2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar naber..

gecmısı hıc okuyamıorum vakıt yok. dun annem geldı, temızlık yapıldı evde, evım mıs oldu. annem geldı yemekler pısırdı guzel guzel demırle ılıglendı fln. gece 8 saat uyudum toplamda, 43 gundur ılk defa. bı sefer emzırmeye kalktım bı sefer de annem mama verdı gazıyla altıyla ustuyle basıyla o ugrastı hep. cok guzel moral oldu bana resmen enerjı depoladım. aksam da soguk kar kış demedık aldım demırı akmerkeze gıttık alısverıs yaptık demır hep uyudu zaten dısarda hep uyuyo :) hsta ettysen elımden cekersın dedı kocam ama valla astronutunu gıydırdım sıkı sıkı orda da kalın battanıyesıne sardım zannetmıorum bısı olcanı ama olursa da napalım yanı hasta olcak cocuk evde de olur.

sbh da kocamla cıktık cevahıre gıttım ben dolandım evın eksıklerı vardı onları aldım boş boş gezmenın tadını cıkarttım. eve geldım yemeklerım hazır sıcacık, demırın camasırlar yıkanmıs ev toplanmıs fln. ben ne cekmısım su 43 gunde ya. allahım annemı basımdan eksık etmesın cok cok mutlu oldum. bu aksam de kocamla sınemaya fln gıtcez gece de yıne uyucam annem ılgılencek.

yrn sbh da donuyo ankaraya ne yazık kı. olsun 2 gun bıle kendıme gelmemı sagladı...

senin adına sevindim çok iyi gelmiştir 2 günlük tatil

propcum senin adina cok sevindim iki güne olsa dinlenmissin keske annen sana yakin olsaymis

Son düzenleme:
prop senı merak etmştım... iyi sorun yokmuş.. ne guzel taıl yapmışşın kısa da olsa... senın adına sevındım..

berra çok fazla uyuyor ya.. sorun mu var acaba... bugun doktor a göturrrecegım.. emzırıyorum, altını degişiyorum 15 dk içinde yenıden uyuyor.. 2 saat sonra uyanıp yenıden aynı işlem oluyor..

berra çok fazla uyuyor ya.. sorun mu var acaba... bugun doktor a göturrrecegım.. emzırıyorum, altını degişiyorum 15 dk içinde yenıden uyuyor.. 2 saat sonra uyanıp yenıden aynı işlem oluyor..

canım benim kızda 15 gün aynen öyle uyudu bizde doktora götürmeyi falan düşündük ama herkes normal uyur deyince götürmedik beslendikten sonra sorun yok ki merak etme 15 günden sonra hiç öyle uyumuyor ama için rahat edecekse git tabi

birde rengine dikkat et sarı falan değil dimi ? ay ben ne söylenirdim hiç uyanmıyor bu çocuk sadece doyurup altını alabiliryorum ne zaman sevicem ben diye 2 haftadır bana horon teptiriyor :)) istesemde uyumuyor

selam kizlar nabersiniz?

dun disari ciktik esimle oglumu eltime biraktim kendime kislik ceket alacaktim begenemedim bir turlu bugunde k.validem gile gitcez esim sabahin 7sinde deniz kenarina gitti taze balik aldi k.validemde yapip yicez.

propp kiz gozun aydinne guzel annen gelmis iyi bir dinlenirsin artik valla ogluma sabaha kadar biri baksa uykumu alsam oda yeter bana ama kimse annen gibi deilki yardim etsin sana hep yardim beklerler bu halde bile

prop gözünaydın canım annem haftada bir kalıyor bende dana gibi uyuyorum buna rağmen bitkinim dile kolay 43 gündür halini düşünemiyorum bile inşallah annen sık sık tekrarlar annem bende kalınca ben abertıp 11 _12 saat uyuyorum 8 saat ne ki

ah nalancım benim duruda kakasını yapamıyo üff 1 haftadır 1 gün bekliyorum yapmazsa 2. gün sabunla yaptırıyorum çok huzursuzuz napıcam bilmiyorum

birde rengine dikkat et sarı falan değil dimi ? ay ben ne söylenirdim hiç uyanmıyor bu çocuk sadece doyurup altını alabiliryorum ne zaman sevicem ben diye 2 haftadır bana horon teptiriyor :)) istesemde uyumuyor

sarılık normal sevıyede hafta başında göturduk sorun yok o konuda.. rengıde sarı degil.. emerken bıle uyuyor bazen.. emdıgı sutu bile yutmuyor.. uykudan..

gece mesela 3 defa uyandı, bır kez altını degiştirdim.. emdı ve hemen uyudu..

asenam birde ben ota boka cereni doktora götürdüm her seferinde kan tahlili dediler çocuğumun parmağını topuğunu deldiler idrar tahlili dediler poşet taktılar nasıl ağladı yavrum bir daha öyle kolay kolay götürmem doktora (inşallah gerek kalmaz)

ben hastanede demiştim çok uyuyor diye hemşire bana onu bıraksan bir hafta uyur uyandır emzir dedi bence rahat ol çocuğun canını yakma valla şimdi bile kötü oldum kan alınırken ömrümden ömür gitti tam 4 kez götürdüm doktora

aynen öyle ananemden başkasına bırakmam çocuğumu iyi eltine bırakmışsın ona 10 dakika bile bırakmam dün gece yeğenim bendeydi bebek hemşiresi sen uyu ben çocuğu yıkar sabaha kadarda bakarım dedi bırakmadım yok sen yat dedim anne gibisi var mı

normal se o zaman götumeyeyım... şimdi kan almalarına flan dayanamam ben..
hastanede topuk kanı alınırken kızımdan çok ben agladım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…