prop gözünaydın canım annem haftada bir kalıyor bende dana gibi uyuyorum buna rağmen bitkinim dile kolay 43 gündür halini düşünemiyorum bile inşallah annen sık sık tekrarlar annem bende kalınca ben abertıp 11 _12 saat uyuyorum 8 saat ne ki
üfffff ne soğuk ya kombi sadece soğuğu kırıyor inşallah hasta olmaz yavrum
ay nerde sık sık tekrarlıcak o Ankarada ben ıstanbulda orda kucuk kardesım var hem ah ahhh
4. kademede yanıyor kombı hala serın evın içi...
kızlar selam göğüs uçlatım fena yara oldu bişey fayda etmiyor nihayet göğüs ucuna takılan kalkanlardan almak aklıma geldi hiç kullanan oldumu bunlardan göğsüm iyileşene kadar kullanam lazım kulanıpta bişey tavsiye edebilecek olan var mı
kardeşin kaç yaşında.. annende 40 dan sonra mı yaptı ikinciyi
geçmişi okuyamamdım prop annen geldimi trenchcoatlarını beğendinmi,foto koy da gözümüz yeni kıyafet görsün malum alışverişten yoksunuz:S
geçmiş olsun canım benim durum kelin ilacı olsa durumu:Sben lansinoh kullanıyorum ama düzenli diil:S
kız ne dıosun 3 une de bayıldım hıc bırını degıstırmıcem :) 1 beyaz 1 sıyah bı de taba rengı almıs hem de canım anam
sağol canım bi haftadır çekiyorum ama artık dayanılmaz oldu emdiremiyorum çocuğu ağrıdan ağlıyorum artık bakalım eşim şimdi koruyucu almaya gitti inş. emebilir o varken biraz rahatlasam bari
kız koy kız resimleriniben fizikği daha toplayamadım diye alamıyorum yakıştıramıyorum hala hiçbişeyi
ay sımdı resım cekemem annem dalga gecer :))
hehe anne benim deil özgül diye bi arkadaş var onun görgüsülüğü dersin
canım termometren var mı? takip et bakalım ev kaç derece?ben mesela 24 derceeyi sağlamya çalışıyorum,daha düşük olursa ona göre giydiriyorum daha yüksek olursa daha ince giydiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?