yağmur poff

bizde her kış kar görmeye saklıkente giderik onca yolu tepip

Nalan aman diyorum aman yarabbim kadın seni 15 günlük daha yormuş strese sokmuş resmen.aman kimseye gerek yok valla ben kendim daha rahatım.Rahatsız olmasam haftaya ankaraya bile gitmezdim ama şu ameliyat işini fln halletmem lazım.

aso çok geçmiş olsun git biranönce hallet şu işi bebişin dahada büyüyünce ağırlaşıcak sorunları artıcak zor olur

aso ne güzel ya imrendim burayada yağsa keşke burdada kuru soğuk yağmur poff

bizde her kış kar görmeye saklıkente giderik onca yolu tepip

hayırdır inşallah kız hi hi ne güzel :))
Bu sene de kızınla gidersin kar görmeye gidebilirsen eğer
hayırdır inşallah valla. Rüyamda senle beraber senin tüm sülaleni bile gördüm.Senin face var mı seni çok merak ettim rüyamdaki gibi misin diye

dün gece ilk defa yalnız kaldım bebeğimle evde yeğenim ablam annem geldi istemedim alışıyım dedim benim kocanın çalışma saatleri dandik bundan sonra hep böyle alışmalıyım

aman zaten yanımda kalanların gece pek faydası olmuyor genelde gündüz ihtiyacım oluyor ama dün gece gerildam baya neyse ilk geceyi atlattıkya gerisinide atlatırız nasılsa

aso çok geçmiş olsun git biranönce hallet şu işi bebişin dahada büyüyünce ağırlaşıcak sorunları artıcak zor olur
evet ya halletcem bugün 1 de doktor randevum var.Bir gideyim bakayım ne dicek ne olcak ne bitcek.emzirmeye etkisi var mı fln filan.İnternette araştırdğım kadar kolaysa hemen olurum hemen hem de longo yöntemi varmış.Bu yöntemle olursa ertesi gün normal hayatıma dönüyomuşum.Bu yöntemle ağrı da çok olmuyomuş sadece ilk gün ağrı oluyomuş geçiyomuş.Keşke bugün olsam ameliyat bu kadar kolaysa tabi

çok güzel kar yağıyor burdaaa, bütün gece de yağmış tutmuş bakınnnn camdan çektim :)

Son düzenleme:
Bu sene de kızınla gidersin kar görmeye gidebilirsen eğer
hayırdır inşallah valla. Rüyamda senle beraber senin tüm sülaleni bile gördüm.Senin face var mı seni çok merak ettim rüyamdaki gibi misin diye

var canım dur arkiseşlik teklif edem sana ama benim orda gebeşkenki resmim var bi tane oda iğrenç bakımsız tarzanım daha güzellerini ekliyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…