kızlar naber..
gecmısı hıc okuyamıorum vakıt yok. dun annem geldı, temızlık yapıldı evde, evım mıs oldu. annem geldı yemekler pısırdı guzel guzel demırle ılıglendı fln. gece 8 saat uyudum toplamda, 43 gundur ılk defa. bı sefer emzırmeye kalktım bı sefer de annem mama verdı gazıyla altıyla ustuyle basıyla o ugrastı hep. cok guzel moral oldu bana resmen enerjı depoladım. aksam da soguk kar kış demedık aldım demırı akmerkeze gıttık alısverıs yaptık demır hep uyudu zaten dısarda hep uyuyo :) hsta ettysen elımden cekersın dedı kocam ama valla astronutunu gıydırdım sıkı sıkı orda da kalın battanıyesıne sardım zannetmıorum bısı olcanı ama olursa da napalım yanı hasta olcak cocuk evde de olur.
sbh da kocamla cıktık cevahıre gıttım ben dolandım evın eksıklerı vardı onları aldım boş boş gezmenın tadını cıkarttım. eve geldım yemeklerım hazır sıcacık, demırın camasırlar yıkanmıs ev toplanmıs fln. ben ne cekmısım su 43 gunde ya. allahım annemı basımdan eksık etmesın cok cok mutlu oldum. bu aksam de kocamla sınemaya fln gıtcez gece de yıne uyucam annem ılgılencek.
yrn sbh da donuyo ankaraya ne yazık kı. olsun 2 gun bıle kendıme gelmemı sagladı...
senin adına sevindim çok iyi gelmiştir 2 günlük tatil
propcum senin adina cok sevindim iki güne olsa dinlenmissin keske annen sana yakin olsaymis
prop senı merak etmştım... iyi sorun yokmuş.. ne guzel taıl yapmışşın kısa da olsa... senın adına sevındım..
berra çok fazla uyuyor ya.. sorun mu var acaba... bugun doktor a göturrrecegım.. emzırıyorum, altını degişiyorum 15 dk içinde yenıden uyuyor.. 2 saat sonra uyanıp yenıden aynı işlem oluyor..
Ya duru hala kakasını yapamadı dünden beri, çok kötü durumda yavrum ya...
Her seferinde k.valdem gelip gittikten sonra çocuğa bi şi ler oluyo, bu seferde kabız mı oldu ya???
Napsam acaba, mendil ve zeytinyağ yötemi işe yaramadı...
canım benim kızda 15 gün aynen öyle uyudu bizde doktora götürmeyi falan düşündük ama herkes normal uyur deyince götürmedik beslendikten sonra sorun yok ki merak etme 15 günden sonra hiç öyle uyumuyor ama için rahat edecekse git tabi
birde rengine dikkat et sarı falan değil dimi ? ay ben ne söylenirdim hiç uyanmıyor bu çocuk sadece doyurup altını alabiliryorum ne zaman sevicem ben diye 2 haftadır bana horon teptiriyor :)) istesemde uyumuyor
sarılık normal sevıyede hafta başında göturduk sorun yok o konuda.. rengıde sarı degil.. emerken bıle uyuyor bazen.. emdıgı sutu bile yutmuyor.. uykudan..
gece mesela 3 defa uyandı, bır kez altını degiştirdim.. emdı ve hemen uyudu..
selam kizlar nabersiniz?
dun disari ciktik esimle oglumu eltime biraktim kendime kislik ceket alacaktim begenemedim bir turlu bugunde k.validem gile gitcez esim sabahin 7sinde deniz kenarina gitti taze balik aldi k.validemde yapip yicez.
propp kiz gozun aydinne guzel annen gelmis iyi bir dinlenirsin artik valla ogluma sabaha kadar biri baksa uykumu alsam oda yeter bana ama kimse annen gibi deilki yardim etsin sana hep yardim beklerler bu halde bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?