2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emzirmeye etkisi varsa bile bol bol sağ bırak buzluğa bikaçgün onlarla idare edersin çekilmez bu çile

arkideşlik teklif ettim sana

var canım dur arkiseşlik teklif edem sana ama benim orda gebeşkenki resmim var bi tane oda iğrenç bakımsız tarzanım daha güzellerini ekliyemedim
olsun ben bakımlı halini gördüm rüyamda:) aman hamileyken de güzelsindir kız öyle deme. dün ağdanı da yaptın ne güzel sen:) ben doktora gitcem kıl içndeyim:) nasılsa yan yatırıp bakcak doktor diye jiletlemedimm şimdi boşa.

herkese selam, dünden beri acayip hastayım.alttan üstten ne varsa çıkarıyorum,vücudum kırılıyo.Dünden beri bebeğimi kucağıma alamadım bile onada geçmesin diye. Allahım nerden buldum bu mereti.İnşallah kuzuma bulaşmaz o kaldıramaz çünkü Çok özledim kokusunu.Emziremedimde
Neyse umarım herkes iyidir,ben yatayım yine

Çok geçmiş olsun ya:S inşallah hemen iyileşirsin

Günaydın herkese:)
aso ben sezeryandan sonra oldum hemoroid ameliyatı hemde lazer mazer diil bildigin cerrahi işlem çünkü 4.asamadaydim ve lazer olmuyodu.ama su kadar soyliyeyim kesinlikli ol o çektiğin ağrının yanında sinek sokması kadar ve ben o halimli her isimi yaptım.spinal veya lokal anestezi yapılıyor max 1 gün emziremezsin sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum ki ben hemen emzirmistim

aaaa gerçekten mi?benimki kaçıncı aşama bilmiyorum ama çok fena öyle az buz bir şey değil kabus derecedeyim bugün 1de doktor randevum var. bende doğumda istedim ama doktor istemedi keşke ben de olsaymışım. 1 günde geçiyor yani diyorsun.emzirmeme engel olur mu peki? öyle bir sakınca yoktur sanırım dimi.

günaydın
götü başı dağıttım iyce
valla şu çizgi film kahramanları gibi geryerim fırlıycak bu gidişle :84:

1 saat sonra kayınpederim ilk kez evime gelicek daha dünden bulaşıklar duruyo benim saç baş dağınık ortalık dandini offfffffffffffffffff

Ay semaaaa allah iyiliğini versin ya, çatlaksın kızım sen...

günaydın anneler amma çok kar yağdı burda daha yeni durdu:)

Bizim buraya hiç yağmadı ya....

Allah korusun bi daha hayatta davet etmem...

Ya en ii si böyleyse kötü k.valde nasıl olur bilmiyorum valla asoş, kendi kendine triplere girdi, ama bu sefer lafımı esirgemedim, ağzını açıp bi şi de diyemedi, eşime sölicem o da kızacak diye ödü koptu akıllının, benimle sürekli konuşmaya çalıştı bütün gece, hiç yüzüne bile bakmadım, zaten akşam eşim aldı evine götürdü...

çok güzel kar yağıyor burdaaa, bütün gece de yağmış tutmuş bakınnnn camdan çektim :)

Ne kadar güzel görünüyo, bizim buraya kar yağdığı zaman evde mahsur kalıyoruz, her taraf yokuş olduğu için ne yürüyerek ne de arabayla bi yere çıkılmıyo...

Çoook geçmiş olsun Gripin, acil şifalar olsun sana...

birilerinin işime karışmasından nefret ediyorum size birşey söylicem oha dersiniz eşim 1 haftadır çocuğu yıkatmadı hasta diye evet tam 1 hafta günlerdir ceren uykusuz gece gündüz huysuzdu dün gece dayanamadım yeğenim gelmişti bebek hemşiresi kalk dedim çocuğu yıkayalım eşim kötü kötü baktı hiç bakma işimede karışma dedim yıkadık çocuğu ve dün geceden beri sakinleşti ay günlerce boşunamı çektim yani çocuk nasıl uyusun kusuyor onun kokusu var terliyor rahatlayanıyor ki

aman nalan benim kaynanamda 1 haftalığına geldi akşam 10 olmadan yatardı kadın gün içindede çocuğun yanında otur işlerimi hallediyim derdim korkardı kusar diye hey Allahım ya annem çocuğu yıkarken bana derdi ben korkuyorum sen su dök tabi ben dökim 4 çocuğu ben büyüttüm nasılsa sen değil

Asoş çok geçmiş olsun bu arada cnm, umarım en yakın zamanda düzelirsin, çok pis bi durumdur tahminimce, Allah yardımcın olsun...

Valla iyiki kocanı dinlememişsin ve yıkamışsın çocuğu, ben 1 gece yıkamasam huzursuz oluyorum valla, boşver sen bakma kocana, hiç olmazsa 2 günde bir yıka cnm...

Aman k.valde işte al birini vur ötekine hepsi aynı cım, topiği çok işgal etmemek için sadece özet geçtim benimkinin yaptıklarını, her yaptığını saysam sayfalar sürer...

selam mkizlar nalancim allah kolaylik versin sana

saol zeyncim amin valla...

ben de artık 2 günde bir yıkicam. bugüne kadar hergün yıkadım ama artık burası baya bi soğudu.. suyu da unutmasın istiyorum o yüzden günaşırıya düşürücem..
1 hafta ne demek yaa, annem der ki çocuk suyu unutur, yıkamak için çok ara vermeyin..

Ya duru hala kakasını yapamadı dünden beri, çok kötü durumda yavrum ya...

Her seferinde k.valdem gelip gittikten sonra çocuğa bi şi ler oluyo, bu seferde kabız mı oldu ya???

Napsam acaba, mendil ve zeytinyağ yötemi işe yaramadı...

((((((((((( biri gelince çocuklara bir hal oluyor inşallah yapar ya

gunaydın kızlar... soguk bugun hava.. kombı çalışmasına ragmen hala serın gibi.. bebegım uşuyecek diye korkuyorum...

benım kızımın göbegı düşmedi.. doktor duşmeden yıkamayın dedı.. ne zaman duşecek diye beklıyorum.. bugun tam 9 gun oldu.. bende yıkamak istiyorum bebegımı...

ya kızım sureklı uyuyor.. uyanıyor emıyor, 15 dk sonra uyuyor... sankı bana normal degıl gıbı gelıyor artık.. bugun doktora göturecegım.. akşam üzeri.. kayınpeder gelecek onunla giderım belkı...

nalan ne kayınvalıden tam komedı filimlık yanı... iyi atlatmışınız...

ben hıç bır zaman inanmam ikinci sahışların bebege iyi bakacagına...

aso çok geçmiş olsun.. inşallah kurtulursun.. allah şifa versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…