2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam göğüs uçlatım fena yara oldu bişey fayda etmiyor nihayet göğüs ucuna takılan kalkanlardan almak aklıma geldi hiç kullanan oldumu bunlardan göğsüm iyileşene kadar kullanam lazım kulanıpta bişey tavsiye edebilecek olan var mı

ay nerde sık sık tekrarlıcak o Ankarada ben ıstanbulda orda kucuk kardesım var hem ah ahhh

selam millet :) nasıl bakalım bebişler?benim sıpam gece boyu ağladı gündüz de cabası nah şimdi uyuyo gibi:Skustu kıvrandı ıkındı deli oldum offfffffffffff:S
şimdi gene başladı mızmızlanmaya ya( ağlicimmmmmmmmmmmmmmmm

geçmişi okuyamamdım prop annen geldimi trenchcoatlarını beğendinmi,foto koy da gözümüz yeni kıyafet görsün malum alışverişten yoksunuz:S

aso canım çok geçmiş olsun inşallah senin bebiş benimki gibi kronik bi kusucu değildir,ben oğluma ne verirsem vereyim ardından mutlaka kusuyo:S ne evim kaldı ne üstüm başım ne de obnun üstü başı:S

4. kademede yanıyor kombı hala serın evın içi...

canım termometren var mı? takip et bakalım ev kaç derece?ben mesela 24 derceeyi sağlamya çalışıyorum,daha düşük olursa ona göre giydiriyorum daha yüksek olursa daha ince giydiriyorum.

geçmiş olsun canım benim durum kelin ilacı olsa durumu:Sben lansinoh kullanıyorum ama düzenli diil:S

dün kociş bebiş ve ben alışverişe gittik:) tam 2 saat gezdik bebeişi arabay koyunca kollarımda kopmadı ve bebişim ağzında da emzik olunca tabi gezmeyi de sevio,bi güzel uyudu eve 10 da geldik ama seninki eve gelir gelmez gözleri bi açtı fıldır fıldır:S 12ye kadar uyumadıDDah bebeişim ya annesi gibi gezmeyi çok sevcek

ya bu eşi yanınd aolan ve düzenli aile hayatı olan arkadaşlara öyle özeniyorum ki(( maşallah yabenim eşim pazartesi gene gitcek bu ara toplasan her 2 haftada bir 5-6 günlük dönemlerde yanımızda kalmıştır:SSSayrıca eşim gidince komple annemleri taşınmamız sonra eşim gelcek diye ordan gene evimize taşınmamız da cabası:sss

sağol canım bi haftadır çekiyorum ama artık dayanılmaz oldu emdiremiyorum çocuğu ağrıdan ağlıyorum artık bakalım eşim şimdi koruyucu almaya gitti inş. emebilir o varken biraz rahatlasam bari

inşallah canım,ben ayrıca göğüs kalkanı var ya onun delikli kapağını kullanıyorum yarayken o da göğüslerin hava almasını sağlayınca rahatlatıyo
bi deburda kızlar göğüsler fora gezince evde o da göğüs hava alınca ii gelip diolar,bend aha denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…